שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני רוצה להנמיך את הzx עד כמה אתם ממלצים להנמיך ועל איזה חברה ??
הודעה אחרונה מאת סטס, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
יש לי סובארו גראנד לאונה 1996 רכב מאוד מאוד שמור ואני מאוד אוהב את האוטו אין מצב שאני מחליף או משו .. פשוט אני מרגיש שאני לוחץ יותר מידיי גז כדי להאיץ בצורה סדירה ונורמלית והאוטו לא ממש חזק המנוע 1600 אוטומט .. יש לי תאפשרות להחליף למנוע 2000 ?
הודעה אחרונה מאת BMW_525_89, -
- 3 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מישהו מוכר כאלה? שניכנס מקורי במקום שמיועד לו? לא פס לדים מודבק.. כמה יעלה עם ההתקנה? ומתג מקורי שיהיה..
הודעה אחרונה מאת elians, -
גלגל תנופה קל
מאת trip_88- 3 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, השיפור של גלגל תנופה קל הוא דיי נפוץ, ומעניין אותי לדעת איך בהחלפה של גלגל התנופה המקורי, לגלגל תנופה קל נשאר האיזון של גל הארכובה. עד כמה שאני יודע, גלגל התנופה הוא במשקל שמאזן את גל הארכובה, וברגע שהגלגל תנופה מוחלף לגלגל יותר קל, האיזון של גל הארכובה לא נפגם?
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אני נכון להרגע בעל רנו מגאן קופה שנת 99 . לרכב הוספתי פילטר אוויר פתוח , הרעש חמוד מאוד אבל אני רוצה עוד קצת רעש להרגשה הטובה הפנימית שלי . השאלה פשוטה , מה ההבדל אם אני אקנה אגזוז שלם לבין סופית בלבד ? מה יהיו התוצאות סה"כ ? בכללי אני מעוניין שיהיה רעש יותר חזק ונעים וספורטיבי אבל אשמח לדעת מה ההבדל בין צנרת שלמה לבין סופית בלבד . ובנוסף היכן אני יכול לרכוש ? דרך EBAY לא יהיה אישור ממשרד התחבורה ? בטסט השנתי יאלצו אותי להוריד אותו ? או שאוכל לרכוש משם בלי בעייה ? ואשמח לדעת היכן יש באיזור המרכז ( אני אישית מפ"ת ) חנויות למכירת אגזוזי לחץ כאלו ואחרים . תודה וסופ"ש טוב ושבת שלום .
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אני מחפש את הצינור הנ"ל, עדיפות לאיזור השרון אבל גם המרכז טוב והכי חשוב שיהיה במחיר שפוי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם ברשותי רנו מגאן דור שני שנת 2004 בעלת מנוע 1.6 בנזין ידנית! לפני כמה ימים התקנתי במוסך סט של רבעיית קפיצי הנמכה 45 ממ של חברת mad מיד לאחר ההתקנה בנסיעה הראשונה גיליתי שחזית הרכב מתחילה לרעוד בין מהירות 20 קמש ועד 60 קמש חשוב לציין שההגה לא רועד כלל! בהתחלה חשבתי שמדובר בכיוון פרונט לכן נעשה כיוון פרונט בעל המכון המליץ לבדוק את תושבות המנוע ולכן הם נבדקו ונמצאו תקינות בעל המוסך אמר לי שהבעיה מגיעה מכיוון הקרדנים (שזה הזרועות של הצריות) הוא הסביר לי שבגלל שהאוטו נמוך יותר הצריות מקבלות זוית שונה מהמקור ואפילו נכנסות יותר פנימה ולכן החלטתי להתייעץ עם עוד מומחים ומבינים כאן בפורום. האם מישהו מבין מהיכן הבעיה מגיעה? האם מה שאמר לי המכונאי הי…
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
שלום, הסתכלתי ב-eBay על פילטר אוויר לאוטו, וראיתי שחברת K&N מייצרת פילטירים כמו המקוריים, לא פתוח (http://www.ebay.co.uk/itm/VAUXHALL-OPEL-CORSA-B-1-4-1993-2000-K-N-AIR-FILTER-KN-/310174067546?pt=UK_CarsParts_Vehicles_CarParts_SM&hash=item4837d0ab5a), והמוכר כתב את הבא: 1) "Designed to Increase Horsepower and Acceleration" -> שזה תוכנן להוסיף כוחות סוס ותאוצה 2) "10 Year / Million Mile Limited Warranty" -> וכאילו יש אחריות שזה יעבוד 10 שנים או מליון מייל כמה זה באמת רלוונטי\נכון? כאילו זה אותו פילטר כמו המקורי אך מיוצר על ידי K&N, למישהוא יש הסבר לזה? לי יש קצת ספק בזה תודה
הודעה אחרונה מאת O92, -
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו מכיר בנאדם או סדנה שיש ניסיון בהתקנות של כאלה דברים בבקשה תנו לי מקומות שיש לכם ניסיון איתם+ מחירים
הודעה אחרונה מאת Silver S16, -
- 23 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
אני מחפש המלצה לצמיגים חדשים במידה 215/45/16R בתקציב של עד 700 לצמיג
הודעה אחרונה מאת seat ibiza TDI, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הרכב מיצובישי קולט 2001 אבקש הכוונה איזה מגנזיום ממולץ לרכוש? האם יש יצרן מועדף? ומה טווח מחירים לא מעוניין לחצות את רף 1200-1400 שקל תודה מראש
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין Tsi \Tfsi והאם המנועים האלה הם בעצם אם טורבו ? ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין ברכב מסוג זה פורק חיצוני ?! תודה רבה רבה לעוזרים ***אני מדבר על הגירסה הידנית!!***
הודעה אחרונה מאת danielharati, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אשמח לקבל חוות דעת על צריכת הדלק של הרכב הנ"ל - I35
הודעה אחרונה מאת rlup, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
צבע ניקל יעזור לחידוש?..
