Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7509 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רדיו דיסק MP3 של פיוניר

וזוג רמקולים אחוריים 6X9 של פיוניר.

עכשיו,אני רוצה להוסיף קומפוננטים,ואני לא יודע מה לקנות..

ההתלבטות שלי היא בין המורל פולס 5.25 לבין הפיוניר tsc1353.

כרגע המערכת בלי מגבר אבל אולי יהיה בעתיד.

מה מהם ישמע טוב גם בלי מגבר?

או מי מהם ישמע יותר טוב?

פורסם

לא שמעתי את הקומפוננט של פיוניר אף פעם , אבל יצא לי לשמוע את הפולס בלי הגברה , ואפילו ככה הם נשמעים לא רע בכלל

(יחסית לקומפוננט שלא מוגבר..) ואני בטח שעם הגברה בכלל הם ישמעו יותר טוב מהפיוניר..

פורסם

אם אתה מתכנן רכישה עתידית של מגבר, אז אין לך מה כרגע להתפשר עם קומפוננט.

שום קומפוננט לא ישמע טוב עם הגברה של HU, מכיוון שהמכשיר שלך מוציא 18 וואט RMS +-, ולכן כל קומפוננט מעל 50 וואט RMS בקושי ינוצל.

לכן עדיף לך להשקיע כרגע בקומפוננט טוב, שכאשר תרכוש מגבר תוכל באמת להנות ממנו, מאשר להתבאס שהשקעת אפילו 600 ש"ח ללא כל תמורה.

אתה לא מעוניין כרגע להשקיע? יש בפורום קניה ומכירה חברי פורום שמוכרים דוטק ב700-800 ש"ח, זאת עסקה טוב.

באשר למגברים, גם כנ"ל ניתן למצוא מגברים יד שניה טובים שיתאימו לסט כזה בללא השקעה כספית כבדה מידי.

יאמר לזכותו של הדוטק, שגם עם הגברה חלשה יחסית (50 וואט RMS), הוא עדיין נשמע נהדר.

under construction..

פורסם

תראו

את הפיוניר אני משיג בהרבה יותר זול מהמחירון שלהם..

את המורל במחיר הרגיל-450-500 שקל

הבחירה שלי היא בין שניהם...

מי מהם עדיף?

• תוכן חדש...