Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

mb quart vs morel

idan10
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7451 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברצוני לקבל חוות דעת על הרמקולים הבאים:

1. mb quart premium- pce213

2. morel HYBRID OVATION

מה לדעתכם יותר עדיף? מה הייתם לוקחים ולמה?

ההגברה- JBL GTO 75.4

אגב יש פה מישהו מאיזור אשקלון והסביבה עם מורל דוטק שאפשר לבוא ולשמוע?

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

רשמתי....ההגברה- JBL GTO 75.4 אני יודע שזה עניין של טעם אישי בשמיעה אבל בכל זאת...

אם מצאת רכב טוב - זה פשוט פצצה של רכב. הוא לא הכי טוב בכלום. הוא הכי טוב בהכל ביחד.

פורסם

אגב מישהו מכיר מישהו שמותקן אצלו דוטק מאיזור אשקלון אשדוד והסביבה שאפשר לבוא ולשמוע...

זה חשוב תודה!

פורסם
האם עדיף להסתפק בדוטק?

אם בכסף שתחסוך תשקיע באטימה של הדלתות - זו הבחירה הטובה לעשות.

דוטק + איטום טוב של הדלתות.

עם כיוון והתקנה טובים - הדוטק ייספק אותך מאוד אני מקווה (אני יודע שאותי מאוד מאוד מספק).

פורסם

הבנתי אותך יכול להיות שאתה צודק....אולי עדיף לחסוך ולהשקיע באטימה...!

יש לנו מיצובישי לנסר ספורט חדשה והרכבתי בה פיוניר 5750 HU מגבר לוגיק (הדגם שמכרו בדיוטי פרי) מוצלח מאוד... מרוצה ממנו. המגבר מגביר לי קומפוננט של MB QUART דגם DSE216.

עכשיו קניתי לעצמי סיטרואן סקסו ואני מתחיל שוב להרכיב מערכת....אני קונה את המגבר של JBL דגם

GTO 75.4 פנל של פיוניר עוד לא החלטתי איזה אולי אני אחכה לדגמי 2006 שאוטוטו יוצאים....

עכשיו ההתלבטות הגדולה...נכון שזה עניין של שמיעה אישית ואני מבסוט מאוד מהMB QUART שיש לי אבל הייתי רוצה לשנות....לכן חשבתי על הדוטק או אולי אפלו ההייבריד

מה נראה לכם???

פורסם

אני בניגוד לשאר דווקא כן מוצא הבדל - אפשר להגיד אפילו די משמעותי בין הדוטק להייבריד...

שמעתי מספר דוטקים במספר רכבים, וכך גם הייברידים.

אני נכון להיום מקבל את המוזיקה שלי מפולס בכלל, אבל החלטתי שהייבריד זה הסט שלי- ואכן ביום שישי אני מתקין סט כזה ברכב שלי ומוציא את הפולס.

ההבדלים המשמעותיים ביותר בין הדוטק להייבריד הוא מן הסתם הקרוס והטוויטר הפנומנלי של ההיבריד..!! זה באמת לטעמי אחד הדברים הכי חשובים והכי דומיננטיים בהייבריד - ושוב, אני מדבר פה אך ורק על סמך טעמי וניסיוני האישי - וברגע ששמעתי את השילוב שלהם, ידעתי ששום סט אחר לא יתאים לי.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם

זו ממש שטות להגיד שאין הבדל בין הדוטק להייבריד.

כל אדם ששמע את שני הסטים הללו יבחין בהבדל העצום, הטוויטר שונה לגמרי! כמו גם הקרוס אובר.

המיד בנוי בצורה אחרת לגמרי.

לא סתם יש הבדל של 1000 שקל בתמחור של 2 הסטים הללו!

• תוכן חדש...