Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מתלבת לגבי החלפת הבולמים לקוילאוברים

MiT5
שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום חברים צריך מאד את עזרתכם לגבי המוצרים הספיציפים.

אז ככה נתחיל: הרכב פגיו 205

הבולמים והצפיצים: בילשטיין B8 וקפיצים אייבך פרו קיט (סך הכל מונך קדימה 28.8ממ).

הערה: אני יודע שרבים מעדיפים סטים כאלה או דומים בסוג זה של רכבים.

הרכב משמש אותי על בסיס יום יומי. אין טענות העבודה מבוצעת כמו שצריך, לעומת בולמים אחרים עליהם נסעתי, יחסית נוח, שוב כי לא הגזמתי עם ההנמכה.

אז: איני רואה שום סיבה לנסוע על סט כזה ביום יום, לכן אני רוצה לעבור לקוילאוברים.

עשכיו: שאלות לגבי המוצרים הספיציפים

GAZ SHOCKS GHA, GAZ SHOCKS GOLD

מי שיכול לתת לי חוות דעת על המוצרים האלה אני ישמח מאד, אני מעוניין במוצר הזה, אחד מהם לפחות, יותר בכיוון של הGHA בגלל שהם יתאימו יותר ביום יום לפי מה שהבנתי, הGOLD יותר קיצוני ביום יום יותר טוב בהתגרזנות. בנוסף האלמנט של המחיר, אני רוצה לקנות מה שמתאים לי, ולא סתם משהו שלא מתאים, ככה הייתי יכול לנסוע כמו שאני עכשיו.

תודה לכל העונים.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על האלפא 75 יש לי סט זהה לשלך, על הלאון קוילאוברים.

במקומך לא הייתי מחליף, זה סט שנותן המון פידבק ולרכב חלש (יחסית) ומתנהג (אבסולוטית) הקויילאוברים יכולים להיות אוברקיל. בטוח יש אפיקים שישתלמו לך יותר, אולי צמיגים או החלפת הבושינגים לפוליאורטן.

Para comer bien hay que saber manejar

"Dona Rosa"

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

על האלפא 75 יש לי סט זהה לשלך, על הלאון קוילאוברים.

במקומך לא הייתי מחליף, זה סט שנותן המון פידבק ולרכב חלש (יחסית) ומתנהג (אבסולוטית) הקויילאוברים יכולים להיות אוברקיל. בטוח יש אפיקים שישתלמו לך יותר, אולי צמיגים או החלפת הבושינגים לפוליאורטן.

FANGIO קודם כל תודה על ההתייחסות.

ראשית, אני חושב שאתה צודק לאור הנתונים שרשמתי, הטעות היא שלי, אנסה להסביר.

1. הסיבה שלמענה רשמתי שאין טעם לנסוע (מבחינתי) על סט הנ"ל היא: שאין אפשרות לכוון גובה, מן הסתם אולי ידובר על החלפת קפיצים שיותר נמוכים, אז לא, כי אז הנסיע תהפוף ביום יום ליותר מדי קשה והפיטבקים שהשלדה הישנה והחלשה יחסית תקבל יכולים בכבישי ארצינו להביא לתוצאות מאד לא טובות לרכב.

לעומת זאת עם קוילאובר יש אפשרות לכוון גובה.

2. הסיבה הנ"ל מתקשרת באופן ישיר למה שנרשם למעלה. למעשה GAZ SHOCKS מיצרת את המוצרים שלה גם הכי פששוטים עם אפשרות לכיוון נוחות קשיחות. בנוסף רשמתי שאני הולך יותר בכיוון הGHA שהם מתחת לרמה האפסולוטית של הGOLD לפי מה שהבנתי, תקנו אותי אם אני טועה.

3. אני יסכים שהרכב כסטנדרט, אכן חלש יחסית, אבל הרכב בתהליכים, ולכן, אני שוב מבין שיהיו מגברלות כאלה ואחרות (שילדה, הנעה, מנוע), אני לא יכנס לזה.

אבל זה תהליך התאמה אידיאלי בשבילי שהרכב עובר.

FANIGO שוב אני מודע על התשובה מהניסיון שלך, אבל בכל מקרה אני מאד ארצה לשמוע חוות דעת על 2 הסטים אם זה אפשרי, ביננתים אני עם הראש בכיוון של GAZ SHOCKS GHA.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אין שילוב טוב יותר לצרפתיות הקלות שלנו מאשר B6 או B8 + אייבך. אין.

אלה אם כן אתה מוכן לשפוך הרבהההה כסף סתם , אתה לא הולך לקחת סיבובים על 160 במסלול סלול היטב.

בשביל מה ? האם ברכב יש בושינגים מחוזקים ? תמורה טובה הרבה יותר.

לא לקח את התרופות שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אבל אני כבר הסברתי? בהודעה השנייה? מה יש פה להסביר?!

ברגע שתתנסה באופציה הזאת, תבין על מה בדיוק דיברתי.

אגב,עם כבישי ארצינו B8 והנמכה 40 ואלה השלדה של הרכב סובלת מאד.

חברים חוות דעת משהו?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני לא מבין מה אתה רוצה, b8 בשילוב אייבך נחשב ל״אחד הנוחים״ ובכל זאת ״אחד האוחזים״.

שמע אני רושם את זה פעם אחרי פעם.

על כבישי ארצינו להנמיך יותר את הרכב יגרום בעיות למרכב שלו על הבולמים האלה.

וכן הם אוחזים מאד טוב.

אז ככה ננסח את השאלה מחדש: רוצה רק חוות דעת על המוצרים המדוברים GAZ SHOCKS ולא מדוע לא להוריד בילשטיין.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4096 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...