Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5004 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

השיפור של גלגל תנופה קל הוא דיי נפוץ, ומעניין אותי לדעת איך בהחלפה של גלגל התנופה המקורי,

לגלגל תנופה קל נשאר האיזון של גל הארכובה.

עד כמה שאני יודע, גלגל התנופה הוא במשקל שמאזן את גל הארכובה, וברגע שהגלגל תנופה מוחלף לגלגל יותר קל,

האיזון של גל הארכובה לא נפגם?

פורסם

יש תופעות שנקראות CHATER

אני החלפתי לגלגל תנופה קל מאד ( רבע מהמקורי ! ) וכתבתי כאן סיכום מפורט, חפש ולמד...

שורה תחתונה, ברכבים חזקים, לך על זה, אחד השיפורים שהכי אהבתי !!!

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

עצלי קיים רעש CHATTER בחלק מהסל"ד,הזמנתי את החלק הזה Fluidampr Viscous Crank Pulley 1.8T

שהוא בעצם סופג את הוויברציות שנוצרות מגלגל תנופה קל.עדיין לא הותקן עצלי.ואחרי מלא חיפושים הבנתי שזה עוזר.מלא אומרים לאחר התקנה אין יותר רעידות גם לא בסל"ד גבוה 6-7 במיוחד למשה יש לו גלגל תנופה קל.

"Why your engine needs a damper: Each time the air/fuel mixture inside a cylinder is ignited, the combustion that occurs creates a torque spike that is applied to the crankshaft through the piston and rod. This torque spike is so severe that it not only turns the crankshaft, it actually twists the crankshaft ahead of its normal rotation and then the crankshaft rebounds. This twisting action is known as torsional vibration. When these torque spikes and forces get into phase with the natural frequency, critical torsional harmonic vibrations occur and can be seriously destructive to the bearings and the crankshaft. Dampers are designed to control those destructive vibrations."

פורסם

אני מריץ קיט אפטר מרקט מקצועי של קלאץ' מאסטרס עם גלגל תנופה קליל, הכל נהדר מלבד הפגיעה בשימוש היומיומי, הזינוקים מצריכים סלד מכיוון שהאינרציה של גלגל התנופה הצטמממה פלאים.

Never drive faster than your guardian angel can fly

• תוכן חדש...