Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

זקוק לחוו"ד - רנו קליאו RSI 1.8

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7458 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

הכותרת מדברת בעד עצמה, מדובר בקליאו 1.8 RSI שנת ייצור 94,

אני זקוק למידע לגבי הרכב ,יתרונות,חסרונות ואמינות בהנחה שהרכב מטופל ותקין.

טרם ראיתי את הרכב אני מעוניין בנתונים לפני כן,

תודה למסייעים

שיהיה...

פורסם

מנוע 1.8 108 כ"ס.

צריך הרבה סבלנות בחיפוש כדי למצוא אחת שיחסית טיפלו בה וקרעו אותה כמה שפחות, ותוחזקה כראוע ע"י בעליה הקודמים.

יש בעיה נפוצה עם הסאן רופ, בדוק אם הוא עובד טוב, תיקון עולה אלפי שקלים! בדוק אם הוא לא נוזל.

חיישנים נותים לשבוק לפעמים.. בעיה עם הגיר, בהילוך שני ההלוך קופץ בחזרה לניוטרל, נתקלתי כבר בכמה קליואים כאלו.

רכב מהנה מאוד לנהיגה, כ-9 (לפי יצרן 8.7) שניות למאה, אם זה מעניין אותך..

צריכת דלק, בבינעירוני אפשר להגיע ל12-14 ק"מ לליטר, בעיר 8-10 ק"מ לליטר, תלוי כמובן בך וברגל ימין שלך.

סה"כ רכב מצויין לדעתי.

פורסם

ראיתי את האוטו.......אההמממ........

לאחר התשבוחות ששפך הבעלים על ה"כלי" כך הוא כינה את הרכב....הנעתי....

למזלנו היה יום גשום כך שהרעש שיצא מהאגזוז נטמע ברעשי הרעמים....החוורתי....איבדתי נשימה...

אחרי שלגמתי מים קרים...נשימתי שבה אלי... התקרבתי בזהירות לאחורי האוטו ...ו...היה שם פתח בקוטר של צינור ביוב שכונה ע"י הבעלים... "אגזוז לחץ"!!!....הבנתי ...זה אגזוז שמכניס את כולם ללחץ.

הוא הושיט רגל פנימה ולחץ על הדוושה.....כאן לא יכולתי יותר ונמלטתי ביללות ....חזרתי לאחר שכיבו את הסערה...הצצתי פנימה לתוך מכונת המלחמה....דשבורד צבוע במברשת....חוטים....נוצצים....שטיחי רצפה דמויי פח ...שלא נדע ...

אין לי מילים לתאר מה ראיתי

זה סוף הרומן הקצרצר שלי עם RSI.

שיהיה...

פורסם
ראיתי את האוטו.......אההמממ........

לאחר התשבוחות ששפך הבעלים על ה"כלי" כך הוא כינה את הרכב....הנעתי....

למזלנו היה יום גשום כך שהרעש שיצא מהאגזוז נטמע ברעשי הרעמים....החוורתי....איבדתי נשימה...

אחרי שלגמתי מים קרים...נשימתי שבה אלי... התקרבתי בזהירות לאחורי האוטו ...ו...היה שם פתח בקוטר של צינור ביוב שכונה ע"י הבעלים... "אגזוז לחץ"!!!....הבנתי ...זה אגזוז שמכניס את כולם ללחץ.

הוא הושיט רגל פנימה ולחץ על הדוושה.....כאן לא יכולתי יותר ונמלטתי ביללות ....חזרתי לאחר שכיבו את הסערה...הצצתי פנימה לתוך מכונת המלחמה....דשבורד צבוע במברשת....חוטים....נוצצים....שטיחי רצפה דמויי פח ...שלא נדע ...

אין לי מילים לתאר מה ראיתי

זה סוף הרומן הקצרצר שלי עם RSI.

מה אתה בהלם, זה מה שנקרא באנגליה boy ricers , וזה מקובל אצל מרבית בעלי האצ'ים חמימות

(לא אצלי , אני מנסה לשבור את התדמית )

אם תוריד את כל השיפצורים , האוטו יכול להראות סולידי לגמרי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

לזמנה, [בעצם גם היום] הייתה מכונה טובה ומהנה.. הייתה ברשותי 6 שנים [נרכשה כחדשה ב94]. למעט בעיות חימום-קירור וכוו, והגגון הזוועתי -כשל הנדסי לא ברור,-הייתה בסדר גמור. לאחר 80 אלף ק"מ ו 6 שנים.. נפרדתי ממנה בצער גדול ובזכרונות משובבי נפש.

בקשר לאקזמפלרים דהיום- כן אני יודע ורואה מה קורה , קרה , ועוד יקרה. עצוב...

זן נכחד..

בהצלחה..

היו 16 איטלקים מוגדשים, חזרנו ל 20. רק בלי הטורבינה בישבן.

ניר

• תוכן חדש...