Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום שלום

אז כמו להמוני ישראל גם לי יש עכשיו רכב ליסינג (פוקוס 5 דלתות) שכמובן עניין המוסיקה ברכב די מתסכל בו.

ברכב יש את המערכת הפשוטה של פורד שנקראת

CD6000

עכשיו על הפנל עצמו כתוב שיש כניסת ליין אין וגם בחוברת עצמה כתוב שיש כניסה בתא כפפות

כמובן שבתא כפפות איפה שאמור להיות הכניסה יש פשוט חור קטן וריק.

השאלה שלי היא אם מישהו יודע האם במגבר עצמו יש את הכניסה והאם אני יכול פשוט לארגן משם כבל לכניסה או אולי איזה משהו מיוחד שאני צריך בישביל זה

אני פשוט שומע ברכב עם איפוד ובלי ליין אין אני אאלץ להסתפק במשדרים לרדיו שזה איכות על הפנים.

תודה לכל מי שיכול לעזור

(גם קישורים למדריכים לפרוק המערכת - אולי אני אציץ מאחור?! - אני לא מצאתי)

תודה

פורסם

תנסה לחפש את התשובה בספר הרכב. אם לא תימצא את התשובה שם, פנה למחלקה הטכנית של היבואן. הם חייבים לספק לך תשובה גם אם זה יגרום להם לפנות לייצרן בחו"ל ולקבל ממנו את התשובה בעבורך. לא ניראה לי שכאן בפורום תוכל לקבל תשובה לשאלתך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

הניסיון הראשון שלי היה לפנות לספר הרכב.

כמו שכתבתי שם נאמר לי שיש כזה חיבור אבל לא מצאתי אותו היכן שהוא היה אמור להיות (בתא כפפות) כמובן שאני לא יכול לפרק את ה מערכת כי אין לי כלים מתאימים)

התקשרתי ליבואן ולמרות שהתעקשתי לדבר עם מישהו שמבין בסוף קבלתי בחור שטען שקוברה מספקים את הדבר הזה הוא אפילו נתן לי טלפון רק שבקוברה טענו שהם בכלל לא מתעסקים בזה....

נו ככה זה בארץ - אולי אנשים לא רוצים להרוויח.

תודה בכל מקרה על עזרה - ואוסיף עוד שאלה אחת.

אני מניח שהמערכת די פשוטה - האם יש אפשרות לקנות משהו שמתאים (היא נראה לי בגודל כפול משל מערכת רגילה) ואם יש אשמח לקישורים לחנויות שיש להם

תודה

• 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

מה בסוף? הסתדרת למצות חיבור?

שמעתי שיש פלאג שאפשר לחבר ויש לי חיבור של AUX גם אני בבעיה הזאת ואני מחפש מישהו שיוכל לעזור ולומר מה עושים...

• תוכן חדש...