Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם,

הכותרת די אומרת הכל. דקה אחרי התאונה הגיע אמבולנס ופינה אותי לפני שהגיעה המשטרה. עכשיו אני בבית עם כאבי תופת בכתף שמאל ובמרפק שמאל. התקשרתי למשטרה והם אמרו לי להתקשר לאגף התנועה מחר בבוקר. למזלי אני נסעתי במהירות של 50 קמ"ש וזה שנכנס בי היה גם במהירות לא גבוהה.

יש לי מספר שאלות, מכיוון שלא הייתי מעולם במצב כזה:

1. מה אני עושה קודם: הולך למשטרה? מתקשר לביטוח? מוצא עו"ד?

2. הרכב היה מבוטח בסוכנות רק חובה וצד ג'. האם אני צריך לתבוע את הנזק לרכב שלי בעצמי או דרך הסוכן? צריך עו"ד בשביל לתבוע ביטוח מהנהג הפוגע? האם אני מזמין שמאי רכב בעצמי או שעושה את זה דרך הביטוח?

3. האם אני צריך עו"ד בכלל? או שסוכנות הביטוח אמורה לדאוג לי לכיסוי כל הנזקים?

תודה מראש על תשובות ענייניות.

פורסם

קודם כל רפואה שלמה!

עד כמה שאני יודע אתה צריך להיות בקשר עם הסוכן שלו, לדווח לו על מה שקרה ולהעזר בו במידת האפשר.

אבל אני אתן לאנשים יותר מנוסים ממני להדריך אותך.

פורסם

אצטרף לקודמי בברכת רפואה שלמה.

לענייננו:

אם התאונה לא נגרמה באשמתך (ועל פניו כך הדבר נראה), אין בעיה עם זה שרכבך מבוטח צד ג'. עליך לתבוע את הביטוח של הנהג שפגע בך והם אלה שצריכים לפצותך על הנזק (הכספי והפיסי) שנגרם לך.

שים לב שהביטוח עלול לטעון שנהגת בחוסר זהירות בכך שנכנסת לצומת בלי לבדוק שהדרך אכן פנויה, הם בד"כ לא ששים לשלם את הפיצויים וינסו למצוא כל דרך אפשרית להתחמק מכך.

בכתבה הבאה תוכל לקרוא על מקרה אחד מיני רבים בו חברת ביטוח ניסתה להתנער מהתשלום: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3170824,00.html

בכל מקרה, שיהיה לך בהצלחה ועדכן אותנו בהתפתחויות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

מה גם שבהרבה מיקרים הנהג השני יטען שאתה זה שעבר באדום... (עדים היו יכולים לעזור במקרה כזה או מצלמה שממקמת בצומת...)

תהיה מוכן לאפשרות הזו היא סבירה מאד.

החלמה מהירה,

רפי.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

מה שחשוב יותר מזה הוא להביט לצומת ולא לקחת שום דבר בכביש כמובן מאליו!!!

רפואה שלמה והחלמה מהירה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

תרגיש טוב, העיקר שאתה בסדר, כל השאר אפשר כבר לסדר..

אני מצטרף לדבריו של גילי, תמיד לפני כניסה לצומת, אפילו שיש אור ירוק, צריך לראות שאין רכב מתקרב..

כמו- כן אפשר אולי לשמוע עוד קצת פרטים על התאונה?

החלמה מהירה!

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם
מה שחשוב יותר מזה הוא להביט לצומת ולא לקחת שום דבר בכביש כמובן מאליו!!!

רפואה שלמה והחלמה מהירה!

גילי

מקרה שקרה לפני כמה חודשים במורשה:

אני עומד בצומת באור אדום לכיוון צומת רעננה.

רכב מגיע בכיוון הנגדי (מרעננה דרומה) כנראה עובר באדום, רכב שמתחיל נסיעה לתוך הצומת מכיוון הכפר הירוק פוגע בו קלות. הרכב שהגיע מכיוון רעננה עף באוויר פוגע ברמזור מעל הצומת (כן לא טעיתי ברמזור מעל הצומת) ונוחת על הגג. באמת שאי אפשר לתאר במילים את התאונה המטורפת הזו.

מפחיד.

שואל ועונה, ירוחם

פורסם

קודם כל- כמובן שמגיעים לך איחולי רפואה שלמה.

לאחר מכן- פנה עוד היום לע"וד שמתמחה בנזקי גוף. אח"כ אתה תצטער על עשרות אלפי שקלים שיכולת לקבל.

גברים ממאדים ונשים מפגרות על כל השכל.

פורסם

רפואה שלמה ומהירה ידידי.

אין לי מידע שיעזור לך לצערי...

