Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יעוץ לגבי קניית מיאטה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7498 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכם ,

לאחר כשנה וחצי עם ג'סטי ( שזה רכב מעולה : אמין , נוסע מצויין , חסכוני ) החלטתי שאני לא יכול יותר עם רכב משמעם ... והחלטתי לעשות צעדים לכיוון הגשמת חלום ילדות עתיק יומים: מיאטה .

תוך כמה חודשים קצרים ( בשאיפה ) יהיה לי את התקציב למיאטה 95-97 .

רציתי להתעייץ אתכם לגבי הקנייה : מה לבדוק , מה הנקודות הקריטיות של הרכב הזה , מה החסרונות שלו וכו' ,

נושא האמינות מאד חשוב לי , אני לעולם , אבל לעולם ( גם לא בליסינג ) לא יחזור לרכב צרפתי , לעולם !!.

האם יש אלטרנטיבה ראויה : z3 ? . 318 cabriole

אשמח לקבל פרטים בעניין ,

* לא מילדים בני 16 בלי רישיון בבקשה.

• תגובות 43
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שלום איש

לגבי הצרפתיות לרוב אתה צודק !! אבל לא כולם

לגבי המיאטה אכן בחירה קלאסית

שים לב מנסיון עם חבר שלי שהוא הבעלים של אחת כזו ...

שילדה חלק תחתון נוטה להיפגע עקב נומך רב

גג מאד יקר ובעייתי לתיקון

גיר - חובה בדיקה לחריקות וצבע השמן אם הוא טיפה מקציף יש בעיה

איך שלא יהיה צריך להחליף בולמים למשהו טוב משפר פלאים את הנסיעה

למיאטה יש מוניטין אמין אבל רובן נטחנו עד דק על ידי הבעלים ובצדק זה אוטו טוב קרטינג סטייל

מתלה אחורי לא נבדק במכון והוא דורש בדיקה כולל ציריות אחוריות .. זהו בהצלחה

:2gunfire: [b]HATSHBINA???[/b] [color=black][b]אתה מתחיל הכי חזק שאתה יכול .. ואז מגביר את זה [/b][/color] [b]205 1.9[/b] [b]samorai 98 [/b]

פורסם

המיאטה של איתן כסיף מפורסמת למכירה בפורום.

מזמן לא ראיתי אותה, אבל אמורים להיות לה נתונים טובים.

בכל מקרה, אל תגיד לו שאתה עובר אליה מג'אסטי.

:multi: רז .

205GTI סטנדרטית (תלוי מה הסטנדרטים שלך...).

נמכרה.

טיול נהיגה

בפורשה קאררה 4 GTS.

המרצדס שלי

נמכרה.

טיול נהיגה ביגואר F-TYPE V8 5.0

פורסם
שלום איש

לגבי הצרפתיות לרוב אתה צודק !! אבל לא כולם

לגבי המיאטה אכן בחירה קלאסית

שים לב מנסיון עם חבר שלי שהוא הבעלים של אחת כזו ...

שילדה חלק תחתון נוטה להיפגע עקב נומך רב

גג מאד יקר ובעייתי לתיקון

גיר - חובה בדיקה לחריקות וצבע השמן אם הוא טיפה מקציף יש בעיה

איך שלא יהיה צריך להחליף בולמים למשהו טוב משפר פלאים את הנסיעה

למיאטה יש מוניטין אמין אבל רובן נטחנו עד דק על ידי הבעלים ובצדק זה אוטו טוב קרטינג סטייל

מתלה אחורי לא נבדק במכון והוא דורש בדיקה כולל ציריות אחוריות .. זהו בהצלחה

לגבי הגג : מי בישראל מטפל בכלל בגג , האם רק המוסכים המורשים או שיש פתרונות חלופיים ?

לגבי ההקפצה של השמן גיר - מזה אומר ?

תודה על המידע

פורסם

אלי המיאטה אחלה בחירה ..

אבל תיקח בחשבון ש:

- חוסר פרקטיות (תשמש עדיין באקורד אבל לא?).

- ביטוח יקר כרגיל אצל כל המכוניות הפתוחות .(תברר ביטוחים לפני שאתה קונה!)

- גג מבד /סקאי שתמיד מתבלה בשמש הישראלית הקופחת (כיסוי חובה תמיד!!) וידיים ואולרים של ערסים קנאים שיגרמו לך יותר עצבים והתרוצציות מאשר חור בכיס.

