Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה חמה מאד למוסך הדקל !!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8433 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שבועיים, הכנסתי את האוטו למוסך פוספלד (כ"ס) - זה היה ממש בטעות כי כל המוסכים היו סגורים בפסח, והייתי חייב לתקן את האוטו.

אחרי מספר רב של פעמים שחזרתי לפוספלד (כמובן הם הרסו יותר משתיקנו), וקיבלתי יחס מאד לא נחמד, החלטתי שאני הולך למוסך אחר שיגיד לי מה הוא אומר על הבעיות שנגרמו מהטיפול אצל פוספלד.

נסעתי למוסך הדקל בהרצליה. אני ממש חייב לשבח את היחס ואת המקצועיות שלהם. קודם כל, טיפל לי באוטו ישראלי (לדעתי שיא עולמי).

לאחר שהם מצאו את הבעיה (בורג קטן מפלסטיק שפוספלד לא הרכיבו נכון), הם בדקו את הרכב (מים, שמן וכו'), ונתנו לו לעבוד כדי לראות שהכל בסדר.

מי שטיפל באוטו, ראה גם שאחד המאווררים לא מותקן טוב, לאחר שהוא הראה לי את הבעיה, הוא תיקן את הבעיה ובדק שהכל עובד כשורה.

ששאלתי את מנהל המוסך כמה אני אמור לשלם, הוא אמר לי שזה שרות ללקוח, ואף על פי שיש תשלום בגין העבודות שבוצעו, הוא מעדיף לראות אותי כלקוח קבוע, ולא לגבות תשלום עבור התיקון !

אחרי כל היחס המזלזל מצד כל המוסכים בארץ (במיוחד פיז'ו), אני פשוט חייב לשבח את המקצועיות והיחס של המוסך ושל העובדים.

אין דבר שיותר מעצבן זה גם לשלם וגם לקבל יחס מזלזל (פוספלד).

אני מהיום, אם אני צריך מוסך מורשה, אני מטפל רק בהדקל (מה גם שזה בהרצליה פיתוח, וכל הבחורות הכי יפות שם).

בקיצור, נמאס לי מהיחס המזלזל של המוסכים בארץ, ואני כלכך שמח לראות מוסך נורמלי סוף סוף.

פורסם
לפני שבועיים, הכנסתי את האוטו למוסך פוספלד (כ"ס) - זה היה ממש בטעות כי כל המוסכים היו סגורים בפסח, והייתי חייב לתקן את האוטו.

אחרי מספר רב של פעמים שחזרתי לפוספלד (כמובן הם הרסו יותר משתיקנו), וקיבלתי יחס מאד לא נחמד, החלטתי שאני הולך למוסך אחר שיגיד לי מה הוא אומר על הבעיות שנגרמו מהטיפול אצל פוספלד.

נסעתי למוסך הדקל בהרצליה. אני ממש חייב לשבח את היחס ואת המקצועיות שלהם. קודם כל, טיפל לי באוטו ישראלי (לדעתי שיא עולמי).

לאחר שהם מצאו את הבעיה (בורג קטן מפלסטיק שפוספלד לא הרכיבו נכון), הם בדקו את הרכב (מים, שמן וכו'), ונתנו לו לעבוד כדי לראות שהכל בסדר.

מי שטיפל באוטו, ראה גם שאחד המאווררים לא מותקן טוב, לאחר שהוא הראה לי את הבעיה, הוא תיקן את הבעיה ובדק שהכל עובד כשורה.

ששאלתי את מנהל המוסך כמה אני אמור לשלם, הוא אמר לי שזה שרות ללקוח, ואף על פי שיש תשלום בגין העבודות שבוצעו, הוא מעדיף לראות אותי כלקוח קבוע, ולא לגבות תשלום עבור התיקון !

אחרי כל היחס המזלזל מצד כל המוסכים בארץ (במיוחד פיז'ו), אני פשוט חייב לשבח את המקצועיות והיחס של המוסך ושל העובדים.

אני מהיום, אם אני צריך מוסך מורשה, אני מטפל רק בהדקל (מה גם שזה בהרצליה פיתוח, וכל הבחורות הכי יפות שם).

