Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

האם יש אפשרות להחליף לקומפננט שלי (ליטינג אודיו ) טויטר לטויטר של קומפננט אחר?

אני פשוט רוצה לנסות דברים אחרים על גביי הקומפננט, המיד של הטויטר מאוד טוב ואני ממש אוהב אותו אבל הטויטר פחות למרות שהוא גם סבבה.

תודה ויום טוב,

שאולי.

כבר מזמן לא בקטע של יפניות,

התאהבתי בצרפתיה (פיג'ו 206XT).

פורסם

אין מניעה להנדס טוויטר אחר למיד אחר וגם להשתמש בקרוס אחר

כל עוד ההספק המוצהר הוא אותו הספק - או שאתה מגביר אותו לפי הנמוך מבין השניים

אם אתה מפחד קח FLUKE רק כדי לוודא התנגדות זהה שלא יהיו פדיחות

פורסם

עתיד לא הבנתי

אם הטויטר עומד על אותו הספק ועל אותה התנגדות אז סבבה?

פורסם

עתיד הטויטר של ההיבריד מצוין שמעתי אותו, אבל האם הוא עומד בנתונים שלי???

ומה זה לא יקר בשבילך?

פורסם

שלחתי לך הודעה פרטית נכון ? אז תיצור קשר וזהו

בנתונים ? הוא משודך לסט של 160 וואט RMS ככה שלא נראה לי שהמיד שלך חזק ממנו בכל מקרה....

ומבחינת התנגדות רוב הטוויטרים באים בהתנגדות של נדמה לי 2 אום...ככה שלא אמורה להיות בעיה

פורסם

רוב הטוויטרים הם 4 אום.

הסופרימו לדוגמא הוא 6 אום ולמיטב ידיעתי רוב ההורנים לרכב הם 8 אום אבל עם נצילות קטלנית של מעל 100DB.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אמממממ סתם בשביל הספורט הלכתי למדוד עכשיו את הטוויטר היחיד שיש לי פה ליידי, טוויטר מקורי שבא עם הפאסאט מהחברה...אז ככה : לפני הקרוס (יש עליו מיני קרוס כזה) הוא 2 אום...אבל אם מודדים את הכל כלל הקרוס....יוצא 2.8 אום,

יכול להיות שבגלל שהוא OEM זה שונה ? למרות שלא סביר שזה יהיה שונה כי הריי אין מערכת מקורית משמע הוא צריך - ומתאים! לכל מערכת

פורסם

ההתנגדות הנומינלית של דריברים שונה מההתנגדות שהוא "מציג" בפני המגבר. יש שינויים בהתנגדות שחלים עם התחממות הסליל, התדרים שמופעלים ותנועת הממברנה.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

נכון כמו שOOGEE אמר לפני.

התנגדות של כל רמקול עולה כאשר הסליל מתחמם, ולא בהכרח הוא עומד על אותה התנגדות שהרמקול מוצהר עליה.

ובעקרון אין בעיה לשלב טווויטרים של חברה אחרת עם עוצמה אחרת.

under construction..

• תוכן חדש...