- ואלי שמעתי את כל ה סיפורים שלך על צרפתיות ואני לא יודע מה אתה מצפה מהמיאטה מבחינת אמינות אבל אל תחשוב שאוטו ספורט בן 10-8 שנה שהוציאו ממנו את המקסימום המון (כמו שאתה תוציא.. ) יהיה סופר אמין . ( אני אומר את זה מהמון שיחות שהיו לי עם בעלי מיאטות כי גם אני רציתי אחת אבל בגלל הפרקטיות שלה ירדתי מהענין )

- הנעה אחורית - בגשם תשתדל ליסוע איתה לאט בסיבובים .. :?

בהצלחה

יוגב

פורסם

בקשר למה שיוגב אמר:

חוסר פרקטיות - נכון, רכב לשניים בלבד ותא מטען קטן, בעניי מספק לשני אנשים (גם בנסיעות ארוכות), לא מספק אנשים שצריכים להוביל דברים ברכב.

ביטוח אכן יקר, אצלי בערך 5000 ש"ח לשנה.

הגג הינו גג ויניל, בטיפול נכון הוא נשמר במצב טוב למדי, התקפות ערסים לא באמת מבוצעות כמו שזה נשמע אלא די נדיר. היו לי מקרים של מכה שקיבלתי או סריטה אבל בגג לא נגעו ...

אמינות - משיחות עם בעלי מיאטה ישנה אמרו שהמיאטות מאוד אמינות, אני חיפשתי ישנה, קניתי חדשה פשוט כי הזדמנה לי קודם. האמינות מצויינת.

הנעה אחורית - כלומר בגשם צריך לתת בגז, זה כיף :!: אבל רק אם אתה מנוסה :-)

כיף אדיר, חסרון בפרקטיות - הרכב המושלם לכל מעיר, זול וכייף!

פורסם

לגבי התקפות ערסים אני פחות מפחד , אני גר באיזור טוב , בית פרטי עם חניה פרטית ....

נושא הביטוח הוא בהחלט לא פשוט ...

נושא הפרקטיות הוא דווקא חשוב כי אני צריך להוביל מחשבים כל הזמן,

אבל יש לי בד"כ גישה לעוד 3 מכוניות גדולות כך שזה לא מפריע.

אם הסתדרתי עם הג'סטי מבחינת מקום אני יסתדר גם אתה .

**** יש לי שאלה מאד חשובה ***** :

איך המיאטה דור ראשון ( 95-97 ) מבחינת מקום לאנשים גבוהים :

אני 1.93 , רזה .

האם תהיה לי בעיה ?

פורסם

זול הוא לא ???

הכל יחסית למה.

אם תשווה את המיאטה לגסטי אז אכן הרכב יקר. תקווה אותה לסקודה והרכב יקר בטרוף.

שאני מקווה דברים אני משווה למשהו מקביל ...

תשווה את המיאטה ל MR2, ל Z3 מה היחס עכשיו? תשווה את המיאטה לרכבים אחרים שיכולים לספק את הספורטיביות ואת החוויה של המיאטה ופתאום תראה, המיאטה זולה :!:

הכל יחסי ...

פורסם

אני 191 ס"מ. לא מפריע לי להנות מהרכב . הבעיה היחידה שיש לי זה שבנסיעות ארוכות או ספורטיביות אני לא יכול לנהוג עם הנעליים שלי (רחבות מדי וגורמות להפרעה). חייב יחף, עם גרב או נעל נהיגה ...

חבר שלי 196. נהג ברכב שלי והסתדר יפה.

לא קל אבל אפשרי...

כיום למרות המרווח הקטן, למרות בעיית הגובה. אני חושב שלקנות מיאטה היה הדבר החכם ביותר שעשיתי :-)

פורסם

לא יכול להגיד לך שאני מבין את זה לגמרי... אני 1.75 והרכב מרגיש כאילו נתפר לפי המידה שלי, תנוחת הנהיגה טבעית כמו שאלוהי מכוניות הספורט התכוון שתהיה (רגליים שלוחות רחוק קדימה) והכל נופל לידיים מעצמו.

בסופו של דבר הכל שאלה של תמיכה שהופכת את חוויית הנהיגה לנעימה יותר - האם הירכיים שלך נוגעות בחלק הקדמי של המושב או שהן מתרוממות לכיוון ההגה בגלל שאין להן מספיק מקום עד שהן מגיעות לדוושות?

האם ברך ימין שלך נמצאת במחלוקת עם מיקום הקונסולה?

