Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

S80 T6 בציר 04

האם יש צלחות טובות יותר \ בלמים טובים יותר מהמקורי \ OEM ? שאפשר לקבל עליהם המלצה??

לגבי יציבות - האם כדאי להשאר עם בולמים \ קפיצים מקוריים (וולוו) SACHS , ללכת בכיוון צמיגים (כרגע נועל 225/55/r16

TOYO) בני 5 חודשים

אני מחפש בעיקר להקשיח את הרכב בסיבובים ופניות , אך עם זאת להשאירו נוח ככל האפשר.. יש המלצות בנושא?

פורסם

ברגע שאתה תכנס לבולם/קפיץ ספורטיבי אתה תפגע בנוחות בצורה ניכרת.

זה או זה או זה.

בכל אופן למה להתעסק בבלימה, יש בעיה איתה? האוטו לא עוצר? הברקס דועך בעומסים קטנים?

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

ישנה חברה יפאנית קטנה ולא מפורסמת בשם

ERST המתמחה בשיפורים לשוודית הקרירה.

יצא לי לנהוג ב-S60R ( כן, כן, R, הדגם החזק) עם הברקסים שלהם. ברקסים מדהימים, משתווים באיכותם לברמבו ( שהיו לי על סובארו פורסטר STI).

ERST מייצרים גם מערכות מתלים לוולבו.

אם אתה זקוק לעזרה, אשמח לסייע או לחלופין לחבר אותך עם חברים שלי ביפאן שיעזרו לך.

בהצלחה.

v702rimg01.jpg

functionalimg03.jpg

functionalimg04.jpg

25057510.jpg

suspensionmain.jpg

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
  • תוכן חדש...