Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שפיכת מי רדיאטור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איני רוצה להחליף את המים של הרדיאטור במים המיועדים לו, יש לי עכשיו מים רגילים והם לא כל כך בריאים לכל מערכת הקרור. איך אפשר להוציא את כל המים שנמצאים במעכת הקרור?

תודה!

SUZUKI Ignis Sport

פורסם

לא מכיר את רכבך ספציפית אבל יש 2 אופציות :

1. ברז ניקוז נמצא בדר"כ בתחתית הרדיאטור - פותחים נותנים למים לצאת,מנתקים צינור רדיאטור/מנוע מניעים לכמה שניות על מנת שיתרת המים מהמנוע יצאו.

2. ניתוק צינור תחתון רדיאטור/מנוע - נותנים לכל המים לצאת, מניעים לכמה שניות על מנת שיתרת המים מהמנוע יצאו.

סוגרים חזרה את הצנרת.ממלאים נוזל איכותי מניעים ומוודאים שאין נזילות.

בכל אופן בצע חיפוש ותמצא עוד המון מידע.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

הרחבה: לאחר שמילאת מים חדשים עד הסוף אתה משאיר את המיכל פתוח ונותן למנוע לעבוד עד אשר הוא מגיעה לחום עבודה עובר אותו, מפעיל את המאוורר ופותח את הטרמוסטט. מה שאתה אמור בעצם לראות זו ירידה די מהירה של המים במיכל. אל תדאג זה קורה מכיוון שנפתח מעבר נוסף במנוע לקירור וגם הוא צריך להתמלאות. לאחר מכן תוסיף את המים החסרים עד לגובה הדרוש וזהו בעיקרון. רק תעקוב אחר המפלס ביום יומיים הקרובים לוודא תקינות.

לא מכיר את רכבך ספציפית אבל יש 2 אופציות :

1. ברז ניקוז נמצא בדר"כ בתחתית הרדיאטור - פותחים נותנים למים לצאת,מנתקים צינור רדיאטור/מנוע מניעים לכמה שניות על מנת שיתרת המים מהמנוע יצאו.

2. ניתוק צינור תחתון רדיאטור/מנוע - נותנים לכל המים לצאת, מניעים לכמה שניות על מנת שיתרת המים מהמנוע יצאו.

סוגרים חזרה את הצנרת.ממלאים נוזל איכותי מניעים ומוודאים שאין נזילות.

בכל אופן בצע חיפוש ותמצא עוד המון מידע.

פורסם

צריך לעשות ניקוז אוויר. יש רכבים שלא מספיק בהם להשאיר את פקק המילוי פתוח, ויש להם ברזים יעודיים לניקוז אוויר.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

אגב, לא לשפוך נוזל קירור על הרצפה. הריח שלו מושך חתולים, והוא רעיל...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...