שיפורים - כוח, אחיזה ומה שביניהם
כאן אפשר לקבל הצעות וייעוץ לגבי כל דבר שבסופו הרכב שלכם יסע מהר יותר, יאחוז טוב יותר או יבלום חזק יותר. זיכרו! שיפורים בישראל הם תחום אפור, שלא לומר שחור. קחו את זה בחשבון. ונהגו בבגרות ואחריות.
כללי פורום שיפורים - חובה לקרוא
ברוכים הבאים לפורום שיפורים. כדי לשמור על פורום נעים ומכבד, להלן כללי הפורום:
1. אין לפרסם מוצרים למכירה כאן בפורום אלא בפורום המסחרי (אם אתם ספונסר פורום מורשה) או בפורומי המכירה (אם אתם חברי פורום מהמניין).
2. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י "חברי פורום" חדשים, ימחקו.
3. שרשורי פרסום ''מוסווים'' ע"י גולשים וותיקים, ימחקו בתוספת ענישה.
4. לו לאחר המלצה על מקום מסוים יהיו עודף תגובות כגון: "כן, הם הכי מגניבים/הכי שולטים!!!/הכי מקצועיים/אחלה בורקסים" הן תמחקנה בתוספת ענישה.
5. תופעות של משתמשים שמגיבים רק בכדי להשמיץ מתחרים ו/או לפרגן יחסמו.
6. כתיבה נאותה מחויבת גם מהספונסרים.
7. לא. אין אופציה לשנות אף אחד מששת הסעיפים הקודמים.
המטרה כאן היתה לבנות פורום מקצועי, רלוונטי, אמין ובין היתר עם דעות מכל הכיוונים. זה לא מה שקורה.
אחלה יום לכולכן.
תודה, מנהלי הפורום.
9,654 נושאים בפורום הזה
-
אמנם אתם לוחצים על הדוושה ומרגישים שהרכב מתקדם במהירות, אבל בטוח זה חייב לבוא על חשבון משהו. בין אם זה בלאי מואץ לרכיבים (שמביא לחוסר אמינות), צריכת דלק גבוהה יותר, אי החזקת מעמד של הרכיבים האחרים (כגון תיבת ההילוכים) וכו'. הרי אפשר לחשוב על זה בצורה פשוטה: למה פולקסווגן לא פשוט העלו את העוצמה של הגולף R באמצעות תוכנה אם הם יכלו לעשות את זה? כי הם ידעו שאולי הרכב יתפרק תוך 3 שנים ויתחיל לעשות בעיות. ככה אני רואה את הדברים.
הודעה אחרונה מאת top sport, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום יש לי מאזדה 3 אקטיב 2009 לא הדגם החדש מנוע 1.6 וכרגע יש עליה גלגלים פשוטים של 15X4 אני מעוניין להגדיל ל 17X6.5 אבל שמעתי שזה יכול להשפיע על צריכת הדלק מישהו יכול לומר לי עד כמה זה משמעותי כאילו בכמה פחות קילומטרים לליטר תודה רבה !
הודעה אחרונה מאת gluhov, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
נניח ורכב מכוון לגדוש 1 באר ועובד ככב לתקופה ופתאום הגדישה עולה ל 1.3 1.4 מה יכול לגרום למצב כזה לקרות? (אני מודע לזה שזאת תקלה ולא שיפור אך חשבתי שכאן יוכלו לעזור לי יותר) תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת ZCTB82, -
-
- 4 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום, מדובר ברנו מגאן 2 dci 2004, מותקן כרגע צ'יפ של e&a, לאחרונה יש רעש מוזר מכיוון הטורבו בהאצה מהילוך 1 ושני בתחילת 2k סלד ומעלה, המנוע 1.5, לפי מה שידוע לי ב1.9 יש טורבו גדול יותר, במקרה ואני אצטרך להחליף טורבו, האם זה אפשרי להשתיל את זה של ה1.9 ומה התופעות לוואי לזה? הספק מוגבר? צריכת דלק? לאג? תודה מראש לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת Unrated, -
