Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מנסה לפתוח את הממיר הקטליתי בגולף 94' שלי ואני לא מצליח, אולי אני בכלל לא מתעסק עם הממיר? אולי אני נוגע בחלק אחר בטעות? למישהו יש תמונה של החלק התחתון של הרכב או איזה משהו דומה? ואיך בכלל הממיר נראה בגולף דור 3?

פורסם

תודה, אבל יש לי מסיכה..

אני רק רוצה לדעת איך פותחים אותו, או שעדיף שאני יתן למוסך להתעסק עם זה?

פורסם

אל תתעסק עם החומר הזה הוא ממש רעיל לפי מה שהבנתי . תן למומחה להתעסק עם זה ...

אני מאמין שאתה רוצה לרוקן אותו , אל תעשה לבד חבל על הבריאות .

ים long time no

פורסם
כמה אתה אומר יקחו לי על לרוקן אותו?
באמת שאין לי מושג , יש פה אנשים שהתעסקו עם זה הם בטוח יודעים ...

מה גם שאם אתה כבר רוצה להיפטר מהקטע של הסינון ולנסוע בלי ממיר , עדיף שתרכיב ממיר "עלק" שזה בעצם דוד שנראה כמו ממיר אבל בתוכו עובר צינור ישר ... קאפיש ? :wink:

ים long time no

פורסם

כן זה בדיוק מה שאני עושה משאיר הקופסא עצמה ורק מרוקן את הפנים..

ככה שאם בודקים בטסט לא רואים שום בעיה. :)

פורסם

נגשים ל"אגזוזן" (מכון.. אגזוזים) ונותנים לו לעשות את העבודה תמורת תשלום. וזה לא 50 שח.

כל זמן שכמות הגז הנפלט מהרכב אינו עולה על 0.5 CO , האוטו יעבור טסט.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

תודה רבה לך דני זומרשטיין ותודה רבה לכולם על התגובות.

כמה שאני אוהב את הפורום הזה, אחלה אנשים שתמיד מוכנים לעזור!

פורסם

כל זמן שכמות הגז הנפלט מהרכב אינו עולה על 0.5 CO , האוטו יעבור טסט.

דני

תיקון טעות, רכב משנת יצור 94' תכולת ה-CO הנפלטת אסורה שתעלה על 1% בפעולת סרק.

לרכבים משנת יצור 95' ואילך נקבעה תכולה מירבית של 0.5% בסרק, החל מ-1.3.06 תתבצע גם בדיקה בסל"ד בינוני.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני אתעלק

עמית 0.5% מה הפירוש?

אני יודע שרמת CO נמדדת בתקני זיהום EURO אבל היחידות הן g/km

מה הפירוש באחוזים?

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

פורסם

גם אני רציתי לפרק את הממיר ולרוקן אותו וכ"ו(גולף 94 1800) ,אז ככה הממיר נמצא ממש מתחת לידית ההילוכים (מתחת לרכב)סימני הזיהוי הם(בהנחה שהממיר מקורי) "רשת" עם חורים עגולים שמגינה עליו מלמטה, ובחלקו הקדמי(שפונה לכיוון המנוע)יש מעין "בנד" עם שני ברגים.

כדי לפרק אותו אתה צריך לפתוח את הברגים ולפסק את רגליי הבנד, לאחר ןלאחר מכן לשחק עם הדוד אחורה וקדימה עד שהוא יוצא.

אבל זה לא פשוט מכמה סיבות:

א. עקב החום הרב באזור זה, ותנאי האקלים( גשם,בוץ וכ"ו) הברגים מחלידים ולא נפתחים, והבנד נתפס על האגזוז ומסרב להפתח.

ב. אין גישה נוחה לאזור, ומאוד מפחיד להרים את הרכב על ג'ק ולנסות לפרק בכוח את הממיר.

מנסיון שלי אל תנסה לפרק לבד כי זה לא משתלם, עדיף שתלך לאזגוזן:-) תן לו 70 ש"ח ותחסוך לעצמך המון המון זמן מאמץ עצבים ואבק רעיל.

לסיום כדאי שתדע שאם תרוקן את הממיר ותרכיב אותו ללא צינור פנימי תקבל צליל חלול ומאוד לא נעים,

וכמעט בלתי אפשרי להכניס צינור לתוך הממיר כי הכניסה לממיר לא נמצאת בדיוק ממול היציאה ממנו ולכן תצטרך להכניס צינור עם זוית קלה.(את כל מה שנכתב כאן ניסיתי בעצמי ולבסוף ויתרתי אז...)

המלצה שלי תחפש ממיר מפירוק .

בהצלחה.

• תוכן חדש...