Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אבא שלי רוצה לקנות Cadillac גדםSTS 1999 ויש לו כמה שאלות:

א.האים הצריכת דלק שלו גדולה (מנוע V8 4.6L )

ב.האם לUMI יש חלקים לCadillac

ג.מה האיתרונות והחסרונות

ד. יש לכם הצעה אחרת לאוטו בסגנון הזה (בתקציה של עד 180000)

ה.השאלות די דחופות כי מחר הורוצה לסגור אם בעל הרכב!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2417053715&category=6151

אן לי אוטו :( HELLP!

פורסם

לגבי הדלק- מה נראה לך???

מנוע 4.6 8 צילינדרים 300 סוסים!!!!!!!!

בסביבות 1800 ק"ג!!!!!

מה אתה אומר?????

הרכב יפה מאוד חזק מאוד איכותי מאוד ומובזר ביותר!!!

לדעתי קניה טובה

כמו כן מאבד ערך מהר

קאדילק זו היצרניצ הכי יוקרתית שיש בארה"ב!!

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

חלפים יהיו. זולים - הם לא יהיו.

האוטו יאכל המון דלק. אם כי המנוע עצמו טוב ואם אני לא טועה (לפחות בעבר זה

היה ככה) זו אחת המכוניות הכי חזקות בהנעה קדמית.

הנה אופציות שאני הייתי מעדיף עליה:

BMW528 שנת 99 עולה 184K.

אם אתה רוצה רכבים גדולים - BMW 735 שנת 98 - 180K.

BMW 740 שנת 97 179K

אפשר גם את המרצדסים הגדולות. (המחירון דפוק לגמרי לגביהן לא הצלחתי להוציא

נתונים)

וכמו שאמרו לפני אודי (A6) היא גם אופציה טובה.

לגבי הקאדילק אין לי דברים מיוחדים להגיד כי אני לא מכיר אותו. אין להם שוק

מבריק במיוחד למיטב הבנתי. אבל הרכב יפה (לדעתי) ומאובזר מאוד. מנוע

אדיר. אם כי הייתי בשמחה מעדיף את אחת הבימרים על פניו.

גיא

פורסם
חלפים יהיו. זולים - הם לא יהיו.

האוטו יאכל המון דלק. אם כי המנוע עצמו טוב ואם אני לא טועה (לפחות בעבר זה

היה ככה) זו אחת המכוניות הכי חזקות בהנעה קדמית.

הנה אופציות שאני הייתי מעדיף עליה:

BMW528 שנת 99 עולה 184K.

אם אתה רוצה רכבים גדולים - BMW 735 שנת 98 - 180K.

BMW 740 שנת 97 179K

אפשר גם את המרצדסים הגדולות. (המחירון דפוק לגמרי לגביהן לא הצלחתי להוציא

נתונים)

וכמו שאמרו לפני אודי (A6) היא גם אופציה טובה.

לגבי הקאדילק אין לי דברים מיוחדים להגיד כי אני לא מכיר אותו. אין להם שוק

מבריק במיוחד למיטב הבנתי. אבל הרכב יפה (לדעתי) ומאובזר מאוד. מנוע

אדיר. אם כי הייתי בשמחה מעדיף את אחת הבימרים על פניו.

גיא

לפי דעתי הקדילאק היא אופציה מצויינת ...

השאלה היא מה הדרישות, אם אבא שלך מחפש רכב נח, חזק ומפואר אז הקדילאק תהיה מצויינת, אם אתה מחפש גם רכב קצת יותר עמוס בטכנולוגיה ועם איכויות ניהוג אז הייתי הולך על הבימר ...

