Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7608 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום , רכב של דוד שלי , דייהטסו אפלאוז שנת 92 1600, שעשה 250,000 ק"מ, התחי לגמגם באופן חריג ומעין לסוע על ריק , לא סחב וכו...

המוסכניק הקבוע שלו פתח את ראש המנוע והראה לו שאחד השסתומים של הבוכנה לא אוטם , עבור שיפוץ השסתום / עבודה / הרכבה וכו.. כולל טימינג והכל ביקש המוסכניק כ - 3000 - 3500 ש"ח האם זה הגיוני , כמה כבר עולה אוברול לרכב כזה והאם כדאי לתקן??

אשמח אם תפנו אותי למוסך מומלץ באזור רעננה, תודה.

פורסם

אם המוסכניק של הדוד שלך הוא מוסך מורשה אז זה סביר מינוס...

לי שיפוץ ראש + פירוק וניקוי רדיאטור עלה 2500ש"ח(מוסך מורשה מיצובישי)

טויוטה קורולה GLI 08 , ידנית.

פורסם

שלום.

אני מוכן למתערב איתך שלא שיפצו ראש כי אם היו עושים שיפוץ ראש מלא + ניקוי ראדיאטור אולי היתה

גומר ב+-4500 ש"ח.

אם יש לך חשבונית אנה הצג אותה בפנינו ואז ניראה מי צודק.

לדעתי שילמתה עבור החלפת אטם ראש כי במיצובשי יש "מחלה " ששמן מנוע נוזל מאטם הראש. לפרק ולהרכיב ראש + בנילוים כולל ראדיאטור באמת עולים כמו שאמרתה אז בבקשה לא להטעות את הבן אדם המחיר שהוא קיבל סביר בהחלט!!!

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום.

אני מוכן למתערב איתך שלא שיפצו ראש כי אם היו עושים שיפוץ ראש מלא + ניקוי ראדיאטור אולי היתה

גומר ב+-4500 ש"ח.

אם יש לך חשבונית אנה הצג אותה בפנינו ואז ניראה מי צודק.

לדעתי שילמתה עבור החלפת אטם ראש כי במיצובשי יש "מחלה " ששמן מנוע נוזל מאטם הראש. לפרק ולהרכיב ראש + בנילוים כולל ראדיאטור באמת עולים כמו שאמרתה אז בבקשה לא להטעות את הבן אדם המחיר שהוא קיבל סביר בהחלט!!!

בברכה בני ל.

בני, זו לא מיצובישי, זו אפלאוז..........

שלום , רכב של דוד שלי , דייהטסו אפלאוז שנת 92 1600, שעשה 250,000 ק"מ, התחי לגמגם באופן חריג ומעין לסוע על ריק , לא סחב וכו...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

בני דיבר על הבחור שענה לו .

פורסם

שלום לך טל

המחיר שביקש ממך בעל המוסך עבור

החלפת שסתום אחד + עבודה + טימינג הוא

גבוהה מאוד .

במחיר הזה אתה יכול להחליף את המנוע .

סדר גודל של תיקון כמו שלך צריך לעלות בערך 2500 ש"ח .

קבל עוד הצעת מחיר ממוסך אחר ואז תחלית .

בשום פנים ואופן אל תנסה לשפץ את המנוע שלך . חבל

לך על הכסף כי שיפוץ מנוע באפלאוס לא מצליח .

מקווה שעזרתי אייל מוסך סמיילי יקנעם

• תוכן חדש...