Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על סרט: Best Motoring - Drifting Bible

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7564 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אשמח להמליץ לכם על סרט DVD משובח בשם Best Motoring - Drifting Bible, בו מלוכסני העיניים שמחים ללמד את רזי הדריפטים, לרבות הסברים והדגמות חיות...

גודל הסרט הוא כ-630MB

איפה לקנות אותו?.... תריצו חיפוש בגוגל עם השם של הסרט.. או להשיג בשיטות של חמורים

Description for Best Motoring - Drift Bible DVD

--Six techniques to help you make your car drift are thoroughly explored in this informative program. With specially installed cameras to illustrate how the brake and accelerator are to be used, this is an in-depth investigation into the drift style. Tuning is also looked at, as are different techniques for different types of car, all helpfully explained by car expert Tsuchiya.

ליאור.

000drift.jpg

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

מצטרף להמלצה..!

יש לי אות על המחשב ראיתי אותו משו כמו פעמיים שלוש, ונהניתי בכל פעם..

הקאיצ'י סוצ'יה הזה..

משו מטורף!

מומלץ בחום..!

אור.

פורסם

האם מדובר בחבר'ה היפנים שהתארחו בטופ גיר?

[LEFT][B][FONT=Times New Roman]Damn it boy, you are about as useless as a cock-flavoured lollipop.[/FONT][/B] [FONT=Times New Roman][I]Coach Patches O'Hulihan[/I][/FONT][/LEFT]

פורסם
מצטרף להמלצה.

סרט משובח שגורם לכם להצטער שיש לכם הנעה קידמית...(למי שיש)

יובל.

מהמכונית הראשונה שקניתי ועד היום (למעט פונטיאק בונווויל SSE לתקופה קצרצרה...), לא קניתי ואפילו מכונית אחת עם הנעה קדמית (או עם פחות מ-300 כ"ס, למעט הפרינץ, שגם היא עם הנעה אחורית...:lol: ) .... והיו לי לא מעט מכוניות עד היום... אם יש דבר שאני לא מוכן לוותר עליו, זה על ההנע/אה האחורית...

אין כמו המכוניות האלו, כדי לחיות את כל מה שיש בסרט הזה...בדוק..מומלץ... (לא בכבישי ציבוריים בלה בלה בלה וכל האזהרות האחרות.. ;-))

ליבי מעודד בנסיעה על הצד ;-)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
האם מדובר בחבר'ה היפנים שהתארחו בטופ גיר?

אלו שהיו בטופ גיר זה החברה מ intial d. (לא בטוח שככה כותבים, אל תתפוס אותי במילה..)

גם להם סרטונים נאים...

ליאור, יש תמונות של הנסיעה על הצד שמעוררת את ליבך?:)

אגב, שאלה כללית, אפשר לעשות דריפטים עם הנעה קמדית בכללי..

האם השיטות הן זהות, או בעלות אותו עיקרון?

ליפט אוף, ובלימה, יעבוד, וגם בלם יד, אבל האצה לא..

אמת? שקר? עזרה.:)

אור.

פורסם

אי אפשר לעשות דריפטים עם הנעה קדמית, אפשר לזרוק ישבן בקלות בעזרת העברת משקל, חידוד פניה, ברקס במקום הנכון או בלם יד, אבל אין יכולת למשוך את הזריקה ולשלוט בזריקה באמצעות הגז כמו ברכבי הנעה אחורית.

יש לי את הסרט במחשב Best Motoring - Drift Bible

אם למישהו יש יכולת לאחסם 626 מגה, אני אשמח לשלוח ...

אכן סרט חינוכי וחמוד

פורסם

אגב, שאלה כללית, אפשר לעשות דריפטים עם הנעה קמדית בכללי..

האם השיטות הן זהות, או בעלות אותו עיקרון?

ליפט אוף, ובלימה, יעבוד, וגם בלם יד, אבל האצה לא..

אמת? שקר? עזרה.:)

אור.

תסתכל בחתימה שלי :wink: (תן לסרטון להטען כי זה לוקח זמן...)

כעקרון, כל רכב הנעה קדמית עם בלם יד טוב (שנועל את האחוריים -בעלי סובארו DL ואלפא סוד לא לנסות), יכול לנסוע קצת על הצד.

רכב עם שילדה טובה ומאוזנת יקבל היגוי יתר מ"ליפט אוף", אחרים יזדקקו לסיוע של הברקס.

האצה - בשום אופן לא. תקבל ברוב המקרים תת היגוי :(

יובל.

פורסם

גם אני ראיתי את הסרט,סרט מעולה שמלמד המון,חבל שבארץ לא יבאו מכוניות יפניות בשנות ה80,היינו יכולים להינות ממכוניות יפניות מצויינות כמו הקורולה לוין האדומה שמופיעה בסרט.

בקשר לדריפט עם הנעה קדמית קראו בחתימה שלי את הציטוט.

פורסם

שני תיקונים , איציק , הדגם הזה הוא לא הקורולה לוין אלא הטוראנו GT... הבדלים חיצוניים בלבד אבל עדיין.

אור , אל תטעה ... INITIAL D זה סדרת אנימציה יפנית שעשו בעקבותה סרט לא ממזמן , החברה שבאו לטופ גיר הם מתחרים בתחרויות דריפטים ביפן.

אין קשר בין השניים

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

• תוכן חדש...