Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7589 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה להוריד חלונות אחוריים בשביל השחרה בסרט הדבקה שחור כדי לשים כמו שצריך,מכאן אולי אתם יודעים איך מפרקים את המשולש?

את האחוריים זה לא כזאת בעיה לדעתי לפתוח את הפנל של הדלת ומשם כבר אני אראה איך,הקושי הוא במשולשים

תודה

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

אני לא בטוח שבלנסר זה כמו בסופר לנסר אבל בכל זאת תנסה את התהליך הבא:

תפרק את הפנל הפנימי של הדלת,תוריד טיפה את החלון כדי שיהיה לך גישה לברגים של החלון,תפרק את החלון ותוציא אותו לגמרי(יוצא ממש קל) לאחר מכן תסתכל על המסילה של החלון שמחזיקה את המשולש ותראה שיש כמה ברגים שתופסים אותה על דופן הדלת(2 ברגים נירא לי) לאחר מכן איפה שהחלק העליון של המשולש יש שם גם בורג גם אותו צריך לפתוח אז פשוט תוריד את הגומי האטימה שיש מסביב לדלת ותירא שיש מתחתיו בורג קטן שתופס את המסילה למעלה,לאחר כל הפירוק הזה פשוט וקל תוציא את המסילה הזו ויחד איתה יוצא גם המשולש.בהצלחה!.

DSCN1105.jpg

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

זה ממש תלוי איפה הוא עושה את הטסט יש הרבה מאוד מקומות בארץ שפשוט מעבירים את האוטו עם חלונות שחורים פשוט בזמן הטסט הם מזהירים אותך שאם עוצר אותך שוטר אז זה הורדה מהכביש.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם

את החלונות הקטנים (המשולשים) אין צורך לפרק, ניתן להכין שבלונה ולגזור בהתאם את גודל דבק ההשחרה, ולהדביק.(כך עשיתי בפיג'ו שלי).

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

אין צורך לפרק את החלון החוצה. כמו שליטל אמרה, מכינים שבלונה ומדביקים. לחלונות עצמם כדאי להוריד את כיסוי הדלת, וכך אפשר להחדיר את המדבקה למטה יותר.

איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה איפה - העוגה ?

פורסם

לגבי החוקיות אני מודע לזה.... מה לעשות בארץ עם החום הזה חבל על האוטו ועל עצמנו לפחות יעזור טיפה נגד התחממות וגם מי שיושב מאחור יהנה יותר+פחות רואים את הרמקולים שיש מאחור

ובנוסף הייתי רוצה לדעת בכמה ניתן לרכוש ווילונות לכל האוטו?

ממה שהציעו לי באשקלון זה יקר בשביל ווילון,250 ש"ח אחורי +חלונות אחוריים

תודה מראש

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

• תוכן חדש...