Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7592 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בשעה טובה ומוצלחת החלטתי על מגבר מסוג נקמיצ'י.דגם PA1004 .

ועכשיו אני צריך להחליט על כבלים מתאימים לחווט.למעשה אני רוצה לחווט הכל מחדש כי יש לי טלאים טלאים כרגע.

יש לי פיוניר 7600 עם 3 RCA אם זה משנה.

איך הסט של רוקפורד הבנתי שהסיכוך שלו הוא משולש.

הוא שווה את הסכום שמשלמים עליו?

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

הייתי ממליץ לך על קבלים של סטינגר ולדעתי כדי לקנות הכל לחוד ככה תקבל את הדברים הכי טובים..

עם יש לך קצת כסף להשקיע הייתי ממליץ לך על האר סי איי של חברת סטינגר מסדרת בולט..

מנסיון אישי זה ממש טוב ואיכותי נכשיו לאחד האר סי איי הטובים..

גם קבלים לרמקולים הייתי ממליץ לך על סטינגר ואת קבל הפלוס לדעתי לא שווה לקנות כי הוא מאוד יקר וחשמל אין כל כך הבדל...

פורסם

כבל מתח למגבר מהמצבר אמור להיות 4 או 8 גייג'?

לפי איזה נתון זה נקבע?

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם
כבל מתח למגבר מהמצבר אמור להיות 4 או 8 גייג'?

לפי איזה נתון זה נקבע?

ניקבע על פי ההספק הכללי [RMS] שהמגבר שלך מסוגל להפיק או מוצהר בתעודת לידה+האורך [מרחק]הנידרש אצלייך מהמצבר עד למגבר מאחור.

בהנחה והאורך הנידרש הוא ממוצע של 4 מטר נניח וההספק המוצהר של המגבר שלך הוא עד 300RMS אז הכבל מתח הנידרש הוא בסגולה של 8 גייג' [פיוז 30A].

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

המגבר הוא 50 כפול 4

והאוטו הוא לנצ'יה תמה שזה בגודל של וולבו בערך(וגם נראה דומה מאוד כנראה כי המון אנשים מתבלבלים ).

Current Consumptionwith music, 4 ohms / Channel (avg.)Less than 20 Awith sine wave, 4 ohms / ChannelLess than 35 Aat idleLess than 2.0 A

האם זה אומר שאני צריך פיוז של 35 אמפר?

fiat x1/9

פורסם

מניסיון אישי עם המגבר הזה לך על 4 גייג'...

אגב בבדיקה שביצעתי עם בחור מהפורום המגבר נותן 85 RMS לכל יציאה לא בעומס מלא...

מגבר מעולה..!

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

פורסם

אולי מספיק עם הבדיקות האלה?

הבדיקות לא הוכחו , ולא עמדו למבחן,

אם אתה רוצה להרגיש שיש לך 85 ואט לא בעומס מלא,

תיהנה.

מגבר כזה לא ידרוש יותר מ8GA , בהגזמה.

ZZR

פורסם

תלמד, תקרא, תחכים, תבדוק את הפיוז שהמגבר מגיע עמו.

תגיע למסקנה שכבל 8GA זה מספיק עבה,

מגבר של 50*4 לא צריך מעבר לכך, (בהתחשב באורך של רכב ממוצע).

ZZR

פורסם

דיברתי עם כל מיני מתקינים והם אמרו לי שזה בעיה לחבר כבל 4 גייג' למגבר כי אין סופיות מתאימות וזה משהוא שלא נראה הגיוני בעיניי האם אני צודק והם פשוט מתעצלים או שאני טועה?

fiat x1/9

• תוכן חדש...