Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא יכול להתאפק ...

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7352 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תודה רבה.

מאז כבר הייתי עוד פעם ועשיתי עוד איזה 20 תמונות באיזור.

בזמנו לא היה לי אפוד זוהר (כיום הוא זרוק איפשהו מתחת למושבים).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני לא מבין איפה הבעיה בתגובות של drugstore.

הוא סה"ג אמר שהוא רואה גלים ועבודת פחחות לא מושלמת וכששאלו איפה הוא ציין באיזה תמונות הוא ראה את הגלים.

אם מישהו מפרסם תמונות של הרכב שלו ברבים זכותו של כל אחד להביע את דעתו על האוטו, דעות חיוביות כמו דעות פחות חיוביות, לא ה"פ ולא נעליים.

ד"א, אני לא שמתי לב לגלים בפעם הראשונה שראיתי את התמונות וגם לא חיפשתי אותם לאחר מכן.

גילוי נאות: drugstore חבר שלי והוא דווקא טיפוס די מפרגן שלא מחפש "בנרות" איפה לבאס אחרים.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

קספר, אין לי בעיה לקבל חוות דעת שלילית על האוטו שלי. אני כבר לא יכול לספור את כמות האנשים שאמרו לי במפגש "חבל על כל הכסף שהשקעת באוטו, היית יכול להביא אחת כזו חדשה מחול".

אני לא רוצה לחזור שוב לדיון הזה, אני הצעתי ל-drugstore להפגש איתי מתי שהוא רוצה בשביל לראות את הרכב מקרוב, כי תמונות לא תמיד מחמיאות לו.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

שלום לכולם !

לאור העניין "שבגלים" - הפניתי את לינק התמונות לשמאי רכב מהיותר מוכרים כאן בארץ, שהוא במקרה קרוב משפחה שלי.

שמאי זה רואה עשרות, אם לא יותר תצלומים של רכבים כל יום.

הוא טוען שלא ניתן כלל וכלל מצילומים בזויות הצילום הנ'ל לקבל כל אינדיקציה לגבי גלים, כך שדווקא השתקפות הרקע שמאחורי המצלם - (קו הסלעים הלא מישורי) יכולה אף היא ליצור אשלייה של גלים.

כל ספקולציה לגבי גלים/מילוי פח וכד' על סמך צילומים אילו הינה מיותרת/חסרת בסיס.

יופי של אוטו.

אילן

• תוכן חדש...