הודעה אחרונה מאת evgeni.red, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אני מחפש הרבה זמן אנג'לאייז עם רקע שחור לפג'ו 306 שנת 97 דור ראשון אשמח עם משהו יכול לעזור לי למצוא (לפנסי חזית) יש גם תמונה בקישור
הודעה אחרונה מאת Valve, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש דבר כזה חוקי? אם לא ואין לי קומבינה בטסט בעיה להחליף למקור ואז להחזיר? איזה חברות מומלצות יש? והאם זה יתן לי משהוא מבחינת כוח? במקרה של תעונה טוטלוס או משהוא מסגנון ויראו את הדוד יכולים לטעון לרכב לא תקין? מנוע 2000 ידני
הודעה אחרונה מאת opel turbo, -
- 4 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אני מתכוון להחליף את הגלגלים בליאון 1.8 TSI שלי מ 16" ל 18" (שיפורי מנוע כבר יש). שתי שאלות: 1. ראיתי סט חישוקים שמצא חן בעיני של חברה בשם SSW. הם טוענים שזה ברמה של LENSO. האם יש למישהו נסיון עם החישוקים האלו? 2. לצמיג 18/225/40 איזה רוחב חישוק אני צריך? האם 7.5" יספיק? תודה
הודעה אחרונה מאת danielgilboa59, -
גיר של איביזה FR 1 2
מאת MiT5- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, אני כותב פה הרבה לדעתי זה לכאן, אם לא תעבירו. יש בעיה בלחיצה חבר על איביזה שהוסיפו לה קצת שטויות כנראה גרם לבעיה כלשהי בגיר. מכשיו ההילוך הראשון מסרב להכנס. האם ידוע הבעיה. אני לא מכי את הרכבים, הצאתי לו לפרק את הגיר ולבדוק, האם משהו יודע אולי לפני שאנחנו מפקים, האם יכולה להיות זו בעיה חיצונית כלשהי, או שזה באמת פירוק הגיר ובדיקה של מה הלך בפנים, אם כן בלאי או הרס של מה יכול לגרום לתופעה כזאת? זה קרה אחרי לחיצה מהמקום, הרכב מוצא בבמנוע 200 סוסים, קגם בסביבות ה28.
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 17 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
שלום חברים, אתמול בערב הגיע הפילטר המיוחל לאחר הוצאת הפילטר הישן (סיאט איביזה TDI 2003 1.9) פילטר סטנדרטי,הרכבתי את הפילטר האיכותי החדש,מה אני יגיד לכם שיפור ממש מורגש הרכב יונק הרבה יותר טוב,מגיע יותר מהר למהירויות,אז לכל מי שהתלבט אם לרכוש או לא, אני ממליץ בחום!!!! air filter k&N inbox:-P :-P :-P
הודעה אחרונה מאת hwgeek, -
-
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אהלן ברשותי ראלי דור ראשון מוסבת 1600 עם קמשפט kent pt11 בעל 276 מעלות ומורכב פולי מתכוונן של piper cams. הרכב כרגע בפרויקט שיפוץ שיפור ויישור קו כמו שצריך, צריך להחליף אטם ראש וכמובן לעשות טימינג . עד עכשיו עשיתי טימינג עם פולי רגיל שבו יש חור שמאפשר לנעול את השסתומים במיקום הנכון. בפולי מתכוונן אין אפשרות לזה פעם ראשונה עם פולי וורניר , השאלה שלי נובעת איך לעזאזל אני יכול לעשות טימינג מכוון כמו שצריך עם הפולי וורניר שלא יקרה לי מצב של שסתום שפוגש בוכנה. את הקראנק כמובן אין לי בעייה לנעול אך ורק הקמשפט בעייתי עם הפולי וורניר. אשמח לעצות ולאנשים שחוו זאת . תודה רבה .
