Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5153 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי חבר'ה,

אני מתלבט בין 2 מידות לג'אנטים\צמיגים, לרכב שהזמנתי...

הרכב מגיע סטנדרטי עם 16" וחתך ענק אבל מאושר גם למידות הבאות:

225 40 18

או

245 30 19

הזהירו אותי מפני סדקים בג'אנטים בחתך נמוך כזה (30) ולגבי מחיר (RUN FLAT) עוד לא יצא לי לברר.

לגבי ה18", ביררתי כבר מחיר ויצא סביר. יבואן אחד אמר לי שה245 30 19 לא קיים בארץ...

הדרישות שלי הן נסיעות רגילות לרוב בתוך העיר ואם לא אז בכביש 5, סה"כ כ40 ק"מ ביום.

מה דעתכם?

תודה

פורסם

בכל חתך נמוך יש סיכון. תסכים איתי שחתך 65 לדוגמא יותר גבוה מחתך 30 בהרבה.לכן 18 יהיא לדעתי הכי מתאים מכל הבחינות.ששם אתה נוסע על חתך 40 שהוא יחסית נח ןגם יפה

פורסם

מקס, יש לך תמונה עם אותו סגנון ג'אנט על רכב כמו שלך? אחד ב-18" והשני ב-19"?

אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי...

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

פורסם
מקס, יש לך תמונה עם אותו סגנון ג'אנט על רכב כמו שלך? אחד ב-18" והשני ב-19"?

אני לא מצליח למצוא משהו נורמלי...

הנה אחת על 18:

DSC_0026.jpg

TOYOTA RAV4 2.5 HYBRID LIMITED

פורסם

אני ההיתי הולך על 18 זה נראה מצויין על הרכב והמידה שהבאת ב19 נראת לי מוגזמת . 245 על רכב כמו שלך רק יפגעו בביצועים ובצ ריכת הדלק בצורה דיי משמעותית. שלא נדבר על הנוחות שתפגע בצורה מאוד משמעותית. אם אתה נוסע על ראן פלאט תבדוק קודם עלויות הן בדרך כלל פסיכיות לצמיגים ברמה סבירה.

RACING

because football ,baseball , bowling & golf only require

ONE BALL

פורסם

18 - בשילוב נוחות (עד כמה שניתן לקבל) ומתן אחיזה טובה מאוד, הוא יהיה מעולה ועדיף על ה-19 שכנראה גם יהרוג לך את הגב ולאו דווקא ישפר את התנהגות הרכב (אם לשם המטרה).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

מנסיון שלי על 19 ואח"כ 18. הרכב קשה יותר על 19 אבל לא באופן מוגזם. מעבר למה שכתבו לך קח בחשבון גם אורך חיים קצר יותר של הצמיגים. לפי ההסבר שקיבלתי מהצמיגאי הם מתחממים יותר ונשחקים מהר יותר.

עם העליה בקוטר גם עולה קצב איבוד האויר. ב19 הייתי צריך לבדוק ולהוסיף פעמיים בחודש. ב18 משמעותית פחות.

פורסם

כן, ככל שהג'אנט בקוטר גדול ו/או רחב נוצר יותר חיכוך עם הכביש וצריכת הדלק עולה.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

יש לי 135 שמגיעה עם ג'אנט 18 וחתך 245 על 35 מאחורה

ראנפלאטס.

חוץ מהפחד של לשבור ג'נט על בור, האוטו מאוד נוח

מתלים של M

איזה דגם הבאת?

עם גנט 16 מקורי נשמע שזה ה116.

אל תרחיב את הרוחב, אתה לא תגיע לשום מקום.

שים לב שהקדמיים והאחוריים לא אותו גודל.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...