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

החלמה מהירה!

אני מצטרף לתומר תפנה לעורך דין המתמחה בתאונות.

תודא שבקופת חולים אתה רשום כאדם שעבר תאונה מניסיון אישי גם כשמפנים אותך לבית חולים הקופה לא טורחת לדעת ולכן צריך למלא שם טופס בקבלה.

אל תשכח להגיע לתחנת משטרה לתת עדות לשם תלך רק אחרי שפנית לעורך דין כדי שלא תגיד משהו שהצד השני יפרש לטובתו.

ושוב החלמה מהירה.

פורסם

שב בבית אל תזוז !

אתה בקומה עכשיו !

אם תתחיל לחפש את התגמול יגידו שאתה מתחזה ואולי גם נמר !

כשתרגיש טוב תודיע לנו -אנחנו יודעים כבר מה לעשות !

תהיה בריא :wink:

נניח ואתה נוסע במהירות האור מה יקרה אם פתאום תדליק אורות.....

איך הנהג של המפלסת שלג מגיע לעבודה ביום מושלג....

it's better to die on your feet than to live on your knees

פורסם

עדכון:

נחקרתי היום במשטרה. לקחתי את הסיכון שלא לקחת עו"ד מכיוון שהיה לי טלפון של עד לאירוע.

אני לא יכול לפרט מעבר לזה לגבי החקירה מכיוון שהיא טרם הסתיימה, אבל בסופו של דבר יצאתי משם אחרי שעתיים עם הרשיון ביד ואנחת רווחה גדולה.

אחרי זה הלכתי לסוכנות הביטוח ושם אמרו שהם מטפלים בתביעה נגד החברה שביטחה את הנהג הפוגע צד ג'.

משם המשכתי לגרר של המשטרה כדי לראות את הרכב ולהוציא חפצים אישיים. בדרך התבשרתי טלפונית שהרכב נבדק ע"י שמאי והלך טוטל לוס. כשהגעתי למגרש חשכו עיניי. הרכב שלי (אפלאוז 92) עומד בין ערימת הגרוטאות כשהכנף השמאלית הקדמית מעוכה כמעט כולה כ-30 ס"מ לתוך הרכב!!! אני לא רוצה לחשוב מה היה קורה אילו הרכב השני היה פוגע בדלת שלי... חוץ מזה, הצמיג השמאלי עם הג'אנט שהתעקם קיבלו זווית אנכית של כ-30 מעלות כלפי הסרן הקדמי, הקפיץ נעקר מהמקום יחד עם הבולמ"ז. לפנס הקדמי השמאלי אין זכר. אין מים ברדיאטור. מיכל המילוי לנוזל שמשות איננו. המצבר נעקר מהמקום ונעצר רק ליד המנוע.

תוך כדי שאני בוחן את הרכב חיצונית, אני שם לב שמישהו רוקן לי כמה דברים מבפנים :shock:

חסר מיכל שמן של פרסטון בבגאז', חסר תיק עם בגדים שהיה במושב הקדמי, משישיית מים נותרו שלושה בקבוקים, מראת עזר שלא הספקתי להתקין נעלמה גם היא, רוקנו את תא הככפות מכל דבר שימושי. דווקא במיכל נוזל קירור קטן (1 ליטר) של פרסטון לא נגעו.

בעל המגרש טען ששומרים על המגרש 24 שעות ביממה. לא נראה לי כ"כ סביר שמישהו הספיק לרוקן את כל זה בזירת האירוע בין הזמן שפינו אותי לזמן שהמשטרה הגיעה. כנראה שתביעה אזרחית נגד בעלי המגרש בדרך, אלא אם כן למשטרה יהיו תשובות לגבי מה שקרה שם.

זהו, עכשיו אני תקוע 3 חודשים בלי רכב עד שאני מקבל את הביטוח צד ג' של הנהג הפוגע.

פרק התביעות על הביטוח חובה יבוא בהמשך. בינתיים אני עם 10 ימי מחלה בבית. ביום ראשון אני מתחיל ללכת לפיזיותרפיה לכתף שמאל שמרגישה כאילו גרי אולברייט עשה עליה בונזאי.

תנהגו זהיר ואם אתם עדים לתאונה - אנא מכם, עזרו לקורבן לא רק רפואית אלא גם ע"י מתן עדות.

פורסם

העיקר שאתה יצאת יחסית בריא מכל הסיפור

תרגיש טוב, ולא נורא, עוד 3 חודשים רכב חדש.. יש לך זמן לחשוב מה לקנות:wink:

"Everybody loves house music, its a spirtual thing, a body thing, a soul thing"

• תוכן חדש...