Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אני מעוניין לקנות הונדה סיויק (יד שניה) מהדגם שבתמונה המצורפת. זה דגם נדיר יחסית. אני מחפש את הגרסה בעלת 3 דלתות.

כיצד נקרא הדגם הזה? האם מישהו מכיר רכב כזה למכירה?

תודה!

W279446.jpg

פורסם
אולי אתה מדבר על הונדה סיוויק TYPE R.

http://www.rsportscars.com/foto/08/civictyper05_02.jpg

אולי

ואולי הוא מתכוון ל1600 רגילה 3 דלתות שנמכרה פה בארץ.

בכל מקרה, יהיה קשה למצא סיביק 3 דלתות, R או שאינה R מכיוון שמשני הדגמים לא נמכרו פריטים רבים מידי.

המלצה טובה תהיה ליצור קשר עם מחלקת הטרייד-אין של היבואן, הם אלה שלרוב יודעים על רכבים ש"משתחררים" לשוק מחדש...

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

לקסנון - לא מדובר בטייפ R , למרות שיש דמיון מסויים. למעשה זה רכב משפחתי, 1600, אוטומט או ידני, אך לדגם בעל 3 הדלתות יש מראה "ספורטיבי" ויפה.

לנסיך - הרעיון שנתת שימושי מאוד - לפנות ליבואן, אך מהו שם הדגם המדוייק?

פורסם

השם המדוייק הוא הונדה סיוויק 3 דלתות האצ'בק - תאמין לי שבחברת מאיר יבינו.

תנסה למצוא אחת כאן: http://www.autocenter.co.il/v2/index.asp כפי הידוע לי הרבה רכבים של קב' מאיר מגיעים לכאן.

תנסה גם כאן: http://www.honda.co.il/Index.asp?CategoryID=232

כפי שאני יודע מרבית סוכנויות הונדה מחזיקות גם מגרש טרייד אין תתענין גם שם.

אני מסופק אם תמצא רכב כזה משום שישנם מעט מאוד רכבים כאלו בחמש דלתות (היה רכב מבחן כזה בהונדה) כך שההיצע של 3 דלתות בכלל גרוע אבל שיהיה בהצלחה עם הרבה סבלנות.בהצלחה

פורסם

הייתה אחת לפני שבועיים בערך בפוקוס חבל...

:-) {את הטוב אנחנו מקבלים מה' ואת הרע לא נקבל?!?}:twisted:

ברשותי:

מזדה לאנטיס 1999 אוט'

ביואיק רנדוו 2004 אוט' (בעיקרון של ההורים)

פורסם

לפי מה שאני זוכר, נקרא S, כמו ההאצ'בק לפניה.

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

פורסם

זאת סיוויק ממודל 2001 עד 2006, לא S לא בטיח....

באנגלית- CIVIC 5D/3D

מגיעה בתצורת 5 או 3 דלתות ואכן גם כגרסת ספורט TYPE-R.

לא רואים אותה הרבה על הכביש, ככה שביא בטח לא ממש מעניינת, הפגושים מקדימה זה תוספת שאפשר לקנות מהחברה (ואני לא מאמין שאנשים שמים את זה)

לפי דעתי עזוב את הדגם הזה ולך על הגאז, גם יותר יפה וגם יותר אופה....

אגב, אם אתה קונה מאוטו סנטר, שים לב שהם מעלים את מחיר המחירון ב3 או 4 אחוז בגלל שאתה כביכול מקבל אוטו "חדש" לדבריהם שבו תוקנו כל הליקויים עד הסמל.

בהצלחה!!!!!

Polo 2012

פורסם
הפגושים מקדימה זה תוספת שאפשר לקנות מהחברה (ואני לא מאמין שאנשים שמים את זה)

האמת היא שהפגושים השחורים הם לא תוספת.

לפי מה שידוע לי הגיעו רכבים מהדגמים הנ"ל לארץ מבריטניה (הרוב) ומעוד ארץ (יפן כמדומני) - מעטים.

ליפנים יש את הפגושים עם הפלסטיקים השחורים (שנמצאים גם על צידי הרכב) ולאחרות הפגושים צבועים בצבע הרכב.

פורסם
האמת היא שהפגושים השחורים הם לא תוספת.

לפי מה שידוע לי הגיעו רכבים מהדגמים הנ"ל לארץ מבריטניה (הרוב) ומעוד ארץ (יפן כמדומני) - מעטים.

ליפנים יש את הפגושים עם הפלסטיקים השחורים (שנמצאים גם על צידי הרכב) ולאחרות הפגושים צבועים בצבע הרכב.

ידידי.

אולי אתה מכיר רכב כזה למכירה, 3 דלתות?

תודה!

• תוכן חדש...