Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלי יחימוביץ ________טמה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8437 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה הפלאברה הזו על ירידת מחירי הדלק ועליית מחירי התחבורה הציבורית?

ואילו שטויות על זיהום אוויר!

מי שמכיר שיפנה אותה להגיב!

פורסם

אלוהים , הבת זו... הפמינסטית הזאת פשוט הגזימה ..

זה לא מספיק שבישראל אנשים קורעים את התחת בשביל להחזיק רכב היא עוד מתלוננת שהדלק זול מדי וצריך להשקיע בתחבורה הציבורית ...

מה שהיא אומרת כבר דוגל בקומוניזם , חבל שאנחנו לא באמריקה של שנות ה -60 שהיה אפשר לצלוב אותה ... :evil::evil::evil:

פורסם

זה לא מספיק שבישראל אנשים קורעים את התחת בשביל להחזיק רכב היא עוד מתלוננת שהדלק זול מדי וצריך להשקיע בתחבורה הציבורית ...

מה שהיא אומרת כבר דוגל בקומוניזם , חבל שאנחנו לא באמריקה של שנות ה -60 שהיה אפשר לצלוב אותה ... :evil::evil::evil:

אני בעד............................לצלוב אותה !!!! :evil:

כל פעם יש לה קטע אחר ! נמאס כבר מהשטויות האלה ! צריך לעלות אותה על המוקד...

פורסם

אני בעד............................לצלוב אותה !!!! :evil:

כל פעם יש לה קטע אחר ! נמאס כבר מהשטויות האלה ! צריך לעלות אותה על המוקד...

לצלוב אותה במיידי , כל הצדקנות הזאת מגעילה אותי , אף אחד לא מקבל שום דבר חינם , אנשים קורעים את התחת בשביל רכב , בשביל ביטוחים , טיפולים ... בכדי להפוך אותה לקארט ( תומר ) ....

זה פשוט מגעיל אותי ההתנהגות שלה , יש לה גישה של קבצנים וזאת גישה שאני שונא ...

"תנו לי תנו לי אני מסכן " ... אם אנשים בני 60+ יכולים לעבוד אז גם קבצנים בני 20+ וגם זונ... כמו שלי ...

פורסם
גם נגד אשכנזים עארסים כמוני? :shock::lol:

U and what army? :snipersm: :2gunfire:

אשכנזים ארסים זה מה מהסוג הכי גרוע , יש להם הסוואה טבעית ...

Me and what army ? , the army of the lord all mighty will serve as my weapon .

או משהו כזה :).

פורסם
מישהו מוכן להסביר לי מה קרה?

מה היא עשתה? איזה מחירים עלו? איזה ירדו?

"מגינת העניים והמסכנים" דיברה היום באולפן שישי על חוסר הצדק בהורדת מחירי הדלק בכמעט 8 אחוזים בחודשיים האחרונים, ואי-הורדת מחירי הנסיעה בתחבורה הציבורית.

לפי דבריה, אנחנו, העשירים המופלגים שיכולים להרשות לעצמו לרכוש מכונית, צריכים לספוג את ירידת מחירי הדלקים בעולם בעקבות סיום המלחמה בעיראק, ולאפשר את הורדת מחירי התחבורה הציבורית...

• תוכן חדש...