Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7519 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

בכוונתי לשדרג את מערכת השמע הסטנדרטית בגולף החדשה אותה אני אמור לקבל בדצמבר. חבר לעבודה הציע לי לרכוש מערכת שרכש לפני כארבע שנים בארה"ב שמפרטה:

- מגבר Rockford punch 600 a5

- זוג רמקולים Boston acoustics pro series 6.5 (מיד, טוויטר וקרוסאוברים)

- זוג רמקולים Cerwin Vega Stealth series ss-6.2 (כנ"ל)

- סאב sony xplod בקופסת MB Quart

סה"כ הוא מבקש 3500 ש"ח. מה שחסר פה זה head unit שאצטרך לרכוש. דיברתי עם רדיו מילאנו שהציעו לי MB Quart NRA-450 ב- 3000 ש"ח ועוד 700 ש"ח על מתאם מיוחד לגולף דור 5. המערכת תשמיע בעיקר רוק ולא בווליום גבוה.

שאלות:

- האם המערכת של החבר שווה את המחיר המבוקש (מדובר במערכת שלא השתמשו בה יותר מחצי שנה, וגם אז ממש בעדינות)

- האם ישנם HU טובים יותר המסוגלים לשלוט על סאב (גם כניסת Ipod דיגיטלית תהיה יתרון... תחסוך לי קניית ice->link)

תודה רבה

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

חד משמעית , לדעתי הלא מקצועית, כן!!!!!!!!!!

זהו עסקה משתלמת, אפילו מאוד משתלמת. מה שתוכל לקנות ב -3500 ש"ח בארץ היום לא מתקרב לאיכות של מה שאתה מקבל בעסקה הזו.

שוב, זו דעתי.

שי.

פורסם

אוקי, אני אלך על זה. תודה.

לגבי HU? משהו שילך טוב עם הרכיבים הנ"ל?

I always get confused between the sound of a Sopwith Camel, and the sound of a malodorous runt wasting everybody's time

http://www.pavius.net

פורסם

לגבי החלקים , המחיר נשמע לא רע בכלל ..

לגבי הרדיו דיסק - הכל תלוי כמה אתה מוכן להשקיע, אם בזה בסביבות ה 2500 ש"ח - 3000 ש"ח

לדעתי שווה לך ללכת על אחד הרדיו דיסקים של אלפיין - CDA9853 או CDA9833

אם זה יקר לך ואתה חושב על השקה יותר נמוכה של 1500 ש"ח - 2000 ש"ח

אז לך על אחד מהפיונירים הבאים - DEH-P7750MP או DEH-P770

כל אלה מכשירים ברמה הגבוה ביותר, ילכו אחלה עם הרכיבים שהציעו לך..

פורסם

יש מכשירים התומכים ב IPOD והכוונה היא שהשליטה על ה IPOD מתבצעת ישירות מה HU כמו כן ה IPOD נטען כשהוא מחובר.

קח בחשבון שקונקטור כזה עולה בסביבות 1000 ש"ח בארץ.

קונקטור כזה יש לפיוניר אלפיין וקנווד. כמובן שצריך לבדוק שה HU יכול לעבוד איתו.

• תוכן חדש...