Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7567 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכול חברי הפורום יש דבר אחד שממש מעצבן אותי אצלנו

אבל לפני כן אני יציג את עצמי כי לא כול כך מכירים אותי פה

אז ככה שמי אופיר אני מכונאי רכב בן 27 בעל הסמכה כשנתיים עובד כמכונאי במוסך מרכזי של...

ועבדתי בעבר בעוד שני מוסכים מרכזיים באזור המרכז...... עד כאן הכללי !

יש דבר שמעצבן אותי אצל ה"ישראליים" וזה איכות העבודה .

מצד אחד יש את המכונאי שכשהוא עושה עבודה ברכב הוא חושב על שניי דברים

1)כמה שיותר מהר

2)כמה שיותר זול

עובדות: כול מה שזול זה בסופו של דבר ביוקר !

מהירות באה על חשבון איכות !

אבל מצד שני יש את הלקוח שמביא רכב ששווה סתם בתור הערכה 150.000 ש"ח (ואחזקה שנתית במדינתנו החמדנית בסביבות בלי טיפולים 10.000 ש"ח ) וכשאומרים לו 2.000 - 3.000 ש"ח הוא אומר שזה הרבה והוא רוצה את האוטו תוך 3 שעות

ופה אני מבקש את סליחתכם אבל אני לא יודע כמה ממכם עבדו בחו"ל אבל ההבדל הוא לא עצום

הוא פשוט לא ניתן לתפיסה עד כדי כך שזה נראה שם כאילו זה מקצוע אחר !!!

סתם רציתי לדעת מה דעתכם על איכות העבודה בארץ !!!!!

"למה לשתות ולנהוג אם אפשר לעשן ולעוף"

פורסם

לפי דעתי ושזו רק דעתי האישית

אני חושב שכדאי ליצור קשר עם איזה מכונאי ששמעת עליו טובות

ולדבר איתו על כל טיפול באוטו

לבוא אליו עם החלקים שהוא אמר לרכוש

לקבוע איתו על מחיר ולתת לו לעבוד

נגיד להחליף קלאץ' הוא רוצה 400 ש"ח אז שיהיה 400ש"ח ,לקנות חלקים ולתת לו לעבוד כמה שהוא צריך

הוא במילה מקבל את הכסף ועושה עבודה טובה בלי למהר לשום מקום

מה שקורה בארץ זה שמוסכים מנסים לעבוד כמה שיותר מהר בכדי להריץ כמה שיותר מכוניות ביום ולהרויח כמה שיותר כסף

מיצ'ובישי לנסר ידנית מנוע 1300 12 שסתומים .

פורסם

אני עד עכשיו לא הצלחתי להבין למה לא לקנות חלקים וללכת למישהו שהוא לא מוסך מרכזי בשביל שהוא יעשה את הטיפול רגוע בלי לחץ עבודה בלי בוס, ואני יושב שם איתו ורואה בדיוק מה הוא עושה, לדעתי הרבה יותר טוב מטיפול במוסך.

אני אישית מכיר אחד כזה ומכיר את טיב העבודה שלו ונראה לי שפעם הבאה בשביל טיפול אני אלך אליו אחרי הצהריים, פתר לי עד היום בעיות שבמוסך סיטרואן לא הצליחו לפתור.

פורסם

אבל אצל האדם הזה אין ביטוח אם קורה משהו לאוטו שלכם, נגיד הוא הרס משהו נראה לכם שהוא יתקן? הוא יגיד לכם זה הרוס ויעשה לכם הנחה קטנה על התיקון של זה, יש כאלו שיגידו שגם במוסך לא יתקנו לך את זה בחינם אבל במוסך יש לך לאיפה לפנות ואילו אצל אדם פרטי נדפקת.

רק לידע כללי אני עמבצע את כל הטיפולים שלי לבד ודברים שאני לא יודע אני לוקח לחאפר לעשות כאשר אני מביא לו את החלקים והוא עושה תיקון בזול, אבל מה אני לא מצפה לעבודה איכותית, כשאתה מתקן אצל ערבי אל תתפלא אם תקבל עבודה ערבית(סליחה מראש לבני מיעוטים כלשהם שגולשים בפורום ונפגעו מהמשפט)

תמונות של הבובה http://Ami18.pic.co.il :razz:

• תוכן חדש...