Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7503 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי אם אתה מחפש נוחות שימוש אז אין על מה להתווכח - פיונייר... הרעיון של הגלגל (כפי שהוסבר קודם) פשוט גאוני, וכמו כן הוא נוח לשימוש בפונקציות, והכל שם מאד ויזואלי וזה גם מקל על השימוש.

מיבחינת "כיוון שמע" לא הייתי מיתלונן ביכלל (כן גם לי יש אותו) אתה מכוון שם מ א' ועד ת'....

צליל - אין מה להשוות זה אלפיין....

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לפי דעתי אם אתה מחפש נוחות שימוש אז אין על מה להתווכח - פיונייר... הרעיון של הגלגל (כפי שהוסבר קודם) פשוט גאוני, וכמו כן הוא נוח לשימוש בפונקציות, והכל שם מאד ויזואלי וזה גם מקל על השימוש.

מיבחינת "כיוון שמע" לא הייתי מיתלונן ביכלל (כן גם לי יש אותו) אתה מכוון שם מ א' ועד ת'....

צליל - אין מה להשוות זה אלפיין....

זה לא כל כך נוח כמו שאתם אומרים אני כבר עברתי את הגלגל הזה, סתם מישחק, נירא ילדותי גם.

ישתמשתי בו חצי שנה, כן הוא נוח אבל זה לא שווה דיבורים "שזה פשות גואני"!

אלפיין הוא מסובך יותר אבל למרות זאת הייתי בוחר באלפיין!

פורסם

לי יש את את ה 770 ואני חושב (אחרי שכבר עברתי 3 רדיו דיסקים נוספים) שרעיון של גלגל זה הדבר הכי נוח מכולם. זה אכן דבר לויכוח וכאן כבר מגיעה דעה אישית (וזאת דעתי) אבל אם תשווה בין נוחות של ה אלפיין המדובר והפיונייר המדובר אז הפיונייר הרבה יותר נוח לשימוש...

וההשוואה פה היא - נוחות ואיכות.....

אישית גם אני היתלבטתי ביניהם (ובין עוד כמה) ובחרתי את הפיונייר למה? לא ביגלל שאני אוהם תצוגות וביגלל שזה "פיונייר" שכולם כל כך חולים עליו אלא ביגלל שהוא נוח לשימוש ונוח מיבחינת המידע שהוא מראה.

וכמו שפיתגם סיני עתיק אומר: "אם אין לך משהוא חכם להגיד - תגיד פיתגם סיני עתיק אמר"

פורסם

יכול ליהיות אבל באמת אנשים נמאס מהפיוניר כבר, נמאאאאס!

גם אם כבר מדברים על נוחות אז בישביל מה זה? כי אנחנו נימצאים ברכב והכל חייב ליהיות קל לשמוש כדי שלו נסים לב הרבה לרדיו במקום על הכביש נכון? אז בשביל מה התצוגות כבר?

האמת הם גם לא יפות הצבע הכחול הזה של המסך לא מתאים לאף רכב.

צודק אפשר להיתווכח הרבה.

פורסם

עזוב את התצוגות בשקט, אף אחד לא שם לב אליהם - ואם זה כל אחד פה יסכים...

אנחנו מדברים פה על נוחות ולא על תצוגות.....

ואנחנו מדברים פה על פיונייר ועל אלפיין, אם לא בא לו פיונייר כי זה "נימאס" אז שימצא עוד HU להשוואה דומה!!!! אבל חוץ מיזה ה HU הוא בישבילך ולשימוש שלך!!! אז מה אכפת לך אם יש אותו לעוד מישהו - העיקר שהוא משרת את המטרות שלך!!!!

פורסם
לי יש את הפיוניר 7750 וגם לי הייתה התלבטות

בסוף בחרתי ב7750

דבר אחד שתדע שהכפתור הגדול העיגול הוא מעביר שירים תיקיות מגביר מנמיך בקיצור הכל דרך כפתור אחד

וזה אחד הדברים הכי נוחים שיש במקום לחפש באמצע נסיע כפתור אתה פשוט שם את היד על המכשיר

ואתה יודע איפה אתה נמצא בלי להסתכל

כלל זה יותר משוכלל ככה יש יותר מקום לבעיות..

הכפתורים האלו הם נוטים להתקלקל מהר, כמו הכפתור ווליום יוצא ונכנס של פיוניר, וכמו המנועים שמוציאים ומכניסים מסכים\פאנלים.

