Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7484 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אם לרכב מסוים אשר מריץ מידת צמיגים שונה מאוד מזאת המקורית ומנוע קצת יותר בשרי מהמקורי, וקיבל את אישור ה-TUV וחותמת "המפתחות בפנים- סע לשלום".

אני יכול להשתמש בו כתקדים כדי לשכנע את משרד התחבורה שכל השינויים ברכב זהה בארץ הם בגדר הבטיחותיים?

די... מספיק. נגמרה התקופה הזאת.

פורסם

מה שקובע בארץ הוא אישור של חגי במשרד הרישוי או יכולתך לשכנע אותו שאתה צודק.

כל דבר שאינו עולה בקנה אחד עם נתוני היצרן סביר להניח שלא יעבור.

ואם אתה בכל זאת מתעקש - הדרך הנכונה היא דרך המעבדה של הטכניון.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פעם נאמר לי שיש בחור במשרד הרישוי בבאר שבע שעובד לפי תקן TUV (ספציפית בקטע של האישור מידות צמיגים)

לא ידוע לי פרטים נוספים אבל גם אני אשמח לדעת אם זה באמת אפשרי.

Scooby WRX

פורסם

Tubular speaker, שלום.

לגבי אישור צמיגים, אם היצרן הגדיר מראש את מידת הצמיגים החדשה (שאתה מעוניין בה) ברשיון או בהוראת הרישום אין כל בעיה להחליף, בדיקה קצרה במבדקה לרכב של הטכניון (סניף נמצא בכל משרד רישוי מחוזי).

כל מידה אחרת תיתקל בבירוקרטיה של משרד התחבורה.

העבר לי בפרטי מה היא בקשתך, אולי אוכל לעזור...

• תוכן חדש...