Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5167 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הבנתי שאת הקולר אפשר להחביא היטב ב-FR אם צובעים בשחור וזה נראה מקורי,

אבל צנרת זה מקרה אבוד, נכון?

מה העלות של כל חלק?

כרגע אני עם צ'יפ אפסולוט (Stage 2) ופילטר אוויר פתוח.

תודה!

פורסם

אין להם שום מושג מה קורה שם תאמין לי, הדבר היחיד שאני עושה לפני כל טסט,

הוא להחליף את הפילטר פתוח, בפילטר מקורי ואני עושה זאת מול העיניים שלהם בחניה של המכון טסטים.

Golf GTi MK5: Revo Stage 2+ - Tein SuperStreet 2 - MILLTeK Performance Pipe - APR Hpfp

למכירה: איביזה טורבו 20VT.

פורסם

כמה דברים:

1. אתה יכול לעשות בE&A צנרת דאונפייפ 2.75 מלאה עם התאמה לממיר הקטליטי המקורי במרכז הצנרת לצורך הטסט בלבד. בוצע בFR שלי ולפני טסט אני מחזיר את הממיר לצנרת בעזרת פתיחה של 6 ברגים (3 על כל פלאנג') ובכך עובר חלק את בדיקת הגזים ומסיר אותו לאחר מכן. ואם תשאיר את הדוד והסופית המקוריים תקבל את תוספת הכוח אבל ללא משיכת תשומת לב מיותרת (לא בטסט ולא של שוטרים). גם הרעש שאתה מקבל הוא באס חביב ואגרסיבי אבל לא אלים מספיק בכדי להעיר בוחן תנועה משנת החורף שלו.

2. אני היום יושב על אפסולוט, פילטר, צנרת דאונפייפ ואינלט וכל זה הביא אותי לאזור ה220-230 כ"ס (תלוי באיזה מזג אויר בודקים). אם תוסיף לזה אינטרקולר רציני יותר מהמינייטורה שכבר יש לך בFR אני מאמין שתוכל להגיע ל250.

3. קח בחשבון שכדי להמשיך מכאן הלאה תצטרך לטפל במכלולים אחרים לפני שתוכל לטפס מעל ל250 מכיוון שהרכב לא נבנה לטפל בעוד 100 סוסים וכל המערכות התומכות יכולות להיות מכשול בטיחותי ותפעולי בהמשך.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

בקשר לעלות... דבר עם אלי מאי אנד איי בהודעה פרטית ואני מאמין שהוא ייתן לך מחיר טוב.

אני יצאתי סופר מרוצה.

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

תמיד אפשר גם לשלם למאכר שיעביר אותך.

אגב, לאפסולוט אין סטייג. יש רק תוכנה מותאמת לבוסט קונטרול.

אינטרקולר S3 למשל מעלה כח סוס? בטח לא ב20 סוסים..

אברה קדברה

פורסם

אני לא יודע לגבי העלאת סוסים עם אינטרקולר כי סך הכל זאת מערכת תומכת אבל אני די בטוח שהוא עוזר לנצל יותר את הסט-אפ הקיים ביעילות מירבית. החיסרון הוא טורבו-לאג, בעברית השהיית טורבו שנובעת מהזמן שלוקח לאוויר לעבור ולהתקרר בתוך האינטרקולר לפני שהוא מגיע לתא הבעירה.

פורסם

העניין הוא שאני מתלבט אם לתקוף דווקא מכיוון האחיזה.

מן הסתם רוב הנסיעות שלי הן במהירויות של עד 100 קמ"ש (לכל היותר 110 בכביש 6 כמובן, כן?)

ובמהירויות האלה הצמיגים מפרפרים בכיף שלהם.

אני עם T1R ואני לא מוכן ללכת על R1R / R888 כי גם בארץ יש חורף לפעמים...

אולי עדיף לתקוף מכיוון אחר? בולמים? מתלים?

פורסם

במה זה כרוך? עלויות? מה צריך להחליף מלבד הדפרנציאל?

מה בדבר בלאי ואמינות? חשוב לי לשמר על האמינות של האיביזה ולא להשאר בסוף עם WRX...

פורסם

לא ברור מה הקשר ל-WRX אבל מילא.

להספק של 250 כ''ס אין יותר מידי מה לשנות ברכב, צנרת,קולר,תוכנה מתאימה והזרקת מתאנול תביא אותך לאיזור המבוקש.

כמובן שההספק הינו במנוע ובשביל שתוכל להוריד כמה שיותר ממנו אל הכביש תצטרף צמיגים טובים ואוחזים, R1R אין במידה של 17 אינצ'ים, במידה וברכבך יש את המודל הישן ואתה נוסע על 16 אינצ'ים זה בין הצמיגים היותר משתלמים עלות מול תועלת.

עניין החורף הוא קצת מוגזם אני נוסע עליהם כבר חורף שני והם בסדר גמור.

הטורבו המקורי מסוגל לספק במקסימום את המספר הנ''ל, לאחר מכן תצטרך כבר טורבו גדול יותר, אך הדבר יגרור שינויים נוספים ברכב.

כאחד שהחזיק קופרה שנתיים, קח טיפ קטן, כוח הוא הבעיה הכי קטנה של הרכב הזה. שים צ'יפ ואתה מסודר מהבחינה הזאתי, לרכב יש מחלה של תת היגוי שאותה אתה תחמיר בזה שתעלה את ההספק.

צמיגים דביקים יחד עם סט של בולמים-קפיצים או קויילאוברים בשילוב אנטירולים יעשו פלאים להתנהגות הרכב.

מה אתה מחפש ברכב? כח? התנהגות? קו ישר? תן קצת פרטים שאנשים יוכלו לעזור לך.

• תוכן חדש...