Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני רוצה לדעת מה ההבדל בין Tsi \Tfsi

והאם המנועים האלה הם בעצם אם טורבו ?

ואני רוצה לדעת אם יש אפשרות להתקין ברכב מסוג זה פורק חיצוני ?!

תודה רבה רבה לעוזרים

***אני מדבר על הגירסה הידנית!!***

פורסם

מנועי ה-TSI וה-TFSI אכן מוגדשים אבל אני לא בטוח לגבי פורק חיצוני.

ואין שום קשר בין השאלות שלך לגיר ידני או אוטומטי...

אז אתה ממש לפני רכישת לאון וזה מה שמעניין אותך, הפורק החיצוני? :roll:

פורסם

אני לא יודע למה אתם מגיבים ככה אבל אני רק שואל אותכם לא יודע מה הקטע לענות תשובה עניינית ...

בין אם זה שאני רוצה להתקין פורק חיצוני או לא ומי אמר שאני יתקין אני שואל!!

פורסם

הם עונים ככה כי לרוב אלו שקונים את הרכבים האלה לא מחפשים את "הרעש" וגם בד"כ גם לא שואלים את השאלות האלה.

ולשאלתך, במנועים האלה (TSI/TFSI) להבדיל ממנועים אחרים (1.8T, מנועיי 2.0T של איבו וכו') לא ניתן להתקין פורק חיצוני אמיתי כמו הHKSים למיניהם שיעשה רעש חזק של פריקה. הפורקים במנועים האלה הם חשמליים ויש רק אופציה אחת (עד כמה שידוע לי) שבה ניתן להרכיב פורק פנימי שעושה רעש והיא הפורק של חברת פורג'. הפורק שלה הוא מכאני (להבדיל מהמקורי) ובעזרת ספייסר שיושב על הפורק, תוכל לקבל את הרעש המיוחל. (אפשר לשים גם את הספייסר על הפורק המקורי אבל זה לא באמת נותן רעש של פריקה)

יש לך עוד אפשרות להישאר עם הפורק המקורי ולשים קיט יניקה בשילוב פילטר פתוח ואז תשמע יותר את הרעש של הפריקה

זה הפורק:

http://www.forgemotorsport.co.uk/content.asp?inc=product&cat=190206&product=FMFSITAT

כך הוא נשמע:

פורסם

הבנתי דניאל קודם כל אני ממש מודה לך על התשובה !

זה באמת רעש לא משו \=

מה שהצעת יתן רעש יותר נחמד מהציפצוף הזה שיש שם אם אתה יודע?

פורסם

נראה לי שלא הבנת, הרעש שיש בסרטון הוא של הפורק של פורג' + הספייסר שלהם.

זה הרעש של פורק מקורי + ספייסר:

http://www.youtube.com/watch?v=gZNPIZxxgsk

הפורק של פורג' + הספייסר + קיט יניקה בשילוב פילטר פתוח כנראה ייתן לך את מה שאתה מחפש אבל קח בחשבון שני דברים:

1. זה יעלה לך הרבה כסף ולא בטוח שחוץ מרעש זה ייתן לך עוד משהו.

2. עם פילטר פתוח לא תעבור טסט

חוץ מזה אין יותר מידיי מה לעשות, מה שאתה שומע בסרטונים זה מה שתקבל אלא אם כן תשים קיט יניקה עם פילטר פתוח.

אם זה לא מספק אותך, כנראה שאתה צריך לחפש מנוע אחר. :roll:

• תוכן חדש...