Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רק תלונות כלפי המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7554 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום נסעתי על כביש החוף בבוקר מכיוון צפון לדרום.

ליד מחלף פולג זיהיתי משטרה בראי המרכזי, בדקתי את המהירות (שהיתה חוקית בהחלט) והמשכתי לנסוע כרגיל עם הצצות לכיוון הכחול אדום הזה.

נהג וולוו שעקפתי כמה דקות קודם לכן מצידו הימני (כי הוא קיבל כנראה מאביו את הנתיב השמאלי בירושה) לא שם לב לניידת.

הניידת עקבה אחריו כחצי דקה ואז הורידה אותו לשוליים.

כולי צהלתי והחלטתי לספר ולהודות:

לשוטרים שישבו הבוקר בתוך ניידת אוקטביה, סביב השעה 10:00 ונסעו ליד מכון וינגייט, תודה רבה לכם...עשיתם לי בוקר טוב.

צום קל לכולם וגמר חתימה טובה

פורסם

לא רק זה, בזמן האחרון אני רואה בהרבה שלטים אלקטרונים שכתוב "סע כחוק, חזור לנתיב הימני". רק חבל שאף אחד לא שם על זה זין. היתכן שצצים להם בארץ סימנים לחינוך לתרבות נהיגה לנהג הארצישראלי שנוסע רק בשמאלי במזדה לנטיס שלו ועוד אומר שאתה אידיוט שאתה מהבהב לו ואומר שאתה ערס מופרע וחוליגן אם עקפת אותו מהימיני? לפחות בי מתחילה ליהיות תיקווה. מקווה לראות היתקדמות רצינית בנושא... גמר חתימה טובה, נסיעה בטוחה, תרבות נהיגה ואולי אפילו גם תשתית קצת יותר ראויה (לזה אין סיכוי נכון?)

אופק.

פורסם
גמר חתימה טובה, נסיעה בטוחה, תרבות נהיגה ואולי אפילו גם תשתית קצת יותר ראויה (לזה אין סיכוי נכון?)

אופק.

דווקא ראיתי אתמול כתבה בYNET על השקעה של 19 מיליארד שקל בכבישים..

(אם כי לא היה לי זמן לקרוא את הכתבה ואני מניח כי זה בעיקר לפיתוח כבישים חדשים ולא שיפור ישנים..)

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם

מה?! אתם נורמאלים?! אתם רוצים להרוס את מורשת ישראל?!

2 דברים נישארו לנו מהבריטים.

1. מסילת הרכבת
  2. הנסיעה בצד שמאל

למה להרוס מורשת טובה?!

בקיצור, כן ירבו!!! (אילו שחוטפים קנס, לא אילו שניתקעים!!!)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
היתכן שצצים להם בארץ סימנים לחינוך לתרבות נהיגה לנהג הארצישראלי שנוסע רק בשמאלי במזדה לנטיס שלו ועוד אומר שאתה אידיוט שאתה מהבהב לו ואומר שאתה ערס מופרע וחוליגן אם עקפת אותו מהימיני?

לא.

ובפעם הבאה שאתה מקבל התקף אופטימיות, צא לסיבוב בכבישי ישראל ותחזור לעצמך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

• אחראי פורום
פורסם

אני דווקא שם לב לתנועה מוגברת של שוטרים בכבישים,

ומן הסתם זה גורם לנהגים יותר לשים לב. גם אם זה בגלל פחד מהמשטרה.

אפילו באיזה יום שתידלקתי קפצה עליי איזה סוקרת ושאלה שאלות לגבי

תפקוד המשטרה , מה לדעתי הפתרונות , איך לשפר את הבטיחות וכו'...

היה מפתיע...

לא רק זה, גם הגבירו את הסיורים בשכונות, ולא שיטור קהילתי אלא שוטרים...אמיתיים.

לי אישית קרה 3 פעמים שסגרתי או פתחתי את האוטו - בדיוק הסיור עבר והם עצרו

ושאלו שאלות מזהות וכו'.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

נכון,גם בשכונה שלי לאחרונה יש נוכחות מוגברת,ירדתי לאוטו שלי בחצות (לא משנה למה),הם בדקו לי רשיון וכו'.

