Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הצילו... נישבר הקרטר...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נתנו להצעת מחיר די הגיונית לחדש , אותו בחור מוכן לרתך את כול העשק ולעשות חור חדש ביתחייבות שזה יצא כמו חדש במחיר זנות .

מה אתה אומרים?

רז...

פורסם
נתנו להצעת מחיר די הגיונית לחדש , אותו בחור מוכן לרתך את כול העשק ולעשות חור חדש ביתחייבות שזה יצא כמו חדש במחיר זנות .

מה אתה אומרים?

רז...

אם זה מחיר זנות - לך על זה, אם כי את ההתחייבות הייתי רוצה בכתב. שאם תהיה פאדיחה, ה-8 אלף למנוע לא יצאו ממך.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

מה ההבדלי מחירים?

שמע יש לך רכב מושקע לא חבל???

אם הציעו קרטר חדש במחיר טוב אז אל תמצמץ וקפוץ על המציאה. קרטר של חברי פורום עובר חיים קשים, החלפות שמן רבות, ניקוז עודפים, ניסויים שונים, פתיחות יומיות.

אי לכך דרוש קרטר חדש. (זו דעתי לפחות)

התמונות של הסובארו שלי

http://yonatans-subaru.pic.co.il

פורסם

היום הייתי במוסך לצורך חוות דעת של מכונאי מוסמך.

המכונאי טוען שהסדק כול כך עדין שאפילו לא ניראה לעיין ואם טיפת טפלון (הניילון הלבן) הכול יסתדר.

אני שהרכב זה החיים שלי יתעקשתי שאני רוצה לסדר את זה.

הקרטר פורק ונישלח לחרט אלומיניום.

החרט הלחים את החור לגמרי, עשה חור עם מקדח ועשה הברזה חדשה.

מיכוון שלא היה בשר למטה מיתחת לבורג אז הלחימו שם ואת זה ניתן ליראות חבל.

העבודה יצאה ממש מיקצועית ויפה כולל אחריות.

למי שמעוניין במחיר לדבר כזה אז הכול כולל עבודה 1100 שח.

תודה לעוזרים רז...

פורסם

1100 ש"ח כולל עבודה+ אחריות.

אבל מה נשאר לך ביד, תיקון קריא וברור לעין , שדבר ראשון שמישהו מעלה רכב לבדיקההוא רואה את הקרטר...

בעוד כמה מאות שקלים בודדים אם בכלל, היית מוצא בפירוקיה קרטר חלופי ומסיים את הסיפור הזה.

הנסיונות לחסוך בד"כ עולים בדברים אחרים.

"מה שעולה בזול עולה ביוקר", מתאים לפה.

חבל שיש לך רכב מושקע ואתה עדיין בוחר לעגל פינות במקומות קריטיים כמו קרטר.

בכל מקרה, צר לי לבאס אותך, אבל תיקון של "סדק כל כך עדין שכמעט ולא נראה לעין" לא אמור לעלות 1100 ש"ח גם אם הוא השתמש בזהב לאיטום הסדק...

בפעם הבאה, תנסה אולי לאמץ את ההמלצות שניתנו לך פה, ע"י חברים כמו בני.ל , אין להם שום אינטרס נסתר להרע לכיסך, אלא בדיוק ההיפך.

under construction..

פורסם

החריטה עלתה כ 500 שח וכול השאר עבודה .

זה לא כמו רכב רגיל שאתה יכול להוריד קרטר לבד .

צריך לפרק מסרק הגה. את הגשר רק האטם עלה על 100 שח שמן עוד כ100 שח ושאר עבודה

קרטר חדש עולה מעל 2000 שח ואין להסיג משומש , איפה העבודה ?

כבר היה עדיף ליקנות מנוע .

רז...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7511 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...