Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5007 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר טוב מתחיל בקרוב לאסוף חלקים לקראת פרויקט טורבו, אני עוזר לו כחלק מהפרקטיקה ויש לי מספר שאלות.

נפח המנוע הוא 1800, קאמשפט אחד ו8 שסתומים, ההספק הרצוי הוא סביבות ה200 כ''ס, באיזה מזרקים כדאי להשתמש?

יחס הדחיסה כרגע הוא 1:8.8 וחשוב לי להוריד אותו עוד קצת בשביל לקבל אמינות יותר טובה.

חשבתי להשתמש באטם ראש כפול בשביל להוריד את היחס, האם יש איזושהיא נוסחה בשביל לדעת מה יהיה היחס דחיסה המתקבל?

שאלה בנוגע לטורבו, אנחנו רוצים לקבל את הזמינות הטובה ביותר שאפשר לקבל. זאת אומרת, שהבוסט יכנס כמה שיותר מוקדם, על איזה מגדש ללכת? חשוב שיהיה זמין ויחסית זול.

JEP, תודה ונתראה על הצד.

פורסם

איזה מנוע מדובר של איזה חברה?

אלו יחסי היחסים הסטנדרטיים שלו?

על מנת לקבל אמינות וכוח יעיל יותר ו"בריא" יותר ממליץ לעבוד על מנוע גדול יותר... כך גם לא תצטרך גדישה בלחץ גבוה יותר על מנת לקבל ביצועים גבוהים... טורבו בלחץ גבוה עבור מנוע שלא יועד לטורבו (גל ארכובה מחוזק) יכול לפגוע בצורה דרסטית בתפקוד המנוע ואף להזיק לו ולקצר את חייו, תבדוק טוב את מה שאתה עושה...

פורסם

gt28, יהיה לך יותר קל למצוא.

איזה רכב?

don't drive faster than your guardian angel can fly

ההונדה סיויק מטוס.

הונדה סיויק שנת 97 אוטומטית,, מאוד מהירה
פורסם

לא בונים כלום על M40 בטח שלא טורבו.

אם היה מדובר בM10 אז המצב כבר יותר טוב :-P

לא חסרים פרוייקטים מאוד מפורטים בחול שמסבירים איך לבנות M10 טורבו (שלא לדבר שהיה לך כזה מקורי :roll: ) ואפילו במועדון היה בחור שכבר בדק איך לעשות את זה (אני מאמין שאתה יודע על מי אני מדבר :wink: )

השאלה היותר טובה היא למה לא להשתיל M44\42 ולהתחיל עם 140 סוסונים במקום ה118 של הM40?

גם על M44\42 לא חסרים פרוייקטים שנעשים בחול.

בעבר גם חשבתי לתגבר את הM40 שלי, אבל לא מצאתי שום זכר לדבר כזה שנעשה בחול, כנראה שיש סיבה :roll: (רמז: חרא של מנוע)

בקרוב חוזר להיות על הצד,ערן :wink:

When you're rife with devastation

There's a simple explanation

You're a toymaker's creation

Trapped inside a crystal ball

• תוכן חדש...