Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ההבדל בין פאסאט בגמור FLT לבין Comfortline?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

FLT

זה אומר גירסה הכי נמוכה שיש

אני לא יודע מה קורה בשנת 02 ו04 אבל ב98\00 FLT באה עם מזגן רגיל במקום בקרת אקלים דיגיטאלית בקומפורטליין ומושבים רגילים במקום ריפודי קטיפה בקומפורטליין

גירסת הטרדליין הגיעה עם מושבים ספורטייבים עם בד מיוחד (עם טקסטורה...) הגה 3 צלעות כמו של גולף GTI

קונסולה מרכזית ומתגים עם חיפוי מיוחד (מין קארבון כסוף כזה) והדובדבן שבקצפת (רק במנועי ה1.8T נדמה לי...זכרו שמדובר בשנת 98 זה נחשב ממש חלוץ!) גיר אוטו' טיפטרוניק 5 הילוכים...

פורסם

רכשתי פאסאט משומשת מודל 2002.

ברשיון רכב המקורי כתוב Comfortline אך ברישיון החדש כתוב FLT (הפרש של 6,000 ש"ח לערך).

המוכר התחייב בכתב שהגימור הוא Comfortline ולא... יחזיר לי את ההפרש.

רק רוצה להיות רגוע...

פורסם

איזה מנוע ? אוטומטי ?

תענה לי על השאלות הללו ואני אעזור לך להבין מה יש לך...

*אני כמעט בטוח שקומפורטליין...:wink:

(זו הייתה רמת איבזור הבסיסית בפאסאט ב-2002)

Veni Vidi Vici

פורסם

אני לא מבין לאן אתה חותר בדיוק ? קומפורט ליין וFLT מגיעים שניהם בגרסאות ה2.0 ליטר

אוטומטיות 4 הילוכים

רק בגרסאות היותר יקרות או בגרסאות ה1.8 טורבו קיימים טיפטרוניק בשנתונים האלו...

בכל מקרה......אם יש לך ריפודי קטיפה ולא בד סוג ז'.....אז יש לך קומפורטליין

פורסם

אני לא בדיוק מעורב במה שקורה בפאסטים 01 ומעלה אבל ב01 ומטה היתה גירסת FLT שמקורה הוא ביעוד לציי רכב נטולת חלק מהאבזור ונטולת חלק מתג המחיר...ניסיון אטרקטיביות משהו....

היות והוא אומר שהבחור טען שיש לו קומפורטליין ושההפרש לקומפורטליין הוא 6 אלף שקל

"ברשיון רכב המקורי כתוב Comfortline אך ברישיון החדש כתוב FLT (הפרש של 6,000 ש"ח לערך)."

אי לכך אני מניח שגם בשנתונים מתקדמים קיימת רמת הגימור הזאת, הפתרון הטוב ביותר לבחור הוא פניה למחלקה הטכנית של צ'מפיון, לבחורה בשם "לאה" ובקשת אישור בכתב בדבר רמת הגימור המקורית....ביחד עם זה לגשת למשרד הרישוי ולשנות את הרישיון לכזה שמצויינת בו רמת הגימור קומפורטליין שכן המחיר נקבע לפי הרישום ברשיון וגם אם תיקח פאסאט FLT ותחליף כל מה שדורש החלפה ותמירה לקומפורטליין הריי שמדובר בשידרוג ולא באמת קומפורטליין ולכן גם התוספת במעמד המכירה תהיה כראות הקונה ולא כראות לוי יצחק !

פורסם

אני לא רואה מה הבעיה שהבחור יתאר את כל התוספות שיש באוטו או אין, פשוט הוא לא רוצה למסור מידע וזה משגע!

• תוכן חדש...