הודעה אחרונה מאת gabi1234567, -
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
חבר טוב מתחיל בקרוב לאסוף חלקים לקראת פרויקט טורבו, אני עוזר לו כחלק מהפרקטיקה ויש לי מספר שאלות. נפח המנוע הוא 1800, קאמשפט אחד ו8 שסתומים, ההספק הרצוי הוא סביבות ה200 כ''ס, באיזה מזרקים כדאי להשתמש? יחס הדחיסה כרגע הוא 1:8.8 וחשוב לי להוריד אותו עוד קצת בשביל לקבל אמינות יותר טובה. חשבתי להשתמש באטם ראש כפול בשביל להוריד את היחס, האם יש איזושהיא נוסחה בשביל לדעת מה יהיה היחס דחיסה המתקבל? שאלה בנוגע לטורבו, אנחנו רוצים לקבל את הזמינות הטובה ביותר שאפשר לקבל. זאת אומרת, שהבוסט יכנס כמה שיותר מוקדם, על איזה מגדש ללכת? חשוב שיהיה זמין ויחסית זול. JEP, תודה ונתראה על הצד.
הודעה אחרונה מאת E-man, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים יש לי Alfa Romeo GTV V6 2500, היה לי מנוע 2000 טורבו V6 , שתיים-עשרה שסתומים והחלפתי למנוע אחר שהוא לא טורבו - מנוע שהבאתי מחו"ל של אלפא רומאו 155. אני צריכה תוכנה בשביל לשנות את הבקרה של ההזרקה של הדלק. מאיפה אני יכולה להשיג את התוכנה הזאת מבלי לקנות אותה ולצרוב אותה? יש לי את כל הציוד הנדרש אני רק צריכה את התוכנה. אופציה שניה: איפה אפשר לקנות אותה? נא עזרו לי חברים, זה הדבר האחרון שאני צריכה לתקן והאוטו מוכן!! תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת 4Real, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הזמנתי שעון גדישה ייעודי לGTI MK5 איפה אפשרק להתקין כזה דבר בארץ ובעבודה איכותית
הודעה אחרונה מאת ג'וני43, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
סתם עלה הרעיון במוחי. האם יש כזה דבר?
הודעה אחרונה מאת maatrixx, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
הרכיבו לי דוד פתוח של Sebring ושומעים אותו רק בטורים נמוכים, בנסיעה לא שומעים אותו בכלל הכל כמו הדוד המקורי! למה זה ככה? מה אפשר לעשות כדי שישמעו אותו קצת יותר חזק? כי זה דיי מבאס. אני לא רוצה להרעיש כמו טנק אבל בכל זאת הייתי רוצה קצת יותר! וראיתי שרוב הדודים הפתוחים הם עגולים, ראיתי שיש גם Sebring עגול. אז איך זה מרובע? ומה זה אומר?.. (רכב Daihatsu Applause 1992 ידני). תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת שמעון55, -
- 10 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לא הצלחתי למצוא מידע בנוגע למאזדהספיד שיפורי היצרן של מאזדה. מישהו נתקל במקורות מידע לגבי העניין הזה? מה אפשר לשפר, מה הייתרונות השיפור וכו' אם מישהו מכיר סדנאות שעוסקות בשיפורי היצרן אשמח לשמוע, בארץ כמובן הכי טוב אבל גם אייביי ודומיהם יהיה בסדר. אם מישהו נתקל בפרוייקט כזה גם כן אשמח לשמוע. אני יודע שבמנוע אטמוספרי כמעט ואין מה לשפר ו"כל המוסיף גורע". מה בדיוק אפשר לשפר? נושא חוקיות לא מעניין אותי כרגע. הרכב הוא לאנטיס (protege5). תודה רבה אלון
הודעה אחרונה מאת Avia, -
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום. יש לי בעיה די מציקה ברכב (מאזדה 6, מנוע 2.0) שאני לא מבין או יודע ממה היא נובעת. שאני מניע את הרכב הטורים קופצים מיד ל 2/3 ואז במשך מספר שניות הם יורדים לרמה הנורמלית והרכב נרגע. * אם אני מניע ונוסע קצת ומכבה ומדליק מיד אז זה לא קורה (אחרי שהרכב חם). חשבתי אולי שזה פלגים? , בכל מקרה האם מישהו יודע למה זה קורה?
הודעה אחרונה מאת djgabi, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מה קורה חברים?? רציתי לשאול לגבי סקודה אוקטביה TDI ידנית.. איך אני משפר את ההאצה שלה? 0-100? אני רוצה ללחוץ על הדוושה ושהאוטו יעוף.. תודה רבה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת tzvipper, -
-
הגדלת צמיגים
מאת Kenworth- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם זה אפשרי להחליף לכל רכב את מידת הצמיג?
הודעה אחרונה מאת vladclar, -
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 20 אלף צפיות
מה דעתכם על חברה זו? MAXXIS.
הודעה אחרונה מאת Oren da man,
-
מי מחובר 52 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 477 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- BoazB11
- mcshmupi
- גולדן191
- Itzik-b
- Pika007
- Be roo
- RBRB
- אלפרד חיות
- Mike Lowrey
- hans
- פריג'י
- לירון .ה.