Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7522 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי היום בלנו שנת 97 אוטומט מסוחר מכוניות. יפה אבל יש לה שסי

האוטו נראה ממש חדש המחירון לי דעתי 37000 והוא רוצה עליה 31000

שווה ללכת על אוטו כזה או שלרכב עם שסי מומלץ לא להתקרב

האוטו גם עשה מאה אלף קילומטר יד ראשונה , כשנסעתי הרגשתי כל מהמורה בכביש והוא אמר שהוא צריך עוד לסדר לי את הרכב והבולמי זעזועים ויעשה לי אוטו חדש

מה אתם אומרים ?

פורסם

אני אומר שתכתוב עם סימני פיסוק, בראש ובראשונה.

ועכשיו לעניין:

רד מהרכב, אלא אם כן זה "קצה שלדה", ואין לו השפעה בטיחותית, או השפעה של בלאי לצמיגים וכל מה שנגרם ממכת שלדה.

אם זה אכן קצה שלדה, ברר את אמיתות הדבר, שהרכב לא הורד מהכביש בתאונה קשה והסוחר השיב אותו.

לא חסר סוזוקי בלנו פרטיות יד1 במצב טוב.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

זה סוחר והאוטו עם שסי לדעתי לא יותר מ-24K וגם זה אחרי שתבדוק את ההסטוריה במוסך מורשה

(רמז: בפעם האחרונה שסוחר ניסה למכור לי טויוטה סטארלט 99' עם 115000 ק"מ ,בדיקה במוסך המרכזי העלתה שהטיפול האחרון שהרכב הזה ביצע היה 275000 לפני 9 חודשים)

הרכבים אצל סוחרים תמיד נראים מלוקקים, אל תתן לזה להטעות אותך.

אני הייתי מוותר.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...