- 1 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מדובר בקופסת ניהול מנוע tuning box , chip tuner . ספציצי לאלפא גולייטה מולטי אייר - Alfa Romeo Giulietta 1.4 TB 170 כרגע אני מחפש חוו"ד מכל הרכבים , לא חייב רק פיאט/אלפא , אשר הותקנה בהם תוכנת ניהול מנוע מחברות אלו , בישראל . מדובר בניסיון כללי , לכל הרכבים וכל הדגמים , הן דיזל והן בנזין . מבחינת אמינות וביצועים , ובמיוחד האם נוצר עומס חום במנוע . (אשפר להשתמש במונח , אצל חבר שלי ראיתי ,, כדי לשמור על האחריות , ואפשר בהודעה פרטית ) ואם יש ניסיון בתוכנת ניהול tuning box של חברות אחרות , המתאימה גם ל פיאט/אלפא , אשמח לחוות דעת . 1. - http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Alfa-Romeo-Giulietta-1-4-TB-MultiAir-3924-r.html?modell=Alfa-Romeo-Giuliett…
הודעה אחרונה מאת avi60769, -
חישוקי סגסוגת לסקודה פאביה 2009
מאת Guest Igrosh- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אהלן, אני שוקל לחליף את חישוקי הברזל של הפאביה שלי לחישוקים קלים, אני יודע שאני יכול לעלות ל 15 ול 16 אבל אני לא כ"כ רוצה, עד כמה שאני מצליח להבין כבר ב 15 יש ירידה ניכרת בנוחות הרכב. כמה אמור לעלות לי סט של רבעיית חישוקים בקוטר 14? איפה ברשת אני יכול לעבור על קטלוג של חישוקים ולהזמין? על מה להקפיד בבחירת חישוקים? ממה להיזהר? ת'נקס
הודעה אחרונה מאת ג.מ פורטל, -
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום חברים, קניתי סורק תקלות חדש שיהיה בבית לבדיקת כל הרכבים במידה וצריך, חיברתי אותו היום לרכב שלי ואני מקבל שגיאה LINKING ERROR, למישהו יש מושג ממה נובעת הבעיה? יכול להיות פיוז שרוף? תודה רבה לעוזרים, הסורק הוא מחברת MAXISCAN דגם MS509
הודעה אחרונה מאת Fangio, -
שיפור צמיגים 1 2
מאת tomvak- 18 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אז ככה, לחבר קרוב יש יומהולדת ואני רוצה להפתיע אותו בסט צמיגים חדש מהדקים היפים ובנושא זה כמה שאלות: ( ברשות החבר פולקסווגן גולף 2008. 1. לגבי שינוי מידות הבנתי שיש צורך לקבל אישור ממשרד הרישוי, האם זה נכון? ואם כן איך עושים זאת? 2. מהן המידות האפשריות לדגם הספציפי שלו? 3. האם אני צריך להחליף גם את הג'אנטים? 4. מהי העלות הכספית הממוצעת לשדרוג כזה? 5. אם מישהו מכיר או יכול להמליץ על מקום טוב שהוא מכיר שמתעסק בזה באיזור הצפון. סליחה על הבורות לא כל כך מבין בנושא הזה, תודה רבה מראש =]
הודעה אחרונה מאת tomvak, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
יש לי מזדה 6 2300 מודל 2004 נפל לידי פילטר פתוח אין בוקס של K&N. לאחר קריאה בדפי האנטרנט הבנתי שפילטר פתוח משגע את החיישן מד כמות אוויר. הבנתי שפילטר רגיל קולט חום ולכן גם הרכב סוחב פחות. הבנתי שפילטר רגיל קרוב מידי למד כמות אווירו לא יוצר זרימה של אוויר ולכן החיישן לא מצליח ליקרוא מה ניכנס. בחול אני רואה המון מזדות עם פילטר פתוח קונוס- איך הם מיסדתרים ? האם פילטר פתוח אין בוקס פותר את הבעיה או שגם יכול ליגרום לבעיות ? הפילטר כבר קיים אצלי השאלה אם להרכיב או לא ?