אם אתה רוצה להתקדם בשנה אז תוכל לקנות אופל אומגה אלגנס שנת 2002, שתתן פייט טוב למתחרות בכל התחומים חוץ מהקטע של כח (מנוע הכי חזק V6 3200 סמ"ק וגם מאוד נדיר), אמינות ושמירת ערך (למרות ששמירת ערך זה הדבר האחרון שחשוב ברכבים בסדר גודל הזה), אבל תקח בחשבון שיש לך אחריות לעוד שנתיים !!! ומדובר באחריות אמיתית מפגוש לפגוש ולא אחריות עם מיליון סעיפים כמו של פיז'ו וסטירואן ...

תראה, מכוניות בסדר גודל הזה זה חוקים שונים ממשפחתיות, לכולם יורדים הרבה מתחת למחירון (כי לרדת 5% מ-200K ש"ח זה סכום אסטרונומי לעומת 5% מ-50K ש"ח), כולן טוחנות דלק ולכולן החלפים יהיו יקרים כי אין מה לעשות מדובר במכוניות יוקרה וצריך להשוות אותם בינם לבין עצמם ולא ביחס ליפאנומטית !!!

אני הייתי בודק גם את הקטע של הביטוח מכיוון שזו גם הוצאה רצינית במכוניות כאלה ...

שוב, אם עד היום הייתם רגילים לרכבים בסדר גודל משפחתי או מנהלים אז זה מעבר חד מאוד בהוצאות (זה מה שאני מבין מההודעה שלך), כי אנשים שקונים מכוניות בסדר גודל הזה יודעים בערך מה ההוצאות דלק, ביטוח, חלפים, טיפולים וכו' ...

מעבר לרכב בסדר גודל גדול יותר (גם אם מדובר ממעבר מקומפקטית למשפחתית) צריך להישקל טוב טוב !!! אנחנו עשינו קפיצה מקורולע לאומגה וכבר לאחר שנה הבנו שההוצאות גדולות עלינו, יכולנו להמשיך לתחזק את הרכב אבל גילינו שקורולע ליסינג תהיה זולה ביותר מ-10K ש"ח בשנה לתחזוקה (וזה גם לאחר שהוצאנו את השיקול של ירידת ערך מהמשוואה כי לקורולע ליסינג אין ירידת ערך מבחינתנו), ולהורים שלי לא משנה אם הם נוסעים בקורולע או באומגה (:?) אז הם הלכו על מה שהכי זול ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

קורולע זה על משקל אלמרע , דדרע, טיגרע וכו' ?

לפי דעתי אין שקילות אבל זה רק אני, ואני קטנוני :p

טל.

פורסם
קורולע זה על משקל אלמרע , דדרע, טיגרע וכו' ?

לפי דעתי אין שקילות אבל זה רק אני, ואני קטנוני :p

טל.

כן, אני יודע, פשוט ה-ע' בסוף זה הכי קרוב ל-"בבבבעעעע" שזה מה שאני מרגיש כלפי הרכב הזה :lol:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

היתרון הגדול בקניית קדילאק משומשת - יכולת המיקוח של הקונה גבוהה בהרבה מזו של הקונה.

שמעתי על קדילאקים שנמכרו 30% מתחת למחירון.... זה קצת מוגזם אבל 10-15% כנראה אפשר יהיה לסחוט מהמוכר.

הבעיה - זה גם יתנקם בכם במכירת הרכב.

המכונית לא תאכל דלק כמו אמריקאיות ישנות - אבל עדיין תאכל הרבה יחסית לפיאט פונטו חדשה (לא מצאתי השוואה טובה יותר... :lol: )

אם הדלק זה מה שמעניין אתכם - תקנו מכונית קטנה יותר, קלה יותר בעלת מנוע קטן יותר (מישהו אמר רנו לגונה 3 ליטר?) היא תשמש אתכם בדיוק כמו הקדילאק, אם לא יותר טוב, בכל התחומים פרט לתחום הפוזה.

היתה לי אלפא אדומה / היתה לי אלפא / היום אני נוסע / בדלתא לבנה.