שלא תבין, אני לא מנסה להניא את פותח השרשור מלקנות מיאטה, הוא פשוט ארוך יותר ממה שמהנדסי מאזדה חזו בתכנית שלהם ולכן כדאי שייתן את הדעת לנושא.

אם הוא מרגיש בנוח - מן הסתם המכונית היא הקניה הכי טובה בשוק שלה :-P!

מוטי-מיאטה (במידה ושכחת :wink:)

פורסם
הוא פשוט ארוך יותר ממה שמהנדסי מאזדה חזו בתכנית שלהם ולכן כדאי שייתן את הדעת לנושא.

למה היפנים חייבים להיות כל-כך קצרים?!

שאלה:

אני אישית 1.78 ולא נסעתי במיאטה (לצערי) נכון להרגע, אך יש לי שאלה: אם פותחים את הגג ומזיזים את הכסא עד הסוף אחורה, עדיין אין מקום לאדם גבוה?

או שהבעיה היא רק כשהגג סגור?

-לאון חבקין-

:loco:How can I be lost, If I've got nowhere to go?

:loco:

פורסם

המיאטה NA מוגבלת לנהגים עד 180 וזו עובדה. יש במיאטה נט הדרכה להנמכת הכסא באמצעות הוצאת חומר מהריפוד. הבעיה באה לידי ביטוי בתנוחת נהיגה לא נוחה, הפרעה לראיה עקב המסגרת העליונה של השמשה הקדמית וחיכוך הראש עם הגג כשהוא סגור. מרבית הגבוהים מפרקים את מגיני השמש (לא חוקי!).

במיאטה NB בוצע שיפור בכסא הנהג ובדגם NB-FL החל משנת 2002, יש שיפור משמעותי. הכסא עוצב מחדש והוא נמוך יותר מקודמיו. אני בגובה 182 ומרגיש כאילו תפרו את המיאטה לפי המידות שלי. עם גג סגור יש 3-4 אצבעות מעל הראש והמסגרת הקדמית לא מפריעה. עדיין קיימת בעיה ברמזורים גבוהים כשעומדים קרוב מדי לצומת. לא נורא בקיץ, בעייתי בחורף בגשם... :wink:

ראוי לציין שכ-48% מרוכשי המיאטה ברחבי העולם זה... רוכשות, בעצם. כן, נשים מהוות כמחצית מקהל הנוהגים במיאטה והאוטו מתאים להן יופי. דרך אגב, את ידיות הדלתות החליפו מהדגם הראשון לשני בגלל תלונות נשים על שבירת ציפורניים... :-)

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם
אני 191 ס"מ. לא מפריע לי להנות מהרכב . הבעיה היחידה שיש לי זה שבנסיעות ארוכות או ספורטיביות אני לא יכול לנהוג עם הנעליים שלי (רחבות מדי וגורמות להפרעה). חייב יחף, עם גרב או נעל נהיגה ...

חבר שלי 196. נהג ברכב שלי והסתדר יפה.

לא קל אבל אפשרי...

כיום למרות המרווח הקטן, למרות בעיית הגובה. אני חושב שלקנות מיאטה היה הדבר החכם ביותר שעשיתי :-)

כיף לשמוע , ממש חששתי מהבעיה הזאת ... אבל אני מבין עכשיו שאני יסתדר על הגובה.

אני כנראה יחכה לתחילת 2006 ששנת המחירון טיפול ויאללה מיאטה :) .

האם יש אלטרנטיבות קבריולה למיאטה ?

Z3 , 318 וכו' ?

ראיתי שה - BMW כן במסגרת התקציב ( כמו המיאטה ) אבל אני מבין שהטיפול בו הרבה יותר יקר והוא פחות אמין .

מה אתם אומרים ?

עריכה

נושא הגובה מטריד אותי קצת ,

אני כנראה יצטרך לנסות לשבת במיאטה דור ראשון כדי לבדוק את הנושא,

ישבתי במיאטה 2002 והיה לי סביר ביותר , לא נהגתי בה למרבה הצער אבל ראיתי שתנוחת הנהיגה בסדר גמור..

פורסם

קראתי את השרשור.

וגם אני רוצה אחת עכשיו. רוצה רוצה רוצה. ....

ורציני והסיבה שאני כאן. איך משפיע ההנעה האחורית על הנהיגה?

מבחינת יציבות. סבובים. גשם וכו.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

• תוכן חדש...