Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קולר חזית ל135I E82

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5054 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים,

האם יש טעם לייבא אישית מחו"ל קולר חזית לרכב הנ"ל או שאני מוגבל לסנדאות בארץ?

תודה.

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

מה ההפרש בין המחיר שדורשים בארץ לבין המחיר בחו"ל?

אם ההפרש לא משמעותי עדיף לך לקנות פה בארץ ולהיות בראש שקט ונטול דאגות מבחינת:

הכניסה של המוצר לארץ שמוטלת תמיד בסימן שאלה, הזמן שהוא ימתין במכס,והאחריות שבטח לא תקבל בחו"ל.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם
הבחור מחפש אינטרקולר ואתה מוכר קולר שמן - כנראה שהוא לא יתאים...:oops:

או שאני קשה קריאה והבנה, או שאתה קורא מחשבות ....

מצטער, לא מבין ממה שכתוב בהודעה שלו שמדובר באינטרקולר.

רענן

פורסם

היי רענן, תודה על ההצעה אבל אני מחפש אינטרקולר חזית.

בנוגע להפרשי העלויות, הקולרים לE82 נעים בין 500 ל 1100 דולר.

בארץ אני מניח שעל הקולר של ה500 אשלם כמו על הקולר של 1100 בחול ולא רוצה לדעת כמה יעלה הקולר של ה1100.

הייבוא בהחלט יחסוך ה-מ-ו-ן ג'ובות בעניין, אבל גם יגרום להרבה שיערות לבנות על ראשי מהתעסקות עם משרד התחבורע.

להלן קולר לדוגמא

http://store.activeautowerke.com/active-autowerke-e8x-135i--e9x-335i-intercooler-sport-version-p212.aspx

מבחינת מחיר הקולר הזה בדיוק באמצע הסקאלה.

יש כ14 חברות שמייצרות אינטרקולרים ספציפיים לרכב, אבל אני לא רואה איך להביא אפילו 1 בודד מהם.

בגלל זה שאלתי כאן

מידריינג Hybrid Audio L4

פורסם

אנחנו מתקינים השבוע קולר ל 135, אתה מוזמן לבוא לראות אותו לפני או תוך כדי התקנה.

לגבי עלויות, קח בחשבון שקולר זה מוצר יחסית גדול והמשלוח שלו לא זול. תוסיף על זה מיסים ושכר עבודה ותבין למה המחירים מטפסים.

אתה אולי יכול לחסוך קצת כסף אם תייבא לבד ( אי אפשר להביא במזוודה..) אבל אם תרצה לחסוך גם את כאב הראש שבייבוא - תצטרך להשלים עם זה שמישהו צריך לקבל שכר עבור הטרחה שהוא עובר במקומך.

בכל אופן, אתה תמיד מוזמן לבוא, לראות ולקבל הצעת מחיר. זה בחינם ;)

דודי

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אנחנו הנציגים של

FORGE MOTORSPORT

אתה מוזמן להגיע ולקבל הצעת מחיר לאינטרקול

This uprated intercooler has been designed as an upgrade on the 135 and 335 BMW models. After considerable trials with different intercoolers cores, we found that the most efficient for these models, was a core of bar and plate design, and along with an overall increase in dimensions we have been able to improve the cooling ability and reduce the pressure loss across when compared to stock.

Our own testing was conducted on software tuned vehicles, to ensure that they would be working their hardest and the results showed inlet temperature reductions of up to 15 degrees centigrade. Owners and tuning shops have reported back with complete satisfaction, not only with the increased performance but also with the faultless install.

The uprated intercooler is supplied with all parts required for the installation and comprehensive instructions. as can be seen, in comparison to the stock intercooler, the Forge unit is significantly larger.

comparison.jpg

335inst.jpg

FMINT35.jpg

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

אליקו, קח את ההצעה הכי משתלמת שתקבל פה בארץ מאחת הסדנאות עבור האינטרקולר.

יבוא מחול אולי יחסוך לך כמה גרושים, המחיר שאתה מסתכל עליו בחו"ל לא כולל משלוח לפי דעתי,

ולא כולל את שאר הכסף שהמדינה תגנוב ממך בשביל שהמוצר ייכנס לארץ

אני מציע לך לקנות פה בארץ אולי לשלם כמה מאות שקלים יותר, לדעת שיש לך אמא ואבא על המוצר,

וזה גם יוסיף לך כמה שנים של שיער בריא מבחינת הלחץ שלא תעבור.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

מקווה שיסתכם בכמה מאות נוספים.

מידריינג Hybrid Audio L4

• תוכן חדש...