Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רנו 4 כדאי?

רנו
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2090 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.8 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום אבי

לא ,לא מצאתי עוד רנו 4 ,הייתי עסוק בדברים יותר חשובים ..כמו להתחתן למשל:)

לגבי מפגשים אני מוזן ממה שרושמים פה בפורום, והיה מישהו שרשם רעיון להיפגש במוזיאון קרסו בפארק ראם.

פורסם
שלום אבי

לגבי מפגשים אני מוזן ממה שרושמים פה בפורום, והיה מישהו שרשם רעיון להיפגש במוזיאון קרסו בפארק ראם.

מזל טוב גדול לך !

עכשיו חשוב שתתן לאישה להסתובב בבית כמו מלכה, תשתדע מי באמת המלך:-D:-D:-D

פורסם
כל מילה בסלע

איתמר !

אתה לא מחמר באנשים מספיק, כוון על יום שלישי או חמישי שאנשים יוכלו להתארגן, כך גם יהיה להם זמן להחליט, גם בעיות גשם

למרות שלא הולכים ליער.

כיוון שאתה ממוקום בחיפה במקום גבוה אתה רואה את כל המפה ,מי שמסרב לך :lol::lol::lol:זרוק עליו סופגניה!

פורסם
שלום אבי

מזל טוב גיל :lol::lol:

פורסם
שלום אבי

הרבה מזל טוב לגיל ובחירת ליבו

(התמונה להמחשה בלבד)

attachment.php?attachmentid=4031&stc=1&d=1283515872

Renault 4 - 1969

Renault 4 - 1974

http://www.milons.co.il/renault4

פורסם

שלום אבי יש לי רנו 4 שנת 74 מנוע 800 סמ"ק ויש לי בעיה אם סדר ההצתה אשמח אם תעזור לי מהוא סדר הבוכנות משמול לימין ומה סדר ההצתה לפי הדיסטרובוטור תודה רבה יגאל

פורסם
שלום אבי יש לי רנו 4 שנת 74 מנוע 800 סמ"ק ויש לי בעיה אם סדר ההצתה אשמח אם תעזור לי מהוא סדר הבוכנות משמול לימין ומה סדר ההצתה לפי הדיסטרובוטור תודה רבה יגאל

סדר הבוכנות נספר מכיוון המאורר לדוגמא: (אתה עומד מול הפלגים כמובן)

בוכנה מס 1 קרובה למאורר, לאחר מכן 2 ,לאחר מכן 3 ובסוף 4 קרובה לתא הנהג.

סדר ההצתה הינו 1 3 4 2

יש בדרך כלל על הדיסטרובוטור מספרים את חוט מס 1 תחבר מהדיסטר' לבוכנה מס 1 כמובן שים לב לאורכי החוטים.

שים לב ,כאשר אתה מחבר את החוט לפלג של בוכנה מס 2 ,לעיתים קרובות במנוע 845 נוצרת קרבה פיזית בין החוט לבית הדיסטרובוטר המתכתי , שהינו אדמה מבחינה חשמלית , דבר שיכול לבלוע את הניצוץ המיועד לפלג עצמו ואז המנוע עלול לזייף לסרוגין , לכן תמצא דרך להרחיק אותו על ידי סיבסוב התקע המהיר והמשכו, או לצורך התנעה ראשונית תרחיק אותו באמצעות סטריפ שימשוך אותו לכיוון האלטרנטור הסמוך לו!

בהצלחה !!

פורסם

יגאל שלום !

אם אתה מתעד לשפץ את הרנו 4 שלך ,אני ממליץ לך להכנס לאתר של רם מילון אתר מדהים באיכותו וביופיו ,שם תוכל ללמוד רבות מנסיונו הרב של רם מילון ולהכיר כמעט את כל חובבי הרנו 4 בישראל, כך שאם אתה מתעתד להתמסד עם הרכב שלך זו הזדמנות !

:lol::lol::lol:

http://www.milons.co.il/renault4/index_heb.htm

פורסם
זו תמונה מהשיפוץ של רם תוכל להעזר בה אם אתה מתקשה בהסבר שלי בהצלחה !

eng4.jpg

• תוכן חדש...