Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7477 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמע ידידי לא נראה לי שהרוקפורד ירים לך את הסאבים הללו בגישור....

לפחות לא תנצל את כל ההספק של הסאב ולכן הייתי מציע לך להביא מונובלוק שירים לך את העסק או לעבור למגבר 5 יציאות שיתן לסאב 300 רמס ואז זה יתאים יותר לרמה של הסאבים.

בכל מקרה אתה מדבר פה על סאבים ברמה גבוהה מאוד ולכן עדיף שתשמע כל אחד ותעשה בעצמך את ההחלטה.

אם היית שואל אותי אז לך על הקיקר לי יש אותו ואני מרוצה ממנו עד השמיים.

פורסם
שמע ידידי לא נראה לי שהרוקפורד ירים לך את הסאבים הללו בגישור....

לפחות לא תנצל את כל ההספק של הסאב ולכן הייתי מציע לך להביא מונובלוק שירים לך את העסק או לעבור למגבר 5 יציאות שיתן לסאב 300 רמס ואז זה יתאים יותר לרמה של הסאבים.

בכל מקרה אתה מדבר פה על סאבים ברמה גבוהה מאוד ולכן עדיף שתשמע כל אחד ותעשה בעצמך את ההחלטה.

אם היית שואל אותי אז לך על הקיקר לי יש אותו ואני מרוצה ממנו עד השמיים.

המגבר זה לא הבעיה..

בקרוב יהיה מונו השאלה על הסאב...

פורסם

כעיקרון אני הייתי בוחר קיקר או פוניקס גולד שתיהם מצויינים יש לחבר שלי את הקיקר והוא תותח על ולי את הפוניקס גולד והוא תותח גם בגדול (שורה תחתונה אתה קובע) תישמע תיתרשם ותיקנה בברכה דודו :wink:

אני מאמין ואתם

פורסם
1. Kicker COMP CVR12

2. PLANET AUDIO VC12D

3. Phoenix Gold Octane-ZR 12

מוגבר על ידי Rockford punch 400.4 בגישור..

לא שמעתי אותם אך לפי ההגדלה של הפונט נראה שאתה נוטה ל phoenix Gold Octane zr 12 אז ממה שקראתי עליהם, נראה שיש להם סאונד מדוייק מאוד וחזק נראה לי שלא תתחרט .

ושיהיה לכולנו חג שמח יהודה

בברכה יהודה

פורסם

בגדול זה ככה גם ה CVR וגם הפיניקס גולד הם סאבים ברמה גבוה. (יותר מהפלנט אודיו..)

הפיניקס גולד יותר מדיוק מהקיקר אך יותר חלש ממנו. לכל אחד מהם סאונד שונה לחלוטין.

כדאי שתשמע כל אחד מהם ותחליט לבד.

פורסם

יש לי בעיה קטנה..

אין לי איפה לשמוע אותם!

את הפלאנט אודיו שמעתי (התרשמתי מאוד!)

שמעתי פניקס גולד אוקטן R (סדרה פחות, גם ממנו התרשמתי מאוד!!)

ושמעתי קיקר קומפ שגם הוא סדרה מתחת לקומפ וי אר

אם אפשר עוד דעות בבקשה..

תודה

פורסם

אני אישית אוהב יותר את הקיקר

הצליל שלו יותר מדויק וחזק

hu - alpine 9877 -->front : boston acoustic pro sixsty + morel elate 8" mid bass ==>rear : mbquart 3 way 150-rms -> amps : alpine pdx150.4 , alpine mrd 1005d ,second gel battery

פורסם

עוד סאב שחשבתי עליו....

Cerwin Vega V-MAX

מה אתם אומרים? איך הוא מתמודד עם השאר? (גם אותו לא שמעתי,ולא מצאתי חנות שמוכרת את הסאב)

פורסם
הוא לא ברמה של הקיקר והפיניקס גולד ..

למה אתה חושב ככה?

קראתי עליו פה בפורום ולפי רב הדעות הוא טוב יותר מהקיקר...

אם תוכל להסביר לי למה אני ישמח...

תודה

פורסם

לטעמי הסאונד שלו הוא יותר דומה לסאבים של פיוניר , חזק מאוד אבל בעל צליל מעוות כזה שלא נעים לאוזן

מולו גם הפיניקס גולד וגם הקיקר אומנם מאוד חזקים , אבל עדין נישארים מדויקים , והסאונד שלהם הרבה יותר נעים.

פורסם
לכל סאב יש את הצליל שלו ואופי משלו. חשוב מאוד לשמוע כל סאב לפני הקניה.

ולא אמרת לנו, מה אתה מחפש יותר, סאבג איכותי, או סאב שדופק בראש? איזה מוזיקה אתה שומע?

אני בעקרון שומע הכל!

אבל בעיקר טראנס..

מחפש סאב שהוא האיכותי מבניהם וחשוב לי שהוא כמה שיותר נציל...

• תוכן חדש...