הודעה אחרונה מאת Croc, -
- 7 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום חברים צריך מאד את עזרתכם לגבי המוצרים הספיציפים. אז ככה נתחיל: הרכב פגיו 205 הבולמים והצפיצים: בילשטיין B8 וקפיצים אייבך פרו קיט (סך הכל מונך קדימה 28.8ממ). הערה: אני יודע שרבים מעדיפים סטים כאלה או דומים בסוג זה של רכבים. הרכב משמש אותי על בסיס יום יומי. אין טענות העבודה מבוצעת כמו שצריך, לעומת בולמים אחרים עליהם נסעתי, יחסית נוח, שוב כי לא הגזמתי עם ההנמכה. אז: איני רואה שום סיבה לנסוע על סט כזה ביום יום, לכן אני רוצה לעבור לקוילאוברים. עשכיו: שאלות לגבי המוצרים הספיציפים GAZ SHOCKS GHA, GAZ SHOCKS GOLD מי שיכול לתת לי חוות דעת על המוצרים האלה אני ישמח מאד, אני מעוניין במוצר הזה, אחד מהם לפחות, יותר בכיוון של הGHA בגלל שהם יתאימו יותר ב…
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
- 3 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
האם יש אפשרות להחליף את המגדש שקיים ברכב שלי? יש לי מנוע 1.4 TSI עם 122 כ"ס האם אפשר לשים מגדש חזק יותר ואם כן לאיזה הספק מקסימלי אפשר להביא את המנוע? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת daniel_18, -
- 6 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אני מקווה שזה בפורום הנכון, ראיתי כאן כמה פוסטים של צמיגים. הגיע הזמן להחלפת הצמיגים ברכבי, קיה פורטה 2009. מידת הצמיגים ברכב הינה 205/55R16, קוד המהירות הינו 91H (עד 210 קמ"ש). אני מחפש צמיגים שיהיו כמה שיותר שקטים, וכמה שיותר נוחים (וכמובן אוחזים). מבחינת התקציב חשבתי על משהו באזור ה-500 ש"ח לצמיג (כמובן עם אפשרות סטייה קלה צפונה). מה הצמיג הכי מומלץ בשבילי? (או כמה דגמים שאפשר יהיה למצוא ביתר קלות) בתודה מראש לעוזרים, זיו.
הודעה אחרונה מאת Mike Lowrey, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האוטו הוא 1.6 אוטומטי,האם יש תוספים או כלשהו,כדי שיעשה אותה טובה בהרבה מכפי שיוצרה?הכוונה שיהיה זריז ובמיוחד בעליות,תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 12 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
יום טוב. בגולף 2.0 fsi נישבר המיכסה עליון של הפילטר אוויר עקב נפילת מיכסה מנוע בזמן החלפת פילטר. האמת רציתי עוד ליפני להחליף לk&n inbox נידמא גם הרכב ירגיש ושבר אותו בכוונה. השאלה שלי כזאת לפי המלצות כדי לי לסים את פילטר הזה K&N cold airintake kit. 57s-9500. מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת Kot25, -
- 6 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום, התחדשתי בסקודה פאבייה 1.4 ידנית. הרכב מגיע מהחברה עם גלגלי 14" - R/14/185/60 אני רוצה לשים גאנטים ממגנזיום, וחשבתי להגדיל את הגלגלים ל 15". דרך החברה אני יכול להחליף אבל זה יקר יותר, לכן אני רוצה לעשות את זה באופן פרטי. השאלות הן: 1. האם אפשר בכלל להחליף ולקבל אישור ממשרד הרישוי? (מה צריך לעשות בדיוק) 2. האם הרכב מבחינת ביצועים יסע יותר טוב? (אני יודע שמוכרים את הרכב גם עם גודל - R15/195/55 3. האם זה אומר שאני יכול להחליף רק לכזה גודל?(כמו שהחברה מוכרת) תודה רבה
הודעה אחרונה מאת NINJMNKY, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
קניתי לפני שבועיים אפיקה מנוע 2500, האם קיים צ׳יפ? זה לא רכב עם טורבו בגלל זה אני שואל. האם יש אפשרות להקשיח את הקפיצים, כדי להרגיש יותר טוב את הכביש. תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת haimy, -
- 10 תגובות
- 10.7 אלף צפיות
אחרי שנה עם האוטו אני חושב שהגיע הזמן לתת לו טיפה פילפל,איזה צ'יפ ניתן לשים לו? ואיך אפשר להגביר את הסאונד של הרכב. תודה
הודעה אחרונה מאת Uno Turbo, -
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום ברשותי סיטרואן קסארה שנת 2003 טורבו דיזל HDI שמגיע עם 110 כ"ס יש לי מספר שאלות: 1}האם התקנת צ"פ היא אמינה? לא גורמת לתקלות במחשב/אלקטרוניקה 2}האם זה לא גורם לשחיקה מוגברת של המנוע/גיר /ציריות אשמח לקבל הצעות מחיר לצ'יפ מהסדנאות בפורום, כולל נתוני כ"ס/מומנט אחרי התקנת הצ'יפ. תודה.
