Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

קיבלתי הצעת מחיר מהמוסך המרכזי של מיצובישי (אוטוויק), להחלפת מצמד ורציתי לדעת האם המחיר הגיוני.

{הרכב הוא מיצובישי סופר לאנסר 97'}

להלן המחירים:

-פלטה - 714 ש"ח

- דיסק - 580 ש"ח

- מיסב - 185 ש"ח

- עבודה - 733 ש"ח

החלפים כמובן מקוריים והמחירים לא כוללים מע"מ.

בתודה מראש אבי.:wink:

פורסם

אני גם חושב שזה די יקר במיוחד הסעיף של העבודה, ז''א זה לא הגיוני שמחיר העבודה יהיה גדול יותר משאר החלקים. זה לא שהם מייצרים אותם במקום.

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם
אני גם חושב שזה די יקר במיוחד הסעיף של העבודה, ז''א זה לא הגיוני שמחיר העבודה יהיה גדול יותר משאר החלקים. זה לא שהם מייצרים אותם במקום.
מחיר שעת עבודה במוסכים מסודרים (לא מוסכי מדרכה חאפרים...) הוא בסביבות 150-200 ש"ח.

החלפת קלאץ' במיצובישי כזו לוקחת בקלות 4 שעות. לפי החשבון שלי, העלות סבירה. גם אין משמעות לעובדה שמחיר העבודה גדול או קטן משאר החלקים - לדוגמא, מחזיר שמן אחורי של גל הארכובה עולה עשרות שקלים בודדים, אבל כדי להחליף אותו, צריך להוריד את הגיר ואת גלגל התנופה.

לגבי מחיר החלקים - נראה קצת יקר - הם מוסך מורשה, ויתכן שהם משתמשים רק בחלקים אורגינלים של מיצובישי. יש תחליפים בכלל לא רעים. תעשה משאל טלפוני בחנויות חלפים כדי לקבל סדר-גודל, למשל ב"ג'נרל ברקס", טלפון 03-6874689.

בברכה,

קובי

MGC Roadster 1969

Jaguar 420 1967

פורסם

פנה לאחד ממוסכים אלו:

1. "מוסך מומי אסייג" שברח' התעשיה 5 (מרכז בליליוס) תלפיות, טל' 02-6711477

או 02-6710437 ובקש את מאיר.

2. "מוסך השחר" שברח' יד חרוצים 14 א.ת תלפיות, טל' 02-6731212 ובקש את איציק.

בברכה - רפי לין :-)

• תוכן חדש...