Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רמאות במכון בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7492 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אגיד לך את זה בצורה הברורה ביותר שאפשר, למרות שעמית כבר הסביר לך את זה.

אם מכון הבדיקה רשם במסמך את המילה שלדה, הם מכוסים לחלוטין במחינת החוק.

כן, גם אם הם פירשו את המכה ההיא כליקוי שולי ומכון אחר פירש אותה כליקוי קטסטרופלי.

אתה חסר אמצעים בשביל להגיש נגדם קבילה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

דניאל, אתה טועה ומטעה!

ניתן בהחלט להתמודד נגד מכוני הבדיקה וקיימים לא מעטים אשר זכו במשפטים נגדם(גם בתביעות קטנות).

ההסבר שלי רחוק מאד מההסבר הקלוקל שלך.

לא כל אזכור של המילה שלדה בטופס הבדיקה מכסה את כל ההיבטים.

במקרה שנדון פה, ישנם הבדלים מהותיים(האחד פגיעה בחזית והאחר מאחור) בין שתי הבדיקות.

אי לכך יש לבחור קייס רציני ביותר כנגד המכון.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

אני לא מבין כלום במשפטים, אז אייעץ לך רק מנסיוני.

בדברים האלה קובע "כלל אלף השקלים" שאומר שאין מה להכנס לסכסוכים ארוכים על משהו ששווה פחות מאלף שקל. זה נשמע קצת תלוש, כי אלף שקל זה הרבה כסף, אבל תעשה חשבון כזה:

אפשרות א: תמצא עו"ד,תשלם לו, תתבע את המכון, תגיע לבית משפט, תציג את טענותיך, המכון יציג את שלו, השופט אולי יפסוק לטובתך ואולי יחשוב שיתכן והתאונה התרחשה בשנתיים שחלפו בין הבדיקות (אין לך דרך להוכיח שלא), או שאולי יקבל דווקא את גירסת המכון הראשון שהפגיעה גם כיום בעלת משמעות נמוכה, ובמקרה הטוב יפצה אותך על ירידת ערך הרכב בין המחיר ששילמת בזמן הקניה לשוויו המתוקן של הרכב. תשלם לעו"ד, תנכה את הוצאותיך כולל אבדן זמן עבודה. נשאר לך בסוף יותר מאלף ש"ח? אני בספק.

אפשרות ב: תמצא קונה אחר, תמכור לו, ושכח מהסיפור.

אני בוחר תמיד באפשרות ב'.

פורסם
דניאל, אתה טועה ומטעה!

ניתן בהחלט להתמודד נגד מכוני הבדיקה וקיימים לא מעטים אשר זכו במשפטים נגדם(גם בתביעות קטנות).

ההסבר שלי רחוק מאד מההסבר הקלוקל שלך.

לא כל אזכור של המילה שלדה בטופס הבדיקה מכסה את כל ההיבטים.

במקרה שנדון פה, ישנם הבדלים מהותיים(האחד פגיעה בחזית והאחר מאחור) בין שתי הבדיקות.

אי לכך יש לבחור קייס רציני ביותר כנגד המכון.

עמית

איפה כתוב פגיעה מלפנים ?! קורת רוחב זה חייב להיות מלפנים ?

אם אתה אכן צודק ואלו שתי פגיעות שונות אז יש עילה.

אבל אם מדובר רק על משמעות הלייקוים אז אין לו על מה לתבוע ואני מוכן להתערב איתך על זה.

דניאל.

Those Who Dance Are Considered Insane By Those Who Can't Hear The Music.

פורסם

עמית,

בבדיקה השניה כתוב בפירוש שהרכב נכשל בבדיקת הבטיחות, ואז נשאלת השאלה איך העבירו אותו טסט?!

[אין יאוש בעולם כלל!!!

• תוכן חדש...