הודעה אחרונה מאת natan5, -
ספייסר FORGE תקול 1 2
מאת ibiza2010- 18 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
הספייסר משמיע לי רעש כמו "סחרור" כזה במקום רעש פריקה חזק. מה יכולה ליהות הבעיה? ויש לי חבר עם גולף GTI 6MK ששם פורק לפני חודשיים ואצלו הפריקה יותר חזקה. איך זה הגיוני? הרכב זה לאון קופרה R K04
הודעה אחרונה מאת ibiza2010, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
חגורת טיימינג קצרה יותר ? חותכים את הכנפיים ? מה ?
הודעה אחרונה מאת obarshad, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
ישנם המון טיונרים בענף.מי המומלץ ביותר למערכת ניהול מנוע אלטק תשבוחות או טענות.
הודעה אחרונה מאת MasterChief, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אהלן , יש לי מאזדה 323 לאנטיס אוטמתית מנוע 1600 שנה 1998. בזמן האחרון הגיר התחיל לעשות קצת בעיות הוא מחליק בהילוך שני ורביעי ואני חושב שכבר הוא לא יחזיק עוד הרבה. אז חשבתי עם כבר אני יחליף אני יעשה הסבה לידני. כמה שאלות: 1. הגיר מחליק בצורה כזאת בהילוך שני הוא לא תמיד מחליק לפעמים ובהילוך רביעי אני לא יכול לסוע יותר מ80 ברגע שאני לוחץ טיפה יותר גז התורים קופצים לשמים וכאילו הגיר הפך מD לN . הלך הגיר? 2. יהיה שווה לי לעשות הסבה מאוטומט לידני למנוע 1600 זה יהיה מורגש? ועד כמה זה יכול לעלות לי? תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת hilik_golf, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
קניתי מארהב פילטר משומש , המוכר טוען שהוא ניקה אותו לפני ששלח. עד אתמול היה לי פילטר פשוט מספוג והמנוע נסע מעולה איתו , מאז ששמתי את הk&n המנוע מאיץ לאט יותר ויוצא עשן שחור .. האם ניתן לנקות עם מים וסבון? ככה הייתי מנקה את הקודם. רשום על הפילטר k&n usa . אשמח לעצות.(מדובר במנוע חיפושית אגב)
הודעה אחרונה מאת yev.gavrikov, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
היי, נתקלתי היום במוצר באיביי: http://www.ebay.com/itm/2-1-2-UNIVERSAL-MAGNAFLOW-HI-FLOW-HI-PERFORMANCE-CATALITIC-CONVERTOR-/330687202403?pt=Motors_Car_Truck_Parts_Accessories&hash=item4cfe7e4463&vxp=mtr מה דעתכם? מה הטעם בממיר ספורטיבי בכלל? לכמה כ"ס נוספים אפשר לצפות? או שבכלל ב GTI דור 5 אין טעם?
הודעה אחרונה מאת fizban, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מחפש את הצמיג הספורטיבי ביותר שאפשר להגיע ליאריס טי ספורט. האם קיים AD08, R1R?
הודעה אחרונה מאת kobi_g, -
-
- 24 תגובות
- 10 אלף צפיות
בעיקר ב .you tube
הודעה אחרונה מאת TAsraf, -
-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
אהלן,הבולמים נראים לי עייפים,בנוסף הבולם הימני קדמי דופק,ויש גם כנראה ציריה להחליף שם. מה מומלץ לרכב ומה המחירים פחות או יותר?
הודעה אחרונה מאת MiT5, -
-
היי אני די חדש באתר ועם ידע ממש מועט בשיפורים. אני מעוניין לשפר את הרכב מבחינת כוח אשמח לקבל קצת המלצות ממה עדיף ורצוי להתחיל ואם אפשר פחות או יותר כיוון של עלויות. אז בטח כולם כאן יודעים אבל בכל זאת: מדובר בסיאט לאון FR מנוע 2.0 211 כ"ס ידנית. ( שבמקרה עברה 1000 ק"מ (: ) תודה מראש על העזרה
הודעה אחרונה מאת meir_tk, -
- 2 עוקבים
- 9 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אהלן חברים, האם יש טעם לייבא אישית מחו"ל קולר חזית לרכב הנ"ל או שאני מוגבל לסנדאות בארץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת elik0, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעוניין בברקסים ובבולמים הכי טובים לרכב ועלויות + - שוב מזכיר מעוניין בהכי טובים!! לרכב הספציפי הזה (יש כאלה שאומרים שרק מקורי אם כן איך זה ניקרא) תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת ASI12345,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 338 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- itzik123
- ALX
- guy.a
- Rשף
- thebaron
- Satori
- Jeka88
- itaimoto
- tan tan
- איציק נ.
- discoTD5
- נעם101