Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7535 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה הרבה פחות מפחיד כשמחליקים...

אל תשחק אותה, היגוי יתר הרבה יותר מפחיד מתת היגוי וזו עובדה. אולי ב-30 קמ"ש לא, אבל ככל שהמהירות עולה ההבדלים משמעותיים לרעת היגוי היתר.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מוטי בשמחה הייתי משפר את ההתנהגות אבל זה בלתי אפשרי לחלוטין בקסנטיה...
:?

על איזה חישוקים וצמיגים אתה נוסע?

מידות ודגם הצמיג המדויק (לא רק שם היצרן).

מוטי

פורסם
אל תשחק אותה, היגוי יתר הרבה יותר מפחיד מתת היגוי וזו עובדה. אולי ב-30 קמ"ש לא, אבל ככל שהמהירות עולה ההבדלים משמעותיים לרעת היגוי היתר.

רוני

רוני, אני לא מדבר על החלקות ב120 קמ"ש וגם אין לי אוטו ספורט ואני גם לא מנסה להחליק עם האוטו במהירויות גבוהות... ועד 60 70 קמ"ש זה לא מפחיד היגוי יתר.

אנחנו לא נתווכח לגבי מהירויות יותר גבוהות, אני אכתוב לך משהו בפרטי כדי שלא יגידו שאני משחק אותה.

185/15 65 דאנלופ שצריך לבדוק איזה דגם בדיוק...

פורסם

ארז

מסכים אתך שהיגוי יתר לעיתים בא לעזר בנהיגה

אבל בקסנטיה זה יותר קללה מברכה.

כמו שכתבתי לך קודם - כשהאוטו יכנס להיגוי יתר - אתה תבכה.

כמעט בלתי אפשרי לשלוט על האוטו כשזה קורה מאחר והבולמים ההידראולים לא לינארים בפעולה אלא כאשר יש לחץ - אתה מקבל לחץ נגדי כדי לישר את הרכב וזה מגיע בבום.

בגלל זה - כמו שדון שמר כתב - כמעט בלתי אפשרי להגיע לשם.זה מתוכנן כך.

ב BX זה אפשרי איכשהו בערבון מוגבל כי המערכת פרימיטיבסקיה יותר.

אבל יש לך פיצוי נהדר בדמות כניסה לסיבובים במהירות עוצרת נשימה כשהרכב דבוק לכביש ולא זז מילימטר.

פורסם
ארז

כמו שכתבתי לך קודם - כשהאוטו יכנס להיגוי יתר - אתה תבכה.

כמעט בלתי אפשרי לשלוט על האוטו כשזה קורה מאחר והבולמים ההידראולים לא לינארים בפעולה אלא כאשר יש לחץ - אתה מקבל לחץ נגדי כדי לישר את הרכב וזה מגיע בבום.

הבנתי... אוקי תודה! ואף אחד אפילו לא שאל על איזה אוטו מדובר!! זה היה ברור מאליו לכולם! אני מתרגש...! :viking:
פורסם

ארז

זה היה מאד קשה.

הסתכלתי בתמונה וחשבתי שזה האמר.

בסוף קלטתי שזאת יונדאי.

אבל לקח לי זמן.

• תוכן חדש...