בקיצור, נמאס לי מהיחס המזלזל של המוסכים בארץ, ואני כלכך שמח לראות מוסך נורמלי סוף סוף.

אותי בדקל זיינו בתיקונים מיותרים בכמעט 2000 שקל, ככה שהכל זה עניין של מזל כנראה.

zx וולקן

פורסם

אני אומר, תן למוסך פידבק ענק, בצורת הכתובת של הפורום, לינק ישיר לת'רד הזה, שיראו האנשים שם כמה שווה להיות הוגן ונחמד עם לקוח, ואיזה פרסום זה מביא.

אחרי הכל הפורום הזה כבר לא איזה קבוצה של 20 איש, וחוץ מזה יש כאן איזה איש או שניים עם פיז'ו. :wink:

:puzzled:
פורסם

על כל מקום כמעט שמעתי כבר דברים רעים. למרות שאם חוזרים עם בעיה לליטל

הבנתי שהיחס תקין. לי עד היום בביקור היחיד שלי שם לא היו בעיות.

לגבי הדקל:

גם על הדקל יש הרבה דברים רעים להגיד, אם הם רועים טרף, הם לא חוסכים.

מה אתם אומרים על המחיר הבא :

הרכבת חיישן למבדה (רק ההרכבה, לא החיישן עצמו) 340 שקל.

מי שלא מאמין, אני יראה לו קבלה.

דין גנב שייכתבו עליו בפורום ! .

.

למען ההגינות אני אציין שאני אישית לא מכיר את המקום. (דקל).

פורסם

הרבה מוסכים שבפעם הראשונה שאתה מגיע אליהם העבודה היא חינם (ובמידה וצריך חלפים אז גם עושים הנחה) והטיפול שנעשה לאוטו הוא טיפ טופ. זאת דרך מאד נפוצה בשביל למשוך לקוחות. לא שמעתי על מקומות כאלה שהם מטפלים באוטו טוב כמו בפעם הראשונה.

בכל אופן אני מקווה בשבילך שהמוסך הזה כן יעשה את עבודתו נאמנה.

פורסם

בתור אחד שראה מוסך או שניים בחיים שלו אני אומר....

בהחלט נשמע שקיבלת שירות טוב, בודאי ביחס למוכים אחרים שאתה מכיר. אבל אני חושב שמוסך נבחן לאורך תקופה ולא לפי ביקור ראשון כלקוח חדש.

כדי להמחיש את הטענה שלי אני אשתמש בקלישאה שהכרתי בשירות הצבאי....

"לא כל קוץ במדבר הוא פרח"

אני בהחלט מקווה שמוסך הדקל הוא באמת מה שכתבת שאתה חושב עליו כרגע, אבל תן לזה קצת זמן. הרבה חברי פורום יכולים להעיד על מוסך מורשה PSA מסויים שבהתחלה נראה כאילו גאל את כל חובבי הספורטיביות מיסוריהם, אבל הרוב התבדו.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אני מכיר את הדקל כבר הרבה זמן. אף לא היו לי בעיות שם, וכל החיובים היו על פי מחשב החברה (קובע את מחיר החלקים ואת שעות העבודה).

מה שאני אהבתי, זה קודם כל היחס (מדברים אלייך שם כמו אל בנאדם). בעל המוסך עצמו אפילו בא לראות שהכל בסדר (ויש לציין שבאתי ממוסך מתחרה).

לדעתי הם פשוט אנשים הגונים, שלא מטרטרים אנשים (כמו שנהוג).

ותאמין לי, יחס (במיוחד במדינה הזאת) שווה הכל. אם יהיה שרות כזה בכל מוסך או כל עסק אחר, אז מצבנו יהיה טוב.

דרך אגב, באותו יום הייתי בליטל (אמרתי לו שאני מהפורום), ואמרתי לו שיש לי בעיה, יוסי אמר לי, תשאיר את האוטו ונראה מה יהיה. כמובן שאמרתי לו תודה, והמשכתי הלאה.

• תוכן חדש...