Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב כבה בסל"ד נמוך. (פיג'ו 405)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7505 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

במהלך השבוע האחרון הרכב (פיג'ו 405 1.8 ידני שנת 95) כבה בסל"ד נמוך.

התופעה מופיעה בעיקר בעמידה בהילוך סרק (ועקב הפקקים הרבים זה קורה הרבה מאוד בין נסיעה איטית לעמידה) ולעיתים רחוקות בנסיעה, בזמן החלפת הילוך כאשר שחרור הקלאץ' אינו מהיר ומיידי.

במוסך רוצים להחליף משאבת דלק בתחילה ו/או בנוסף לבצע ניקוי האינג'קטורים בחומר ייעודי ומיוחד, במידה וזה לא יעזור אני די בטוח שהם יציעו לבצע אוברול :?.

אשמח לחוות דעתכם ולעזרתכם.

בתודה מראש

חי סולומון

נ.ב. כל הנ"ל לא קורה בארץ.

סאן רוף פתוח וכסאות מחוממים.

פורסם

אינני זוכר אם זה הזרקה אצלך אך אם כן אז יכול להיות שיש בעיה עם מנוע הצעדים (מייצב סל"ד סרק)...

אני החלפתי לפני כחודש בגלל בעיה דומה במגאן שלי...

Veni Vidi Vici

פורסם

לפני הרבה שנים כשהייתי צעיר ויפה הייתה לי אונו ושם היה איזשהו בורג שהעלה את הסל"ד.

כשהוא לא עבד אני זוכר שעשיתי ניקוי קרבורטור.

זה קיים בפיג'ו? ( לא הקרבורטור)

(סליחה על הבורות)

חי

פורסם

:-) 95 זה הזרקה חבוב ,

מחלה שלהם מנוע צעדים.. המוט הברגה של המנוע נשבר ונתקע בחוץ ואז הוא סותם את המעבר עוקף מצערת והמנוע נכבה, מנוע כזה עולה בסיבות 400 ש"ח חדש.

פורסם

זאהר,

אתה אומר שצריך לבדוק את המנוע צעדים לפני שנוגעים במשאבת דלק ואינג'קטורים, אם אני מבין אותך נכון.

חי

פורסם

אכן סביר מאד להניח כי זה מנוע צעדים תקול, או חיישן למבדה .

אם אתה יודע לפרק את מנוע הצעדים. הוצא אותו חלקית ממקומו והנע את המנוע . אם יש לך סרק פחות או חותר יציב. החלף מוע צעדים.

אם אינך בטוח פנה למוסך אחר לקבלת חוות דעת נוספת.

נוסע רגוע, חסכוני וגם בטוח:wave2:

פורסם

תודה על התשובות.

יטופל במוסך וייבדק הכיוון של מנוע הצעדים. בחיפוש שעשיתי מצאתי לא מעט על המנוע צעדים.

דרך אגב מישהו יודע איך אומרים מנוע צעדים ברומנית או אפילו באנגלית?

שוב תודה

חי

• תוכן חדש...