Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע כללי ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7572 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי מכונית אופל קורסה 94 ואני מתכוון להחזיקה ברשותי לפחות שנתיים נוספות .

לאחר שנתיים של מגורים סמוך לים , המכונית התמלאה בנקודות חלודה גדולות +חור קטן בגג . מכסה מנוע קידמי כולו מלא בחלודה ואני שוקל לקנות מכסה משומש .

עברתי מקום מגורים ורציתי לברר האם מומלץ לצבוע צביעה כללית ?

מה הם המקומות המומלצים במרכז או בחיפה ( או סמוך לחיפה ) ?

האם ידועים לכם מקומות של מגרשי חלפים שניתן לקנות שם מכסה מנוע קידמי ?

בנוסף איזה ספר רכב מומלץ לאופל קורסה ואיפה ניתן להזמינו ?

תודה רבה !!

פורסם

מכסה מנוע ניתן להשיג ,לא נראה לי שתהיה כאן בעיה.

לגבי פחחות וצבע כללי, לא חסרים מקומות אם כי רצוי שרפי לין ימליץ על סמך הכרותו ונסיונו על מקומות אפשריים לפי איזורים שציינת,

קח בחשבון שיש עבודה ויש עבודה, גם אצל אותו מקום. עבודה "פשוטה/בסיסית" תעלה 2000-4000שח ואילו עבודה איכותית מאוד תעפיל על סכום זה ולעיתים בהרבה.

עבודה איכותית מתבטאת בכמה זמן יחזיק התיקון ויראה גם טוב לאורך זמן, מעבר לשמירה על קווים מקוריים ברכב ככל שיש כאלה, והמנעות מ"גלים" בפח הרכב, ועד סוג ואיכות הצבע והלקה.

בברכה

דני ממצת אור בחיפה

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...