פורסם
היתרון הגדול בקניית קדילאק משומשת - יכולת המיקוח של הקונה גבוהה בהרבה מזו של הקונה.

מה רצית להגיד???

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

שמע אם לאבא שלך יש את הכסף לקנות קאדילק כמובן יהיה את הכסף לדלק אז זו לא הבעיה הכי גדולה בכל מקרה אני לא בטוח שלumi יהיו חלקים להחלפה כי הם מתנסים יותר בביטוח רכב ומכוניות עם רמה קצת יותר נמוכה אני בגדול הייתי מציעה לכם לקנות במקום הקאדילק jaguars type לפי דעתי זו מכונית שאתה יכול להשיג בדייל יותר טוב וזול יותר אני לא מת על האמריקאיות אז לפי בחירתכם אז אני מעדיף את היגואר או אוודי a8 ואולי אולי את הב.מ.וו סדרה 5 שזו מכונית מאוד יפה......

אבל לפי דעתי לכו על היגואר זה דייל לא נורמלי אם יש לכם את הכסף!!!!!!

פורסם
שמעתי על קדילאקים שנמכרו 30% מתחת למחירון.... זה קצת מוגזם אבל 10-15% כנראה אפשר יהיה לסחוט מהמוכר.

היום רכבים משפחתיים חסרי שוק נמכרים במחיר של 10-15 פחות ממחירון.

אני יכול לתאר שקדילאק תמחר הרבה פחות מזה.

אגב ביום שקיבלתי את הגולף פגשתי בחור שרכש אלפא 156 שנת 2000 במקום 120אלף ב90 אלף.

שי

גולף GTI סטנדרטית....כמעט

פורסם
אבא שלי רוצה לקנות Cadillac גדםSTS 1999 ויש לו כמה שאלות:

א.האים הצריכת דלק שלו גדולה (מנוע V8 4.6L )

ב.האם לUMI יש חלקים לCadillac

ג.מה האיתרונות והחסרונות

ד. יש לכם הצעה אחרת לאוטו בסגנון הזה (בתקציה של עד 180000)

ה.השאלות די דחופות כי מחר הורוצה לסגור אם בעל הרכב!

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=2417053715&category=6151

א. כן.

ב. כן, קח בחשבון שיש חלקים שהם מאד יקרים ויש בעיה למצוא משומש/משופץ בארץ ולכן תצא מנק' הנחה שאתה עומד לרכוש חלפים דנדשים.

ג. היתרון זה רכב יוקרה במחיר מגוחך יחסית (ואתה גם קונה מתחת למחירון אם אינני טועה) החיסרונות הן ירידת הערך ה מ א ד גדולה שיש לSTS. הוצאות.

ד. גרמנית משומשת אאודי/ ב.מ.וו/ לקסוס (מרצדס שומרת מאד על הערך אז סביר שלא תלך על מרצדס כי תוכל להרשות לעצמך רק דגם ישן).

אני חושב שאע"פ שהקאדילק נשמעת מפתה מאד אני את כספי לא הייתי שם עליה. אולי על אחת ישנה יותר שכבר ספגה את רוב ירידות הערך (נגיד 97', אבל אז אנחנו מדברים על דגם שלפני המתיחה). קאדילק זה יכול להיות בור ללא תחתית מבחינת הוצאות.

פורסם

שמע ,

לדעתי הקאדילק זאת שגיאה , יש במחיר הזה מכוניות יותר אטקרטיביות ,

חלקי הקאדליק יעלו לך יותר משאר האופציות , והמחיר שלה נופל חזק מאד ( יתרון בקנייה ) ...

אני הייתי הולך לכיוון BMW 5 או 7 , ולדעתי החלקים יהיו יותר זולים והשוק הרבה יותר גדול ...

לדעתי אתה יכול למצוא 730 בת כמה שנים שתתן לאבא שלך תמורה יותר גבוהה מהקאדילק .

• תוכן חדש...