Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עובד על מורל אלייט עם מגבר של KICKER

650.4 שלפי ההצהרות מוציא 120RMS, אבל זה בהספק של 14.4V .

הוא נותן לאלייט ולהייבריד שיש לי באוטו בראש!!!

פורסם

הפוקל סט עם המון כוח, ודורש גם הגברה כזאת.

ניר, בי-אמפ ידרוש קרוס אקטיבי

צודק ניר לגבי סגירת כל האופציות, ונסיון כל הוריאציות -לפני שאתה מחליף סט בהרבה כסף.

וגם לגבי צווחות הטוויטר של הפוקל, ממש בלתי נסבל.

להמלצות של ניר, (לפי המורל) הייתי מוסיף את ה DYNAUDIO שגם הם הוצאה לא קטנה.

כל מערכת סטריאו, הנה התפשרות מול הדבר האמיתי.

פורסם

אני חושב שלבי אמפ גם הקרוס של המגבר יספיק.....בתנאי שהוא מכסה את כל טווח התדרים.

חוץ מזה ....ההספק שהוא יכןל לעמוד בו לא מעיד כל ההספק שאתה צריך לתת לו .....

אני רוצה לראות מישהו שישמע טוויטר נציל......והטוויטר יקבל 100 וואט רמס מהמגבר...נראה כמה שניות תשב ברכב לפני שהאוזניים יתפוצצו

פורסם
הפוקל סט עם המון כוח, ודורש גם הגברה כזאת.

ניר, בי-אמפ ידרוש קרוס אקטיבי

צודק ניר לגבי סגירת כל האופציות, ונסיון כל הוריאציות -לפני שאתה מחליף סט בהרבה כסף.

וגם לגבי צווחות הטוויטר של הפוקל, ממש בלתי נסבל.

להמלצות של ניר, (לפי המורל) הייתי מוסיף את ה DYNAUDIO שגם הם הוצאה לא קטנה.

באופן עקרוני אתה צודק, אבל לא כל סט דורש קרוס אקטיבי, הקרוס של ההייבריד והאלייט תומכים שניהם בבי-אמפינג(או יותר נכון בי-ווירינג).

אכן גם DYNAUDIO, אבל שוב,אם ניתן למצוא אותם במחיר שפוי...

under construction..

• שנתיים מאוחר יותר...
פורסם

זה כבר תרד' שני ביום האחרון שאנשים נזכרים להעלות עתיקות מהארכיון.אולי אנשים ישימו לב לתאריך ההודעה האחרונה שהם מגיבים עליה, ולא להקפיץ תרד בן שנתיים?!

under construction..

• תוכן חדש...