Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5036 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שנה עם האוטו אני חושב שהגיע הזמן לתת לו טיפה פילפל,איזה צ'יפ ניתן לשים לו?

ואיך אפשר להגביר את הסאונד של הרכב.

תודה

Vw Polo GTI

פורסם
אחרי שנה עם האוטו אני חושב שהגיע הזמן לתת לו טיפה פילפל,איזה צ'יפ ניתן לשים לו?

ואיך אפשר להגביר את הסאונד של הרכב.

תודה

עשינו כזו שלשום .

עדכון התוכנה מעלה את ההספק בכ 35 כ"ס והמומנט משתפר ב כ 20% נוספים .

הפעולה נעשית דרך השקע דיאגנוזה ללא מגע יד,אינה מותירה עקבות וניתנת להחזרה לסטוק בכל רגע נתון.

אתה מוזמן לנסיון חינם וללא התחייבות.

פרטים נוספים בטל:03-5702345

424196_405066259540706_1586835587_n.jpg

פורסם
שכחתי לציין הדגם זה 170 TCT אני אצור איתכם קשר בכל מקרה,תודה.

יש חדש , גם אני רוצה ..עם רכב תואם , ומעוניין לדעת איזו חברה , ומה הנתונים .

לדעתי עדיף תוכנה הנצרבת למערכת הניהול המקורית , כדי שיהיה חיבור לקריאת הנתונים של חישני המנוע דרך מחשב המנוע .

פיקוח על מערכת ההצתה , וחום המנוע .

הדרישות שלי מהצ'ייפ .

1.- הוספת כוח מומנט בסל"ד נמוך , העלאת הספק בכ"ס סופי אפשרי , ולדעתי עדיף מומנט גבוה יותר וזמין בסל"ד .

2.- שמירת נתוני צריכת הדלק הנוכחיים + , לא עקרוני חסכון בדלק , שישמור על צריכה די תואמת , ובלחיצה שישאב בכייף .

3.- שמירה על חום המנוע הנוכחי , ללא חום יתר בנסיעה בעיר , עם מזגן , ובימים חמים .

4.- השארת מערכת הניהול המקורית , ואפשרות לעבור בקלות לניהול המנוע המקורי לפני כניסה למוסך .

אם יש מידע חדש , שתף אותנו .

בתודה - אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לצערי אין חדש כרגע אין אף תוכנה לרכב, בחו״ל ישנו צ׳יפ של novitec והוא עולה 500 יורו, אבל אני אחכה שתהיה תוכנה בארץ.

Vw Polo GTI

פורסם

תודה .

אני רואה לאחרונה פרסומת לקופסת ניהול מנוע , אשר רצה הרבה באתרים ישראליים , מוטוקאר , וואלה , ועוד .

http://www.racechip.de/racechip-chiptuning/Alfa-Romeo-Giulietta-1-4-TB-MultiAir-3924-r.html

http://www.racechip.de/racechip-chip...4& language=en

באתר יש להם תוכנה לאלפה מולטי-אייר 1.4 170 כ"ס.

האם ידוע אם יש לחברה מתקינים או נציגות בארץ .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...