Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיבה לסאב COMP C12 Kicker

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7476 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

11897619b.gif

שם אותו בתיבה מוכנה.

התיבה בגודל 12 אינץ

- עשויה מעץ MDF מלא

- הכוללת שלושה רכיבים נוספים

- פיר(באס רפלקס) פנימי

- טרמינל מחברים

- ורשת להגנה על הסאב

- רכיב נוסף וחשוב הוא קופסת החיבור(טרמינל) העשויה

משני מחברי פלסטיק להספקים גבוהים שאליהם

- מתחברות שתי כניסות פלוס ומינוס

- תופסנים לתפיסה של הרשת

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=14587&Cat2Cat1ID=61&Cat2ID=369#

סבבה?

פורסם

זה ממש להסתבך אם זה אין לי כח..

ללכת לנגר ואח"כ לרפד את זה ולסדר את הטרמנלים ועוד שטויות ואין לי כל לזה..

זה עבודה מהתחת ולי כבר נמאס מההרכבה של המערכת כבר חודש שזה נמשך לי

מחר אני רוצה לסיים עם זה..

זה עד כדי כך נורא התיבה הזו ?

פורסם

אתה לא חייב ללכת לנגר. אני בטוח שבחנויות ואצל מתקינים שמוכרים סאבים כאלה יש תיבות שמתאימות להם.

לתיבה יש השפעה גדולה על הצליל שמפיק הסאב. לא סתם אנשים שוברים את הראש, ומייצרים תוכנות לחישוב מידות תיבה. ההבדל הוא משמעותי.

אני לא אומר שזה לא ישמע טוב עם התיבה האוניברסלית, אלא זה ישמע הרבה יותר טוב עם תיבה מתאימה.

פורסם

חודש ?! וכבר נמאס לך !!!

תקנה/תבנה תיבה עפ"י הנתונים של הסאב , אתה לא תאמין איזה הבדל !

אם יש לך חברים שיש להם סאבים , תכניס את שלך לתיבות שלהם ותראה שמכל תיבה יוצא צליל אחר !

זה נכון

פורסם

יש חנות בצומת קרית אתא שבונה תיבות לפי מידה ולפי תוכנות חנות של מוצרי סטיראו לאוטו וזה לא כזה רציני תיבה רגילה אמורה לעלות 200-250 שקל תיבה כפולה 450 -550 תיבה לL7 הם אמרו לי 450 שקל אבל הם עובדים לפי תוכנות ומתאימים תיבה לסאב המחירים הם לא מחירון סתם נתתי דוגמאות לפי מה ששאלתי אותם לגבי סאבים שונים

• תוכן חדש...