Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכישת רכב ממוסך(?) - מה זה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7568 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום ליועצים ולגולשים הנכבדים!

חבריי המליצו לי על מכונאי רכב בעירנו שיכול לבדוק רכב לפני רכישה בסכום סימלי ובאמינות, במידה ואיני רוצה / לא משתלם לי לגשת למכון (מדובר על רכבים בין 5-7K).

כשדיברתי איתו על זמינותו באופן כללי, הוא יצר רושם של אדם אחראי, וכשסיפרתי לו שאין לי עוד רכב ספיציפי שאני רוצה לקנות, הוא הציע לי לבדוק במוסכים המקומיים עמם יש לו קשר ע"מ להציע לי רכב למכירה במסגרת שקבעתי. הוא אמר שהמוסך מעניק לי 3 חודשים אחריות, ושהוא יבדוק בשבילי את הרכב לפני הרכישה.

האם יש כזו פרקטיקה של רכישה ממוסכים, והאם כל הסיפור נראה לכם אמין?

פורסם

אתה תקבל גרוטאה איומה שעברה תאונה מחרידה, תוקנה במינימום הוצאות ומקסימום מהירות, ונמכרה לפתי הראשון. במקרה היותר טוב זו סתם מכונית ישנה שתוקנה בזול יחסית ובחאפריות והועמדה למכירה.

תפעיל רגע את המנואלה שבצד הראש, ותגיע למסקנה הזו בעצמך.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

להלן סדר יורד של כדאיות קניה של רכב, למי שלא יודע לבד:

1. רכב חדש מהיבואן הרשמי
  2. רכב חדש מיבואן מקביל ("יבוא אישי")
  3. רכב משומש בבעלות אדם פרטי מבוגר יחסית ומבוסס כלכלית שהוא גם היד הראשונה
  4. רכב משומש מאדם פרטי שהיה בבעלות קודמת של אדם פרטי אחר
  5. רכב מהשכרה/ליסינג
  6. רכב ממשרד הבטחון / כוחות הצלה / זק"א וכו.
  7. רכב מסוחר רכב כולל טרייד אין למיניהם
  8. רכב ממוסך
  9. רכב מתנה ממכר ברשות הפלסטינאית.

כמו שאתה רואה, יש רק סוג רכב אחד יותר בעייתי ממה שאתה מתכוון לקנות. זה שהמכונאי הבודק אדיב וחביב ומחיריו נוחים, רק מגדיל את החשד ל"קומבינה".

נמרוד

פורסם
להלן סדר יורד של כדאיות קניה של רכב, למי שלא יודע לבד:

1. רכב חדש מהיבואן הרשמי
  2. רכב חדש מיבואן מקביל ("יבוא אישי")
  3. רכב משומש בבעלות אדם פרטי מבוגר יחסית ומבוסס כלכלית שהוא גם היד הראשונה
  4. רכב משומש מאדם פרטי שהיה בבעלות קודמת של אדם פרטי אחר
  5. רכב מהשכרה/ליסינג
  6. רכב ממשרד הבטחון / כוחות הצלה / זק"א וכו.
  7. רכב מסוחר רכב כולל טרייד אין למיניהם
  8. רכב ממוסך
  9. רכב מתנה ממכר ברשות הפלסטינאית.

אני חולק עליך.. האפשרות התשיעית היא אחת הטובות כי יש סיכוי שתקבל חזרה את רכבך הקודם או רכב משומש (שהיה) בבעלות אדם פרטי מבוגר יחסית ומבוגר כלכלית שהוא (היה) היד הראשונה :wink:

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

• תוכן חדש...