Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

למומחים במיני מינור

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7543 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להעביר את הרדיאטור של המיני שלי מהצד לקידמת המנוע

אני ראיתי שזה אפשרי וניתן לביצוע על ידי החלפת רדיאטור עם מיכל איבוי

עכשיו לשאלה

בכול אוטו בחול שראיתי שיש לו רדיאטור בקידמת המנוע ראיתי שיש שם שינוי קטו בדיסטרבוטר מעלים אותו למעלה

איך הוא עובד? מה זה החלק הזה? ולמה מעלים אותו?

צירפתי תמונה להמחשה

תודה רבה

טל גלאפו

4d_411.jpg

5e_4.jpg

IMG_3854.jpg

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
אני רוצה להעביר את הרדיאטור של המיני שלי מהצד לקידמת המנוע

אני ראיתי שזה אפשרי וניתן לביצוע על ידי החלפת רדיאטור עם מיכל איבוי

עכשיו לשאלה

בכול אוטו בחול שראיתי שיש לו רדיאטור בקידמת המנוע ראיתי שיש שם שינוי קטו בדיסטרבוטר מעלים אותו למעלה

איך הוא עובד? מה זה החלק הזה? ולמה מעלים אותו?

צירפתי תמונה להמחשה

תודה רבה

טל גלאפו

ה"שינוי הקטן בדיסטרוביוטור" כפי שציינת, הינו מנוע הזרקה עם מערכת ניהול מנוע.... משנת 1991 ואילך. עדיף להוסיף מאוורר חשמלי ולשלוח את הרדיאטור לניקוי יסודי...

אורן

פורסם

עשיתי ניקוי לרדיאטור שלי לפני חודש יש לי מאוורר פלסטיק ואמרו לי להחליף לברזל יקרר יותר טוב

אז אתה אומר לרדת מזה ולא להרכיב את הרדיאטור מקדימה

והיכן להרכיב את המאורר החשמלי?

תודה

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם

כשהיתה לי מיני,לקחתי רדיאטור קטן,של חימום הקבינה מפיאט,והוספתי

אותו מקדימה,ללא מאוורר ,רק האוויר מהנסיעה עצמה קרר אותו,ובקיץ חיברתי אותו לצינורות שמחממות

את הקבינה.

גם בדרך לאילת בקיץ זה עשה את העבודה.

בחורף ניתקתי והחזרתי לחימום פנים הרכב.

עליך לטפח מוזרויותך מגיל צעיר,כדי שלכשתזדקן לא יחשבו שעף לך בורג.

פורסם

טל, הייתה לי מיני משופרת ברמות מטורפות, 162 כ"ס בגלגלים!!!

מעולם לא נדרשתי לסוגיית מערכת הקירור. אומנם היה ברכב רדיאטור יותר עבה (מ 1275GT) ומשאבת מים HD, אבל מעבר לזה הכל היה סטנדרטי והרכב מעולם לא התחמם, לא בעיר ולא בנהיגה ספורטיבית אינטנסיבית.

בנוסף, הרצתי מיני אחרת ב2-3 מירוצים האחרונים שהיו (2 בעפולה ואחד או שניים ביער בן שמן) וגם היא מעולם לא סבלה מבעיות חימום.

לסיכום, תשקיע את הכסף במקומות אחרים :-D

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

כן אחי

בפקקים או בעמידה ברמזור ארוך החום עולה ואחרי שנוסעים הוא נישאר מעל הקו הלבן ולא יורד משהו

מוזר היונית חדשה אז ככה שזה לא זה ובטוח שאין איזה שהוא קצר

אולי אני יחליף רדיאטור וירכיב מאורר ברזל יש לי אחד כזה מורכב על מנוע אחר שמפורק אצלי אני יקח מימנו

תודה יניב

מיני רכב שכובש את הלב]

פורסם
כן אחי

בפקקים או בעמידה ברמזור ארוך החום עולה ואחרי שנוסעים הוא נישאר מעל הקו הלבן ולא יורד משהו

מוזר היונית חדשה אז ככה שזה לא זה ובטוח שאין איזה שהוא קצר

אולי אני יחליף רדיאטור וירכיב מאורר ברזל יש לי אחד כזה מורכב על מנוע אחר שמפורק אצלי אני יקח מימנו

תודה יניב

המלצה "חמה" ניקוי המעברים בתוך המנוע ע"י חומר ממיס אבן יעודי,(רק במקרים קשים)... בדיקת טרמוסטט והחלפה על פי הוראות יצרן, בדיקת מכסה הרדיטור וחלפתו לפי הוראות יצרן (יש קפיץ הפועל בלחץ מסוים) כיוון הצתה מסודר... אחרי בדיקת כל אלה לא אמורה להיות בעיית התחממות, מנסיון של חמש שנים עם מיני בי-ם...רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

טל, יש איזה פלאנג' עם חורים שנכנס בבית הטרמוסטט במקום הטרמוסטט(THERMOSTAT BLANKING SLEEVE), הוא אמנם נועד לשימוש אחר לגמרי (שימוש במשאבות מים HP/HD) אבל הוא יכול לעזור לך.אסור באיסור מוחלט לנסוע במנועי A ללא טרמוסטט, הצלינדר הרחוק לא יקבל קירור, השניים הקרובים יקבלו יותר מדי קרור והתוצאה ידועה מראש!

אבל, שוב.. אם מע' הקירור תקינה, המנוע תקין ואטם הראש תקין, לא אמורה להיות בעיית חימום במיני.

תבדוק את משאבת המים, אם אתה מחליף, תחליף כבר למשאבה מאלומיניום, היא יעילה יותר מהברזל.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תוכן חדש...