זה באמת כל הכבוד,מה שמפריע עדיין זה שהם מטרידים כל רכב טיפה ספורטיבי.

פורסם

itaysamurai לי אישית דווקא יוצא לראות הרבה מקרים הפוכים

אנשים שעוברים באדום ושוטר שמשתזף בצד לא עושה כלום (לדוגמא)

צריך לזכור שלמשטרה אין כח אדם ורצון לאכוף חוקי תנועה שגורמים באמת לתאונות

כמו אי שמירת מרחק, שמירה על נתיב וציות לרמזורים/תמרורים/הגיון בריא.

הרבה יותר נוח לדפוק קופה עם אקדח לייזר....

פורסם

אכן יש נוכחות מוגברת... אבל הכי מצחיק - שמחירי הדלק גורמים להמון אנשים להאט את המהירות, לחתוך פחות (דורש קיקדאון... ואין כסף!!!), ולנסוע כחוק... אז מה שנותר הוא להרגיל אותם לזוז לימני לאחר סיום עקיפה... ובא לציון גואל...

אה..... הכי חשוב! שהמחירים של הדלק ירדו...(כן בטח!) נקווה שהרגלי הנהיגה הנכונה ישארו...

שיהיה בכיף!

פורסם

אתה צודק, אנשים באמת נוסעים יותר לאט. רק חבל שהם עושים את זה בשמאלי. אהבתי את המורשת מהבריטים :-P !!! לפי דעתי ה19 מיליארד שהם יקבלו יתבזבזו על כיסוי הגירעון העצום שלהם, על שחיתויות ועל מיכרזים סיתמיים שלא תורמים לאף אחד כלום. חבל.

פורסם
לא רק זה, בזמן האחרון אני רואה בהרבה שלטים אלקטרונים שכתוב "סע כחוק, חזור לנתיב הימני". רק חבל שאף אחד לא שם על זה זין. היתכן שצצים להם בארץ סימנים לחינוך לתרבות נהיגה

רק חבל ששלט שכזה מוצב בכביש מספר אחד במקום שבו הופך הנתיב הימני כ200 מטר לאחר השלט ,לנתיב לפניה ימינה בלבד לכיוון מודיעין...

פורסם

לגבי השלט הזוהר,

בכביש החוף [2] ישנו שלט בכיוון נסיעה מדרום לצפון באזור תחנת הכח בחדרה.

מי שעבר שם בלילה בטוח זוכר את הסנוור האדיר שמתקבל מהלוח .

הייתם מאמינים שהסיבה היא שלא ניתן לעמעם או להפחית את כמות הנוריות שדולקות???

פורסם

הדבר הכי מעצבן בישראל זה שאנשים נכנסים לצומת לא פנויה הם לא יעמדו על הקו אלא אם יתקעו את כל הצומת בכך שיעמדו בדיוק באמצע.

אתמול זה קרה לי 3 פעמים הגיע הרמזור שלי לירוק ולא יכולתי לסוע כי אנשים ברברים פשוט חסמו לי את הדרך ששלי היה זכות נסיעה(ירוק)בפעם הרביעית נכנסתי לצומת התקרבתי כמה סנטימטרים עד ליד האוטו שלה וצעקתי לה שתיקח רוורס(אישה בשנות ה30 לחייה ערסית) ו

• אחראי פורום
פורסם
itaysamurai לי אישית דווקא יוצא לראות הרבה מקרים הפוכים

אנשים שעוברים באדום ושוטר שמשתזף בצד לא עושה כלום (לדוגמא)

צריך לזכור שלמשטרה אין כח אדם ורצון לאכוף חוקי תנועה שגורמים באמת לתאונות

כמו אי שמירת מרחק, שמירה על נתיב וציות לרמזורים/תמרורים/הגיון בריא.

הרבה יותר נוח לדפוק קופה עם אקדח לייזר....

זה נכון ומעצבן ביותר! אבל לא טענתי שיש ממש מהפכה במשטרה...

רק שיפור שבהחלט מורגש.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תוכן חדש...