כמה שיותר פשוט יותר טוב ונוח, ואם כבר מדברים על זה אז פאנל שלא נופל אלא רק נשלף הרבה יותר נוח אבל זה בא על חשבון התצוגה, אם כי לאחד יספיק שם השיר והזמן שלו, והשני מחפש צוללות גרעיניות צדות דולפינים בעזרת קלשונים, זה מאוד אינדבידואלי.

באופן עקרוני ה7750 הוא מכשיר טוב , כך גם האלפיין, אין יותר מידי הבדלים מהותיים, ואם מישהו חושב שהוא היה שומע הבדל בין שניהם הוא טועה, אני הייתי הולך על הפיוניר כי יש לו יותר אופציות כמו חיתוכים אקולייזר וכו'.

ברמות האלו, זה ההבדלים...

ואגב, אני אישית ממש לא אוהב HU של פיוניר, אבל האלפיין הנ"ל הוא לא מכשיר מי יודע כמה, והוא נמכר בארץ יקר רק כי הוא נושא את השם "אלפיין"...

בפועל ה7750 יתן תמורה טובה יותר למחיר.

under construction..

פורסם

לגבי נוחות השימוש באלפיין ואמינות.

הפאנלים של אלפיין לא הכי "נוחים" בהתחלה למי שלא היה לו אלפיין לפני זה,

אבל אחרי נסיון לא ארוך הם מתגלים כנוחים ושימושיים מאוד.

לגבי האמינות,אני יכול להעיד מנסיון של 8 שנים עם מכשירים שונים של אלפיין

שהם אמינים מאוד וזאת הסיבה שמאז ה"אלפיין" הראשון שלי לא היה לי שום מכשיר אחר...

למרות זאת אני מסכים עם ניר וחושב שלפאנל הנ"ל נחיתות מסויימת מול הפיוניר המדובר

מבחינת האופציות.

לשיקולך.

פורסם
כלל זה יותר משוכלל ככה יש יותר מקום לבעיות..

הכפתורים האלו הם נוטים להתקלקל מהר, כמו הכפתור ווליום יוצא ונכנס של פיוניר, וכמו המנועים שמוציאים ומכניסים מסכים\פאנלים.

כמה שיותר פשוט יותר טוב ונוח, ואם כבר מדברים על זה אז פאנל שלא נופל אלא רק נשלף הרבה יותר נוח אבל זה בא על חשבון התצוגה, אם כי לאחד יספיק שם השיר והזמן שלו, והשני מחפש צוללות גרעיניות צדות דולפינים בעזרת קלשונים, זה מאוד אינדבידואלי.

באופן עקרוני ה7750 הוא מכשיר טוב , כך גם האלפיין, אין יותר מידי הבדלים מהותיים, ואם מישהו חושב שהוא היה שומע הבדל בין שניהם הוא טועה, אני הייתי הולך על הפיוניר כי יש לו יותר אופציות כמו חיתוכים אקולייזר וכו'.

ברמות האלו, זה ההבדלים...

ואגב, אני אישית ממש לא אוהב HU של פיוניר, אבל האלפיין הנ"ל הוא לא מכשיר מי יודע כמה, והוא נמכר בארץ יקר רק כי הוא נושא את השם "אלפיין"...

בפועל ה7750 יתן תמורה טובה יותר למחיר.

תשמע לפני שקניתי חשבתי הרבה ראיתי הרבה מערכות שאלתי על אנשים שיש להם את המכשיר

ואמרו לי שה7750 לא עשה בעיות מיוחדות במיוחד לא הכפתור

פורסם

טוב לאחר סבב קצר בחנויות ראיתי את האלפיין 9847 ואת 9851.

ההפרש בין המכשירים הוא בסביבות ה400 אבל לפי דעתי אני אלך על ה9851

http://autos-sound.com/shop/?p=productsList&iCategory=46&page=3&PHPSESSID=9c2b3d5430f037e5ed2b0aecb0b7f56a

עקב האופציות חיתוך וכו' שיש לו.

מה אתם אומרים, למישהו יש את המכשיר?

פורסם

לא אמרת שאתה מחפש איכות במקרה?

אלללללפפפפייייייייןןןןןןןן!!!!!!!!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כרגע יש מגבר די בסיסי, סאב 1200 RMS, אחוריים מורל פולס 9*6, קדמיים פיונר (עתיד לשנות לקומפוננט איכותי).

וכמובן הדובדבן פיונר 6750, שאני להגיד את האמת מאד מוכזב ממנו.

• תוכן חדש...