Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

B2.300.4 VS. CS50.4

barbars
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שני המגברים עם נתונים דומים מבחינת עוצמות. לא נראה לי שיש הבדלי איכות משמעותיים ביניהם. הJBL יורד לשני אוהם. לא יודע לגביי ה שני.

איזה רמקולים אתה הולך להגביר?

במחיר הזה עדיף JBL GTO7 75.4.

פורסם

מורל פולס 6 ו רוקפורד FRC3269 .

התקציב הוא בסביבות 900 950 ש"ח....

GTO 75.4 עולה 1450 ש"ח... רק בדיוטי פרי הוא עולה 200$ או שיש לכם מקום אחר להציע לי?

מה אתם אומרים?

פורסם

הוא כן יורד ל2 אום..... לא שאני צריך את זה.

רציתי לציין שיש ברשותי B.250.1 מונו של לייטנינג.. וחשבתי ששני מגברים מאותה חברה יביאו איכות טובה יותר מאשר מגברים משתי חברות שונות...

או שאין קשר..????

פורסם

לחבר שלי מחובר ה B2.300.4 בלארגו ומגביר 4 6X9 של פיוניר 350 וואט.

שמענו אותם בלי הסאב מפרקים את כל המיסחרית, שלא נדבר על איך זה היה נישמע בפרייביט.

בקיצור אני ממליץ, לא שמעתי את ה JBL אבל הליטינג אודיו מגבר טוב ואיכותי, לא מיתחמם מהר למרות שהאינו מנצלים אותו עד עד הסוף ("עד הסוף" כל היציאות תפוסות אבל הגיין ממש לא בסוף)

וד"א לא קשור איזה מונו עומד אצלך, אפילו שיהיו אצלך זוג מגברים מאותה חברה זה לא סיבה שהאיכות תהפוך להיות יותר טובה ביגלל זה.

פורסם

מניסיון אישי

אני ממש מרוצה מהמגברים של לייטנינג אודיו

כמעט כל מתקין שהלכתי אליו עם ה 6X9 של JVC שמחוברים למגבר 150 שלהם

פתח את הבגאז לחפש את הסאב שאין לי

בקיצור מגבר עם נתונים אמיתיים לא סתם זורקים מספרים

עם הJBL אין לי נסיון

• תוכן חדש...