Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא רק תלונות כלפי המשטרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7553 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא רק זה, בזמן האחרון אני רואה בהרבה שלטים אלקטרונים שכתוב "סע כחוק, חזור לנתיב הימני". רק חבל שאף אחד לא שם על זה זין. היתכן שצצים להם בארץ סימנים לחינוך לתרבות נהיגה

רק חבל ששלט שכזה מוצב בכביש מספר אחד במקום שבו הופך הנתיב הימני כ200 מטר לאחר השלט ,לנתיב לפניה ימינה בלבד לכיוון מודיעין...

אתה צודק בהחלט אבל יש שלט כזה גם מכיוון מודיעין לכיוון ת"א. וגם ראיתי את השלט הנ"ל בעוד כמה מקומות.

פורסם

ככה זה בישראל. יודעים רק לקטול, לא לתמוך.

מע"צ השקיעה והתקינה את השלטים הנ"ל במקום שהיא בחרה. יוזמה ברוכה ואולי אפילו מצילת חיים.

אבל תמיד יהיו את האנשים שיחפשו איך לקטול את זה.

נו אז מה שבמקום אחד השלט נמצא על נתיב יציאה מהכביש? להזכירך אלה שלטים שהכיתוב עלהם משתנה!

לא נורא אם אחת מהשקופיות עליו זה לחזור לימיני.

תלמדו לתמוך לפעמים.

פורסם
ככה זה בישראל. יודעים רק לקטול, לא לתמוך...

...אבל תמיד יהיו את האנשים שיחפשו איך לקטול את זה...

...תלמדו לתמוך לפעמים.

איגור , אני הוא פותח השרשור, ומבקש שתסתכל על כותרתו:לא רק תלונות כלפי המשטרה

יש דברים טובים , אך לצערי הרב המורגש הוא רע, רע מאד.

אז מפרגנים שיש על מה, ולצערי זה לא הרבה.

פורסם
זה נכון ומעצבן ביותר! אבל לא טענתי שיש ממש מהפכה במשטרה...

רק שיפור שבהחלט מורגש.

זה אולי בגלל העניבות...:roll:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=89178

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לפני שבוע השוטרים הורידו אותי לשוליים על אותו הדבר "נסיעה של טיול בשבת בבוקר בנתיב השמאלי", לדברי השוטר.

רק שלי היה תירוץ (לא הכרתי את האזור וחיכיתי לפניה שמאלה שיהתה אמורה להגיע ולא הגיע :oops:)

סוף טוב הכל טוב - אחרי עילעול ברקורד הם קלטו שאני ילד טוב עם רקוקר נקי וויתרו לי.

אגב שאלה שמעניינת אותי....

אחרי שהם משחררים אותך בגלל רקורד נקי, המ "מלכלכים" אותו?

הם מכניסים איזה הערה?

כלומר ההגיון אומר שצריכה להיות איזו שיטה - הערה או משהו... אבל אז הם צריכים לדווח למפקדה למה שחררו את הבנאדם במקום לתת לו דו"ח לפנים ולהגדיל את הקופה...

כי מי שמשקיע, שוקע....

פורסם
איגור , אני הוא פותח השרשור, ומבקש שתסתכל על כותרתו:לא רק תלונות כלפי המשטרה

יש דברים טובים , אך לצערי הרב המורגש הוא רע, רע מאד.

אז מפרגנים שיש על מה, ולצערי זה לא הרבה.

אני כתבתי את התגובה שלי לפרטנר, למה שהוא כתב בקשר ליציאה למודיעין.

אתה צודק שאין הרבה על מה לפרגן, אבל צריך להסתפק במה שיש, בתקווה שבעתיד יהיה הרבה יותר.

• אחראי פורום
פורסם

הם מכניסים איזה הערה?

כלומר ההגיון אומר שצריכה להיות איזו שיטה - הערה או משהו... אבל אז הם צריכים לדווח למפקדה למה שחררו את הבנאדם במקום לתת לו דו"ח לפנים ולהגדיל את הקופה...

לא, מה פתאום... כל עוד השוטר לא כתב כלום על הדוח - מבחינתם אתה לא קיים בכלל.

מה שכן, שווה להתבכיין על השנייה שנעצרים כי ברגע שהוא רק סימן משהו בדוח,

הוא חייב להשלים אותו.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם
לפני שבוע השוטרים הורידו אותי לשוליים על אותו הדבר "נסיעה של טיול בשבת בבוקר בנתיב השמאלי", לדברי השוטר.

רק שלי היה תירוץ (לא הכרתי את האזור וחיכיתי לפניה שמאלה שיהתה אמורה להגיע ולא הגיע :oops:)

סוף טוב הכל טוב - אחרי עילעול ברקורד הם קלטו שאני ילד טוב עם רקוקר נקי וויתרו לי.

הם מכניסים איזה הערה?

הם לא מדווחים לאף אחד, ושום דבר לא השתנה ברקורד הנקי שלך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

"אני כתבתי את התגובה שלי לפרטנר, למה שהוא כתב בקשר ליציאה למודיעין.

אתה צודק שאין הרבה על מה לפרגן, אבל צריך להסתפק במה שיש, בתקווה שבעתיד יהיה הרבה יותר."

השלט המדובר לפני היציאה למחלף בן שמן -מטעה.

אין כאן קשר לפירגון. ולא צריך להסתפק במה שיש. תפקיד הגורמים השונים הוא לעשות הכל בכדי שלך ולי יהיה יותר בטוח להתנהל בכבישים. הדרך עוד ארוכה.

הדוגמא של השלט הזה הוא אחד מני רבים שאוכל לתת . יותר מדי שגיאות המוכיחות שהאנשים שזהו תפקידם לא ממש מקצועיים בתחום.

פורסם

פרטנר, כתבת שלא צריך להסתפק, אבל..

כיום אין אף גוף בישראל שאחראי על המלחמה בתאונות בדרכים.

ועדת שיינין (הידועה לשימצה) החליטה בין השאר כי משרד התחבורה יהיה אחראי לבטיחות בכביש.

ולכן למשטרה אין מטרה בשם "צמצום תאונות הדרכים" או כל דבר דומה אלא רק אכיפה - שזהו בעצם תפקידה המוגדר.

עד שלא יורו לשוטרים למנוע תאונות דרכים ע"י :

קנס על השתוללות בכביש ציבורי.

קנס על מעבר בין נתיבים ללא איתות.

שימוש בצופר בתוך איזור בנוי

וכו (אלו סתם דוגמאות לדברים שעלולים להרגיז משתמשים אחרים בכביש)

ובקיצור - עד ששינוי ההתנהגות בכביש לא יושרש, לא ישתנה כאן הרבה, גם אם השוטרים יעמדו כל מטר עם לייזר , ולכן אין לי כלכך טענות כלפי השוטרים כמו שיש לי לממונים עליהם

• תוכן חדש...